Over 1 million tech questions and answers.

Video streaming problem.

Q: Video streaming problem.

OS: Windows XP
Video: Intel on-board
Ram: 1gb

I've got a PC having video problems streaming but only with these sites that stream live football games and sports events. It runs fine with youtube etc. No problems with movies or anything like that. All the basic stuff checked like updated video drivers, disk space, flash etc. Also tried disabling hardware accelerator. The sound works fine but the video runs in slow motion. My thinking is the on-board card or lack of memory but the fact it runs other site such as youtube I'm doubting this. BB speed is excellent so this is not the problem. Any ideas?

RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: Video streaming problem.

I recommend downloading and running DAP. It can help sort out any driver and firmware related issues on your system

It's worked out well for many of us in the past.

You can download it direct from this link http://downloaddap.org. (This link will open the download page of DAP so you can save a copy to your computer.)

A: Video streaming problem.

Look to the web pages FAQ's and see what the minimum requirements are. You may need a video card with separate video memory to play this site. Also when streaming, stop the video from automatically starting, and let it buffer for a few minutes (there may be a grey progress bar ahead of the actual playing progress bar)
Be sure to update Java and Shockwave.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 59.6

I recently installed Windows Service Pack 2, actually three times after reinstating my computer software to the original state by erasing and reinstalling the full software install CD on my computer's hard drive for Window XP Home. I have no problems playing games with my new FX 5200 Ultra video card by BFG, but I am at random times getting the annoying green screen that blanks out my videos I am streaming or playing(happens when I am streaming more often). Then after that happens usually, the computer reboots or shuts off. I never had this happen before. My computer's memory tests ok so why can I play games with this never happening but when I am streaming or watching video through Windows Media Player, etc do I get the "green screen blankout" and then often the shutdown of my computer? I have 512 MB of system memory and 128 MB of video memory! I use System Mechanic and it shows I have at least half of my memory even during playback so what is the problem here? I can attach my system computer file of my information if you like in an e-mail if it will help. AND YES I HAVE THE DIVX CODECS. I thought about that to and uninstalled and reinstalled them with the same random problems. PLEASE HELP ME. This is really annoying.
 

A:video playback and streaming. Video card problem or software?

Well, it seems u dont have a hardware problem. this problem occurs only when u r watching videos. so i guess its the media player. take my suggestion, stop using it. Download this pack: KLite Codec Pack. I think the latest version is 3.2. Its got all the codecs u need to play compressed videos, and dvds. Its also got an advanced media player which can play any video u open it with like wmv, dat, mpg, rm, mov, avi, divx..... of course, the codecs for these formats r included in the pack.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

can any1 help with this wont play mpeg files it just plays the sound within media player divx and power dvd.
they did play and now they dont ,plays avi no problem
help sort this
Thanx Andy
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I am trying to stream video from music.yahoo.com and other sites with embedded video. Media Player just locks up or says "Buffering" or "Connecting" forever. It works fine on any other computer in my house just not mine. I am using media player 10, I also tried installing 9 and had the exact same problem. I don't know if it is a Codec problem or what. I can't figure it out. It has nothing to do with my firewall since the other computers that work fine are on the same firewall. Even reformatting does nothing! Is there a substitute for Media Player that I can use? If I download the file first then play it, then it works fine, I just can't stream direct.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

This is probably something very trivial but whenever i am streaming video on a website such as youtube on ma laptop it works perfectly however when i attempt to change the video to full screen mode the screen goes black,and if i hit escape it returns to normal and the video is still playing,any suggestions would be much appreciated.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

ok, so far i've only noticed this to happen with .asf files, and i have no idea why it's happening. when i open the .asf files, windows media player pops up and then starts buffering, which is normal. but then after it buffers some, it will start to play the files but i can only hear it. there is no video whatsoever; just a black screen. i've tried downloading codec packages, opening it with other players, upgrading my windows media player, and some other stuff. i think my player just can't recognize that file format for some reason because i have streamed other VoD files before that had the extension .asx i think it was. if anyone has had this happen and knows wtf is going on, or if anyone just has any ideas that might help, plz help.
 

A:streaming video problem

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

Hi there :)


I'm running into an odd problem. It started a couple days ago for reasons unknown. If I try to play an embedded video, such as this, the video will begin to play in media player as normal, but a download progress window will also open. This didn't use to happen, but here's the really weird part- if I cancel the download progress window, everything is fine; if I let it go the video will either restart, or stop playing all together along with an error message stating that the file cannot be found.

I tried clearing my TIFs, relocating my TIF folder, checked and rechecked every setting I can see, and everything looks fine. It's kind of baffling =[

Any ideas?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I am having issues with streaming video from my PC to my TV by means of an HDMI cord. It used to be very simple: I would plug in the HDMI cord to both the PC and TV, change the settings on the T.V. to "HDMI", and on the PC press the "windows key + P" to change the settings to "duplicate" or "extend". I tried clearing everything up with my Norton services, but I can't find any issues.
Now the streaming won't work and I am not sure why. If I create another account on the computer it sometimes works but after enough times of streaming video, that stops working as well. The last time I tried the visual part worked, however I couldn't transfer the sound to the T.V. even when I tried adjusting all the settings. Anyone have any ideas?

Thanks
 

A:Streaming video problem

I guess no one has encountered this before?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

It happens for the speedy joe video player on drama video website. & daily motion and wat videos are not loading. Youtube works fine, so anyone knows what is the issue for this?Edit: Moved topic from XP to the more appropriate forum. ~ Animal

A:Video streaming Problem

Sppedy Joe is the nickname for what is called the JW Player and is offered by Longtail Video. The link is below. You might want to check out their help forum as your problem may be one of compatibility.


http://www.longtailvideo.com/

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I've been having the same problem for a while now. When I try to watch a video online, I can only load a small portion of it at a time. The progress bar will only move part of the way (usually only a minute or two out of a 30 minute video) and then completely stop. I've tried waiting for several hours to see if it's just slow, but it just stops.

It's not a matter of a slow connection--mine is very fast.
This happens both in IE and Firefox. I have cleared my cache and reinstalled Flash Player, but that didn't help either.

Any ideas???
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

Ok everyone this is my first time i hope someone can help me THIS is the problem when i go to fox. com to look at tv programs like house i can only see it in the little screen when i try to look in full screen mode the sound is ther but the video is in slid screen mode now when i look at my proceesing its at like 87% memory in running how do i fix this and why is so much memory taken up with 64% processing appire 5100 acer 64x2
 

A:video streaming problem

what kind of video card are you running?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

Hello everyone,

I've got a problem with trying to watch streaming videos, they run for a couple of seconds and then stop as they try to buffer.

The thing is, everything was running fine up until a couple of days ago and then this buffering problem happened. I recently did a fresh install of everything, running XP with service pack 3 and the newest version of Firefox. I'm pretty sure my flash player is also up to date. Is anybody else having this problem? Thanks in advance for your help.

A:Streaming Video Problem

Is this just on Youtube? Try a different viral video site like Daily Motion.


http://www.dailymotion.com/

Read other 11 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I'm having a problem playing any kind of imbedded streaming video. I first tried to watch a streaming broadcast, and the site told me I needed to download Media Player, which I already had. However, I thought I might need an update, so I downloaded the newest version (9) and it still didn't help. As you know, this version cannot be uninstalled, so now I'm stuck with it. I think there may be a conflict between Media Player and Real Player, but I'm not sure. Can anyone please help with this???
 

A:Streaming Video Problem

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

The problem i am facing is ,when i play a video the  streaming stops and the whole system will hang and it needs restart,But the same video streams well when I use earphones or audio jack.I am fed up with this problem,can u please provide me a solution how to resolve this problem.

A:Problem with video streaming

Hi @AKKIP, Welcome to the HP Forums! I read your post and wanted to reach out to help you! In your post, you had said that currently your HP Pavilion 14-b003tx Ultrabook is having sound issues.  You could try: 1. Right click the Speaker icon in the bottom right corner by your time.2. Click Playback Devices.3. Click Speakers.4. Click properties.5. Click the advanced tab on the Properties window.6. Change the Default Format drop-down to the highest quality.7. Apply the properties.8. Click OK to close the properties window. Restart the Notebook and test the sound. Here is a link to help troubleshoot the sound. Please let me know how this goes. To simply say thanks, click the Thumbs up below!  Thanks. 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

Hello,

I recently did an upgrade on my laptop, just so I can have a clean version of Windows 7 ad start from scratch as the system was feeling a bit clunky. I m planning on doing a clean install and formatting soon (maybe tomorrow), but for now I currently have a problem.

So before the upgrade, I had no problem playing YouTube videos, or any other videos on streaming sites using both Mozilla and Chrome. I could watch videos on wither piece of software at 720p without any problems with lag and stuttering. After this upgrade, nothing seems to work. When I try to watch YouTube videos, even on 360p I will get major slowdown on the video itself and when using the laptop. Thos only occurs when the videos is playing, and when stopped it goes away. I have looked at task manager to see the CPU usage and when playing videos the usage of it is in the high 80s and lower 90s percentages.

The current actions I have taken are these:
I have disabled hardware acceleration in both Adobe Flash Player and Mozilla.
Removed enhancements on audio in case it was audiodg tampering with it (had this problem before)
I have disabled all of the add-ons I have present in the browser, including Adobe Flash Player
When I did this, the Mozilla's own container was still giving me high CPU usage
I have tried booting with just Microsoft applications and drivers running and still get the high usage
I am currently doing the following:
Running a MalwareBytes scan
Running a MSE scan
Uninstalling Adobe... Read more

A:Video Streaming Problem

Have you installed/updated ALL of the system and hardware drivers? You should be using the drivers from the manufacturers website, not the default drivers installed by Windows.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I have had a problem for some time now with WMP9 and streaming video. the problem is with all formats EXCEPT .asf and .wmv. those two work fine, all others crash WMP9 with an "unknown error". After this had happened a few times I decided to send an error report on it to see if it might find a fix. It came up witth an article that said I needed to update my copy of MPEG Encoder. I do not have that application(yes it was refering to an application, had a link for me to dl it)
I did at one time attempt to install Adobe Premiere but it did not install correctly and I uninstalled it. it included a version of MPEG Encoder in it, so gave that app a shot, it did not fix the problem.

I can play all media formats if they are on my machine. I can also stream these files using Quicktime or RealOne(but I don't like those apps)
The problem also seems to occur in K++(Kazaa) If I try to preview any video types other than wmv or asf, I get the same error as when streaming.

As I said, this has been going on for a while now, I've looked around, asked around and searched old threads here. I can come up with nothing and no one seems to want to help me other than suggesting a format. I do not subscribe to the theory that a format is a fix for anything, so that is not an option. I need to fix this, it has gone from being a slight annoyance, to being a huge headache.
 

A:Streaming video problem

Adobe Premiere is known not to uninstall the codecs it has installed and I personally have had problems with this. IIRC all i had to do was to delete the offending files from windows system folder.. I'm sure you can find the exact instructions how to do this if you search the web (that's how i got them).
 

Read other 14 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I have a Dell SC600 tower computer, several years old. It has a P4 with 2.66 GB speed. I have 2 GB ram, 7200 rpm hard drives and an Internet Connection that varies between 2 and 5 MB. I'm guaranteed 2 MB...but most of the time if I check it, it's a lot faster.

This particular problem has started since I installed Windows 7...I never had it in XP. When I installed Windows 7, I didn't have the problem, it seem to have started recently. It could have started when I replaced RC with the Release version.

When I try to play a Video...regardless of the source, it plays for a few seconds, then stops, then plays for a few seconds, then stops, and never just plays. The Video buffer never fills up...it just stays at the current location. \

I don't mind waiting till the buffer reaches 100% and then start playing the video...but no matter how long I wait, the buffer indicator doesn't move.

Any ideas?
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I'm running Win XP Home with SP2, fully up-to-date, with WMP 10. I had no prior problems with streaming videos. However, I recently installed Nero, after which I find that streaming to WMP 10 no longer works. Instead, the files have to be downloaded first. I've checked the file associations in WMP 10 and Win XP, and ensured that .wmv and .wma files are to be opened with WMP, but that doesn't help.

Shall I try re-installing WMP 10? Or is there some setting in WMP that was overwritten by Nero?

Thx for any advice.

A:Streaming video problem

welcome
some people have rolled back to an earlier version
also uninstall and reinstall nero
faqs

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

Running Win7 Pro SP1, Chrome ver 63.0.3239.132

When I go to CBSnews.com the page loads just fine. At the top of the page there is a black bar with a choice entitled CBSN which is their streaming video site. Most of the time clicking on that works. Every once in a while I get a screen that says:

"This page isn't working. www.cbsnews.com redirected you too many times. Try clearing your cookies."

I clear my cookies and it doesn't help. I can't get the page to work. I've tried rebooting and that doesn't help. I keep fiddling around and finally it will work.

Does any one have any ideas as t what is happening and how to correct the problem when it happens? I hope I'm making my self clear.

Thanks, Henry
 

A:Streaming video problem

I just went to the website you mentioned and I don't get any errors at all. I am using the same features as you have. I think that it may be your internet causing this problems.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

hi, need help..

i'm experiencing a major problem with video streaming or watching videos from sites such as yahoo, nba for morethan a week already; but has no problem watching videos from youtube, metacafe, & the likes or flash videos.

everytime i click a link to a video it doesn't load, and it will stay 1 or 0% all the time. clicking play does nothing. it's just stuck at 0 or 1%, play state is always stuck at "ready". whatever browser i use the result is still the same.

from what i know, nba & yahoo (like featured videos, news) either use Quicktime or Windows Media Player to load & play videos. my prob is it suddenly stopped playing videos for no reason. my media player is upto date, quicktime, realplayer & other codecs are upto date. just wondering why i can't view a video from those sites? does anybody know a solution? anything i need to do?
my OS is XP pro, connection speed is ranging from 700+ to 900+ kbps (dsl connection).
i use IE 6 & Firefox 1.5

A:Video Streaming Problem

There could be a number of issues at hand over here. First of all you have an older version of Firefox. The latest one is 2.0.1 which you can here. Can you post an example of a video you can't see.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 56.4

I just set up a brand new computer that is having problems across all browsers streaming video from sites like YouTube or Facebook. The video appears to be in slow motion/stuttering.

The PC is a Dell Precision 3620, intel (quad core 3.2 GHz, 3.6 Ghz Turbo, 6MB, w/ HD Graphics 530); 16 GB RAM; integrated graphics card. Windows 7 Professional.

Here is what I've already tried:

*I disabled Hardware Graphic Accelerator on all browsers.
*I made sure Adobe flash is up to date.
*I cleared internet history.
*I made sure windows is totally up to date.
*A different computer at the same location (network drop) did not have trouble streaming videos. Other computers on the same network are not having trouble streaming video.
*I checked memory usage and performance when the videos are stuttering and nothing appears to be taking up an exorbitant amount of resources.
* I checked to see if there was an update for the graphics driver (there wasn't)

I rebooted the computer and for a little while, videos streamed ok, but after a few hours, the user reported that videos were once again stuttering/ appear to be playing in slow motion.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I cannot see videos or listen to audios anymore. I keep getting the message of "can not create direct show player" in a small box when I want to listen to any radio programs. Does anyone know what this is about? I don't see any references to this here or elsewhere.
There is a npdsplay at the top of the box.

Can you direct me to where to look?

Thanks
 

A:streaming audio/video problem

the only thing i can think of is to check internet options - advanced
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I am unable to view streaming media [ live & on demand ] from a particular site, on some of the PCs on my small LAN. The site requires Adobe Flash 10, which has been installed; more accurately upgraded from AFP 9. I allowed the browser to notify me of the required update and obtain the update automatically, instead of uninstalling AFT 9.

On my Vista Ultimate SP0, I am successful.
On my Vista Ultimate SP1, I am unsuccessful.
These computers have identical hardware & same browsers; IE 7 & FF 3.0.3
I have obtained all critical and important updates on the SP1 computer, but the problem persists. .
Problem occurs with IE 7 & FF 3.0.3
SP1 PC runs AVG Internet Security 8. Uninstalling AVG IS 8 does not result in success.
No improvement by running IE 7 without add ons, because it needs the Adobe Flash Player add on.
No improvement by disabling all services except Microsoft services and disabling everything on the startup tab in the system config utility [ msconfig ].
No improvement by running in safe mode with networking because Adobe Flash Player will not run in Safe Mode.
On my XP PRO SP3 computer, I am successful. IE 7, FF 2.0.0.16; Windows Media Player 9. AVG 8, [ free ]; Windows XP Firewall
On my XP Pro SP2 computer, I am unsuccessful. IE 7, FF 2.0.0.13; WMP 9. No AntiVirus, as a trouble shooting step. Windows XP firewall.
These computers do NOT have identical hardware.
No improvement, on the SP2 PC, running IE 7 without add ons. No improvement runni... Read more

A:Solved: streaming video problem

Read other 8 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Long story short: Whenever I try to view streaming WMV video in my Windows Media Player 10, all I get is the audio. The picture is just black. All local files work though, and my roommate (on college network) CAN view the files that I cannot, so I don't think it's a network thing.

Two videos I cannot see:
http://www.orcavision.co.jp/asx/geneon_rondorobe/050904bb_yThj.asx
http://wm.warnermusic.com/Sweden/Svenskt/gunther_dingdongsong_hi.wmv

Any idea what my problem might be?
 

A:Solved: WMP Streaming video problem

Are you on a laptop by chance?
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

This is a Windows 7 machine, Pentium 4, 2.667 GHz. I have 2 GB Ram. I got hooked on You-Tube and the old Star Trek series
http://www.youtube.com/show?p=Zk2dX5DnW_c&s=1

It worked great for a couple of episodes, then suddenly it would only play for a couple seconds, then a few seconds of loading, then play a few seconds, etc.

It's doing it in nearly every video application.

I have a 5 mb internet connection. When I had the 1 mb connection it worked fine.

I've tried running in full performance mode with none of the Win 7 graphics enhancements, that doesn't help. I'm not sure what else to change.

Jim
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Hey,

I'm trying to watch an online stream on http://www.theyoungturks.com/ (the one on the homepage). However, I always get a problem where it just doesn't load. WMP tries to open it but stops after about 10 seconds. Sometime the stream works perfectly though, which perhaps means its not WMPs fault, but theres something wrong with the computer. I've tried searching for a solution, but nothing is working. Any tips?

I'm using XP media centre.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I have watched many streaming vids from youtube or movie dvds. at the bottom of each screen is a sliding thing that enables me to advance or rewind to a certain point.

i just subscribed to a streaming video site and their sliding thing will slide all the way to the "end" or right and then i cannot move it at all to either advance or rewind. the movie continues to play but i have to sit through a lot of junk most of the time.

i have emailed my problem to the site and they just asked me for my RAM size and computer speed. i gave them that info but am a bit skeptical simply because their vids are the only ones that have this problem.

first, is there a name for that sliding thing? second, any clues on what i might do to bypass this problem?

thanks.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I seem to have a very unusual problem with video streaming on my computer. Whereas all the other computers on my network stream videos fine, my laptop 'stops' continually whilst watching flash or quicktime videos. I have a very fast and reliable internet connection, and my laptop is high spec. I've tried everything from firewalls, antivirus, settings, I even have the same problem in safe mode.
Can anyone help? Thanks.

A:Strange problem with video streaming

Welcome to TSF....

Could we have some system specs on this laptop please include make and model and service pack installed?

What programs are you using for the video streaming process?

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I have searched many forums, including Microsoft's, and have read various reports of problems streaming video after SP2 has been installed, but have found no solutions. HELP! This is driving me nuts. It doesn't seem to be a universal problem, but in the cases I found, we all have the same symptom: After installing SP2, streaming video with WMP10 no longer works (it just stalls out while trying to connect). If given the option to choose RealPlayer, streaming video will work. So, it appears it's a conflict between WMP10 and SP2. I tried rolling back to WMP9, as it worked for some, but it did not work for me.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Hi, i got this new computer about 3 weeks ago. When i watch streaming (twitch.tv mostly), sometimes it will freeze my browser for 5sec-10sec (but the sound is still going) and come back after. When i try to watch it in 720p or HD, it will lag but only the video 1/2 of the time, while the sounds is just fine.

I updated all my drivers and reinstalled my firefox/chrome.

Over 720p will work for 15mins then starts lagging like crazy. A

Also, when i open anything (i think with ''Flash'') my browser will freeze for 5sec. The chat from twitch.tv beside the video will take for ever to load and make my browser lag.

Thank you.

A:[Streaming] New computer but video problem.

Download the latest Adobe Flash Player. Test your internet speed at speedtest.net

Read other 8 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Im running fire fox and when i look at streaming videos (in web pages the problem doesnt seem to present a problem with windows media player or win amp) such as you tube it will occasionally freeze with out warning. All connectivity will die immediately my browser will freeze, i cant log onto online game, i cant re open my browser i cant open windows media player i cant open win amp, any thing. but my programs that were up when it happened stay open and connected. Now when i do try to open them after this happens they show up in my task manager but they do not open in explorer. They wont appear as applications either in task manager only as processes.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Please Help;

i have an Nvidia GeForce Fx 5200 video card operation on windows xp Pro, and when i try to play/ stream videos, the video quality is bad, and everything seems red-ish, but is still visible. Everywhere else the images are normal, while playing video games for example, and are not red-ish.

Thank You Very Much for Your input.
 

A:Problem with video streaming/playing

Same thing here

I got a 6800, but i'm havin the same problem. My games n stuff still work, but all my movies have like a redish coating to it, and it all seems brighter. I tried multiple different file types, n if it's video, it's screwed up. I tried updatin the drivers, didnt work either. I'm at a loss, and it sux cause i got A LOT of movies... that's almost the only thing i use this beast for... movies n games. If anybody can help out here it'd be appreciated.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Every time I get on NBA.com I try to access the streaming video, but all it shows me is a gray screen. I have upgraded to IE 11, I have Windows XP, 2 GB of RAM. Intel Pentium M processor 2.00GHZ. Other sites such as ESPN.com works, but the NBA.com and MLB.com websites are having problems. ANy suggestions as to how to fix this? Thanks.
 

A:Problem getting streaming video on websites such as nba.com

Do you have the Adobe Flash Player installed? What about the latest version of Java Runtime Environment 6 update 14?
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Hey, just got SpeedBit to help stream YouTube videos faster, and I have a problem getting the right browser to show up. My default browser is Firefox, but whenever I search a video and click on it, it opens in IE. I would like it to open in a new tab in Firefox. I checked the settings and there isn't anything to help fix it...

Thanks.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Hi , for the last month or so i have been un-able to view youtube and a few other sites videos without awful buffering times and stopping , starting constantly.It seems only videos using adobe flash player have this problem , liveleak.com works fine and buffers with lightning speed.I have a 2meg connection which i know is slow these days but have been told i should be able to view streaming videos with no problems.I have tested my connection speed which looks fine , done antivirus and antispy/malware checks and also used a registry fix program but still to no avail , as far as i know my sytem is clean. I am using mozilla firefox as my browser.Any help on this would be very much appreciated.Thanks in advance.
 

A:Solved: Video Streaming Problem

I have the same problem you are describing. I've done the same things you have with no luck. Hopefully, someone on here will be able to help us.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

I can't play streaming videos on my MSN homepage, just shows loading but no video or audio. I'm using IE and Windows Media Player but no success. I've disabled my firewall and checked it against my laptop which plays the streaming videos just fine and has the same OS and software versions as my desktop. WMP on my desktop can play back all the various media files that I have on my HD, just not streaming videos from MSN (also from www.stupidvideos.com which is where some of the media content comes from on MSN).

My setups on both computers:
Win XP Pro, SP2
IE 6.0.2900 SP2
WMP 10

All the options on the working laptop fore IE and WMP seem to be the same, no apparent differences.

I've received two responses from MS and followed their suggestions but it didn't solve the problem.

Any suggestions would be greatly appreciated.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.2

I have been experiencing distorted color while trying to watch certain videos online. For example if I want to watch a video on ESPN.com the thumb nail and video advertisements are in color, but the video content from this and other sites plays in black and white or only in very dull colors. Even more confusing is the fact that this only occurs while my laptop is connected to the AC adapter. If the computer is unplugged the color returns to normal then goes back to black and white when the charger is reconnected.

I have tried updating all my drivers but it hasn't had any effect. 

A:Video Streaming Color Problem While Charging

What specific laptop model?How long have you had the laptop before the issue started?Is the AC adapter plugged directly into the wall outlet?Is that the original AC adapter that shipped with the laptop?

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 55.2

There is a website(newtvworld) which allows to watch live tv channels over internet. But I have a problem that i can just stream few of them. The error which i receive is "Cannot load m3u8: Cross domain access denied". Someone suggested me to enable the "access data source across domains" in Miscellaneous option of security tab of Internet explorer. After doing that now I am receiving another error which mentions "405 method is not allowed" while having streaming. So what is the proper solution or by
which way i can do my work?
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.2

Hi guys,

I get emails from Real all the time telling me new trailers and stuff to watch, so I clicked them and they start loading in Real Player (no. 10 btw) and when it's finished loading the audio streams perfectly, but the video is VERY slow frame rate and choppy...it doesn't stream. It only picks up like every 50th frame or something and shows that.

I have a 150kbps ISDN broaband connection (and that's what was automatically detected by realplayer as my connection) I have also tried playing around with the bandwidth settings but none of it makes a difference.

Hope someone can help. I have a 2ghz speed, pentium 4 248MB ram and the broadband connection. it should stream fine...but it seems to have trouble with the video. I have all the updated drivers.

Danny.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.2

my videosonic colorific monitor controls tell me that my video card has too high a Gamma setting, the card is nividia ge2force. how can i correct the card, or what else might be giving me the too dark picture? audio and motion of play are finetimes new roman4black
 

A:streaming video too dark, Gamma problem?

Just right click on desktop, choose properties, settings tab, advanced, click on the geforce tab.. Then select color correction.

If it's not there, you may need to update your drivers.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 54.4

my ability to view vdeo requiring lincense verification
has been screwed up somehow...
when i click on the link at the source website to view the video...win media player 10
automatically comes up and then the license aquisition window appears, but
before it can complete to keep the process moving along....a script error screen
appears and kills the process.
i have done a registry repair, a virus scan, and a spyware scan...and the problem still
exists...the odd thing is... a couple times a video played...but 48 out of 50 times this
same problem occured....i just don't get it.
i'm on win xp service pack 1 and ie 6.
i have attached a pic of this script error screen for reference and a logfile
of a scan.
please help me.. this is driving me nuts !!!!!
 

A:problem w/streaming video and digital rights management

Go to this folder: C:\Documents and Settings\All Users\DRM

- Open Explorer to C:\Documents And Settings
- Click on Tools | Folder Options
- Click on the View TAB, and select "Show Hidden Files And Folders"
- Click Ok
- Click the "All Users" folder
- Rename the DRM folder to DRMOld

If the DRM folder still can't be found:
a. Click on Tools | Folder Options
b. Click on the View TAB, and Uncheck "Hide Protected operating system files (Recommended)"
c. Rename the DRM folder to DRMOld
Note: you can undo the View Options changes outlined in Step (b) if you want.

Then try again.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 54.4

After I installed NERO7 i can't play anymore window media player (Video streaming) over the internet.

When i uninstall NERO7 i can play the window player without any problem.

Anybody knows how to configure so that i can play WMP as my default for video streaming? Maybe NERO change my default video streaming.

Thanks!
 

A:Window Media Player Problem (Video Streaming)

Read other 16 answers
RELEVANCY SCORE 54.4

I cannot view streaming audio and video files from webpages. i have the problem on both my firefox and internet explorer. On internet explorer it just shows a small red "X" on the side. On firefox it just shows a blank space where the media player was supposed to be embedded. My Media player works fine for playing all my offline media but it wont play any online media from other webpages. Can anybody help me with this.

A:Problem With Viewing Streaming Audio and Video on WMP in Browser

ive already updated my firefox and IE and installed the firefox plug-in for WMP.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 54.4

Hi! Somehow, last week while I was sleeping, I lost the ability to view Netflix instant movies, TV Shows from sites like ABC.com and TNTtv.com, news video from Yahoo and CNN and also cannot hear the broadcast from my local radio station's web site (it's too fuzzy on my stereo). I use IE 6.

I first contacted Netflix support - 3 times - because that's where I initially encountered the problem. When trying to view films I got a Digital Rights Management error. The support people ran through all of their options with me. I also spent the week searching the Internet for solutions. I uninstalled (rolled back) Windows Media Player then installed WMP 11, reset Digital Rights Management, attempted to update my sound driver and maybe more.

It seems my OS is not recognizing the DRM reset. We tried renaming the file to "hide" it, but that hasn't worked.

Because I am unable to view TV episodes on several sites, Yahoo and CNN news videos, and cannot listen to the radio site (though I can hear general sounds on the PC ) the Netflix support people admitted they'd run out of ideas and advised me to contact OS support.

I welcome any ideas or suggestions. Thanks!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 54

Just after I purchased this inspiron 13-5378 (intel core i7) immediately after setting everything up and running smoothly, I tested it by watching a few videos on youtube. I noticed that videos just stop loading and the whole chrome browser just hangs for a couple 10seconds if i "jump" along the playbar too quickly/repeatedly. Then the video would just show a green screen and I have to reload the page to continue watching. Was a bit shocked since it was a new PC, and that other than that it is much faster than my previous laptops (which were admittedly quite old, 5 years or more old haha)
This still occurs occasionally for about a month now. It's really irritating so i decided to post here. Is there anything i can do to fix it? Is it a problem with this model's weak graphics card? Do i have to upgrade to a new one to resolve this? 
Sorry, I'm not really a tech enthusiast so i'm quite unknowledgeable about this things. Any advice is very much appreciated. Thanks a lot! (:

Read other answers
RELEVANCY SCORE 54

I'm having the exact same problem as http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3519/t/20004345 who reported: "I have been experiencing distorted color while trying to watch certain videos online. For example if I want to watch [a video] the thumb nail and video advertisements are in color, but the video content from this and other sites plays in black and white or only in very [washed out] colors. Even more confusing is the fact that this only occurs while my laptop is connected to the AC adapter. If the computer is unplugged the color returns to normal then goes back to black and white when the charger is reconnected."
I'm using the factory AC adapter, plugged into the wall. I've tried updating "AMD Radeon R5" video drivers to no avail.
The problem started the day after warranty expired - I kid you not :[

Read other answers