Over 1 million tech questions and answers.

MBSA finds issue with Server 2012 Internet Explorer settings but I can't find an actual issue on the server ?

Q: MBSA finds issue with Server 2012 Internet Explorer settings but I can't find an actual issue on the server ?

Red Shield - IE Enhanced Security Configuration for Administrators
Amber Shield - IE Enhanced Security Configuration for Non-Administrators
Green Shield - IE Zones
When I click on the how to correct this it takes me to a Windows 2003 page not 2012 for the first issue

And page does not exist for the second issue ?
Any ideas ?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: MBSA finds issue with Server 2012 Internet Explorer settings but I can't find an actual issue on the server ?

I recommend downloading and running Reimage. It's a computer repair tool that has been proven to identify and fix many Windows problems with a high level of success.

I've used it in the past to identify and fix everything from blue screens (BSOD's), ActiveX errors, corrupt files and processes, dll/exe/sys errors, recover lost memory, Windows update problems, defragging, malware removal etc.

You can download it direct from this link http://downloadreimage.com/download.php. (This link will automatically start a download of Reimage that you can save to your computer.)

RELEVANCY SCORE 140.4

We run a web proxy server on our network for internet access.
On client machines (running Windows 2012 R2) I have configured the proxy server setting in Internet Explorer "Tools\Internet Settings\Connections\LAN Settings" to point at the designated web proxy server.
When attempting to browse websites from IE I receive the "The proxy server isn't responding" error.
Conversely, browsing the same sites via Google Chrome and Firefox (installed on the same client server) return web pages without error.
In addition, if I run Internet Explorer as administrator (Right Click\Run as Administrator), I am able to browse web sites without receiving the error.
It would appear that the issue is isolated to browsing via IE when not run in elevated mode.
Has anyone come across this issue?

A:Server 2012 R2 - Internet Explorer Proxy Server Issue

Hi Dicki,
First, please try to reset the Internet Explorer. Some plug-ins may affect the proxy.
If it doesn't work, please try to perform a network capture on the client.
Please check if the client send the http traffic to the proxy server at the correct port.
If the client has sent the http traffic to the proxy server, please check if there is any warning or error in the proxy server.
To download Network Monitor, please refer to the link below:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=4865
Best Regards.Steven Lee Please remember to mark the replies as answers if they help and unmark them if they provide no help. If you have feedback for TechNet Support, contact [email protected]

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 114

The following Structure is a representation;
PC1 - IP 10.0.0.10 - FQDN PC1.DOM.LOCAL
PC2 - IP 10.0.0.20 - FQDN PC2.DOM.LOCAL
SRV1 - IP 10.0.0.5 - FQDN SRV1.DOM.LOCAL - File Share 'FLDR1' / USR1<ReadOnly>


SRV1 has a folder, FLDR1, being shared for read only access to user USR1.

PC1 and PC2 logged on as Domain User USR1.
PC1 is able to connect to SRV1 to see and look in FLDR1.
PC2 is unable to connect to SRV1 to see and look in FLDR1.
Now there are multiple means of connecting to SRV1 to see the share FLDR1.


The following connections were done in combination with the following methods;
Method 1 - via logged on Domain User CMD Prompt with 'NET VIEW'.
Method 2 - via logged on Domain Administrator CMD Prompt with 'NET VIEW'.
Method 3 - via logged on Domain User Explorer Window.
Method 4 - via logged on Domain Administrator Explorer Window.

Connection 1 - via Server Name.
Connection 2 - via Server IP Address.
Connection 3 - via Server Fully Qualified Domain Name.


Now that the stage is set, going to the fun part...

Testing from both PC1 and PC2...
-------------------------------------------
PC1 : Method 1 - Connection 1 - Success
PC1 : Method 1 - Connection 2 - Success
PC1 : Method 1 - Connection 3 - Success
PC1 : Method 2 - Connection 1 - Success
PC1 : Method 2 - Connection 2 - Success
PC1 : Method 2 - Connection 3 - Success
PC1 : Method 3 - Connection 1 - Success
PC1 : Method 3 - Connection 2 - Success
PC1 : Method 3 - Connection... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 112.4

I'm running server 2012 and in internet explorer the internet security is set to high. I need to change this setting to Med to allow some sites to load. I also cant install Net frame works. Can some one help..

Eric Klotz

Read other answers
RELEVANCY SCORE 106.4

Hi...
I ran the MBSA 2.3 against a Server 2012 Hyper-V Core installation and the MBSA 2.3 report shoes 'The use of Internet Explorer is not restricted for administrators on this server.'
This seems like a false-positive. I don't believe Internet Explorer is installed on my Server 2012 Core installation. Is there a way to prevent this error from being listed?
Thanks,
Brett

Read other answers
RELEVANCY SCORE 103.6

this is my sisters hp laptop she got malware which made the internet explorer not access any networks but i deleted the maleware wid maleware bytes but still cannot connect to server its using a wireless connection to a bt home hub the connection is fine cos she can connect to ares lite (the p2p program) but not to any websites ive tryed winsock fix lpfix and iefix but all did not work ne help will be much appreciated thankx

A:internet explorer 6 cannot find server server or dns error

am i doing something wrong?

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 103.2

A couple of months ago I installed updates on a 2012 R2 server.  I use MBSA (2.3) to scan for patches to install.  Patches install.  I reboot then scan with MBSA again.  I've found three patches needed: KB2919335, KB4457034 and KB4457045. 
Installing these patches I get the following responses: 

2919335 & 4457045 both with code 240006 Hex meaning they are both already installed.  Checking, yes they are installed.  So, they installed the first time as they should have however MBSA still detects them as needed.  Why?

Secondly and similarly, patch 4457034 is detected as needed each time but it's return code is 8024017 Hex indicating the patch is not applicable.

I went ahead and searched the CBS.log and find this line for this last patch:
Package_for_KB4457034~31bf3856ad364e35~amd64~~6.3.1.2244, ApplicableState: 0, CurrentState:0

Why?  Does that indicate too that the patch is not applicable or that it is not available for install?

I have run sfc /scannow and it found no errors.

Additionally, I'm using the MBSA cab file from the original month, so MBSA will not know of any possible supersedance.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 101.6

This Windows 7 PC recently had an infection. I've run Malwarebytes and a few other things, and the infection seems to be gone. However, an issue remains:
 
When attempting to browse with Internet Explorer, any URL I request (www.google.com, www.yahoo.com) gives an error page that says, "The proxy server isn't responding." The given proxy address is pointing at localhost. I am able to browse in Firefox, but I need Internet Explorer to work as well.
 
I cannot disable the "Use proxy server for your LAN" setting under Internet Options -> Connections -> LAN settings.
 
I do not have the knowledge to resolve this problem. Please help. Thank you.
 
DDS LOG=====================================
 
DDS (Ver_2012-11-20.01) - NTFS_AMD64
Internet Explorer: 11.0.9600.17280  BrowserJavaVersion: 10.65.2
Run by Bonnie at 17:26:23 on 2014-09-30
Microsoft Windows 7 Home Premium   6.1.7601.1.1252.1.1033.18.2013.852 [GMT -5:00]
.
AV: avast! Antivirus *Disabled/Updated* {17AD7D40-BA12-9C46-7131-94903A54AD8B}
SP: Windows Defender *Enabled/Updated* {D68DDC3A-831F-4fae-9E44-DA132C1ACF46}
SP: Spybot - Search and Destroy *Enabled/Outdated* {9BC38DF1-3CCA-732D-A930-C1CA5F20A4B0}
SP: avast! Antivirus *Disabled/Updated* {ACCC9CA4-9C28-93C8-4B81-AFE241D3E736}
FW: avast! Antivirus *Disabled* {2F96FC65-F07D-9D1E-5A6E-3DA5C487EAF0}
.
============== Running Processes ===============
.
C:\Windows\system32\lsm.exe
C:\Windows\system32\svchost.exe -k DcomLaunch
C:\Wind... Read more

A:Internet Explorer hijacking? 'proxy server isn't responding' issue

Hello, Welcome to BleepingComputer.I'm nasdaq and will be helping you.If you can please print this topic it will make it easier for you to follow the instructions and complete all of the necessary steps in the order listed.===Download Malwarebytes' Anti-Malware from HereDouble-click mbam-setup-2.X.X.XXXX.exe to install the application (X's are the current version number).Make sure a checkmark is placed next to Launch Malwarebytes' Anti-Malware, then click Finish.Once MBAM opens, when it says Your databases are out of date, click the Fix Now button.Click the Settings tab at the top, and then in the left column, select Detections and Protections, and if not already checked place a checkmark in the selection box for Scan for rootkits.Click the Scan tab at the top of the program window, select Threat Scan and click the Scan Now button.If you receive a message that updates are available, click the Update Now button (the update will be downloaded, installed, and the scan will start).The scan may take some time to finish,so please be patient.If potential threats are detected, ensure that Quarantine is selected as the Action for all the listed items, and click the Apply Actions button.While still on the Scan tab, click the link for View detailed log, and in the window that opens click the Export button, select Text file (*.txt), and save the log to your Desktop.The log is automatically saved by MBAM and can also be viewed by clicking the History tab and then selecting Application Log... Read more

Read other 13 answers
RELEVANCY SCORE 101.6

I have a Server 2012 with RDS Role installed joined to a server 2016 domain..

All clients connecting to their server profile get the following view of their mapped drives:


Clicking on the mapped drive works fine to access the actual drive but it will keep the Disconnected Network Drive label on it even after an initial click.. 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 101.6

Dear Team,
I have two server DC1 (main domain controlller) and DC2(Additional Domain controller). My main domain controller was having some issue so i seized all roles to DC2 so it can work as domain controller. Now i fixed DC1 and trying to make it Additional domain
controller but unable to connect it. Even i have mentioned ip address of DC2 in preferred DNS. Please find the error below while joining DC1 to domain.

Note: This information is intended for a network administrator.  If you are not your network's administrator, notify the administrator that you received this information, which has been recorded in the file C:\Windows\debug\dcdiag.txt.

The following error occurred when DNS was queried for the service location (SRV) resource record used to locate an Active Directory Domain Controller (AD DC) for domain "ce-nai.com":

The error was: "DNS name does not exist."
(error code 0x0000232B RCODE_NAME_ERROR)

The query was for the SRV record for _ldap._tcp.dc._msdcs.ce-nai.com

Common causes of this error include the following:

- The DNS SRV records required to locate a AD DC for the domain are not registered in DNS. These records are registered with a DNS server automatically when a AD DC is added to a domain. They are updated by the AD DC at set intervals. This computer is configured
to use DNS servers with the following IP addresses:

10.254.0.10

- One or more of the following zones do not include delegation to its child ... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 100.4

Hi,
We are testing a web application in IE 11 in Windows Server 2012 R2 where the cookies are not accepting. The app is displaying a warning message "to maintain a login session, enable cookies".
But the cookies are enabled in the Settings. We tried
this solution, but no luck.
The application is working fine in the Chrome
browser in the same machine also it is working fine in Windows Server 2008.
Any inputs are appreciated? Thanks!

Thank you, NaveenKumar N Founder - QAInsights.com and MyTechCube.com

Read other answers
RELEVANCY SCORE 100.4

I want to extended screensaver timeout for some users and that too only on some servers.
All users are placed in OU and nested OU
All servers are placed in OU and nested OU
Some set of users when login to any particular server from server Group should have timeout extended till 1 hr from 15 min.
How to do that. Please if anyone can help, would appreciate.
Can email me as well @ : [email protected]

Read other answers
RELEVANCY SCORE 99.2

i have a hyperv server running on windows server 2012 platform, and i have a virtual machine configured on it.
i have created 2 virtual switches one for internal LAN and the other one it for WAN access.
this VM  will work as transparent bridge, so i have disabled the Allow Host to share network connection option on both Virtual switches.

now when i disconnect the cable from one interface the virtual switch keeps connected and the virtual machine does not detect that the cable is disconnected.

please advise.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 99.2

Dear Sir / Mam

I m using Windows server 2012 R2 Standard

Networking speed is too slow transfer rate is 5 Kb/sec while i m transferring something to my domain user then its take long time to transfer , Also i m using SQL based application which results application is also worked slow on domain user and on server its working fast.

Windows Firewall is turned off but issue not solved.

Kindly help
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 98.4

I had the RRAS working fine for months, I tried to configure L2PT and after restarted the Routing and remote access access services, I am not able to ping, rdp or connect to the network, even I connect vpn PPTP successfully. I undo the the L2TP settings
and restarted the routing and remote access service, but still cannot longer access any network resources.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 97.6

Can I get Internet Explorer 11 for Windows Server 2012 ?
NO R2,
I want to use Internet Explorer 11 on Windows Server 2012.
Regards,
Yoshihiro Kawabata

A:Can I get Internet Explorer 11 for Windows Server 2012 ?

Hi,
 
As I known, Internet Explorer 11 is preinstalled with Windows 8.1 and Windows Server 2012 R2. No additional action is required.
 
If you plan to run IE 11 on Windows server 2012, it won?t be supported. Internet Explorer 11 is not available for download for on Windows Server 2012.
 
For more information, you may refer to:
 
Internet Explorer 11 - FAQ for IT Pros
 
http://technet.microsoft.com/library/dn268945.aspx
 
Hope it helps.
 
Regards,
 
Blair DengWe
are trying to better understand customer views on social support experience, so your participation in this
interview project would be greatly appreciated if you have time.
Thanks for helping make community forums a great place.

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 96.4

Hi Team,
Now currently running Internet Explorer 11,
how to unstall 11 and install 8.

Regards, Pradhap P

Read other answers
RELEVANCY SCORE 96.4

confirm only that windows server 2012 64 bit support internet explorer 10 or not?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 96.4

?Internet explorer? message in windows server 2012,

I?m wondering why the attached messages appear each time any software is launched in windows server 2012.


How to stop having these messages?

Thank you

Best

Jamal

A:“Internet explorer” message in windows server 2012,

Which other programs do these messages appear in,
Obviously this particular program relies on an Internet connection and accessing a database on the site which not many programs I know of do this ?
Your screen shots exclude your taskbar,
You might try holding down the Ctrl key when you click to open this program and see what effect it has,
Or right click it and click on Run as administrator when you open it.

Also see the links above my signature picture/ Fill in your system spec's sheet, add which security suite you use.

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 96.4

i have purchase "Windows Server 2012 R2 64-bit" OS but Internet explorer (IE) 10 is not available, Pre-installed IE11. Internet explorer 10 is available in "Windows Server 2012 64-bit". so i want install, Internet Explorer 10, Can Microsoft
change/Replace Product key for "Windows Server 2012 64-bit"? i have invoice, Original DVD and Product Key.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 96.4

i have purchase windows server 2012 R2 Standard, it is showing Internet Explorer 11 but i want Internet explorer 10 for working, i want required Internet explorer 10, please support.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 96.4

Hello
My Server, running 2012 R2 Standard, has to use Internet Explorer (Version 11 installed), to perform various browsing tasks on a regular basis. 
Both automated and manual browsing between URL's randomly stops working and displays nothing but a white page. The only way to fix it is to quit IE and reopen, which slows the process down massively. 
I have all addons disabled. I have tried resetting everything back to default. I have also disabled GPU rendering.
Any suggestions on what is going on? For reference, the exact same automation took place on Server 2008 R2 previously with no issues - I don't understand what could be the problem here but assume it is something Server 2012 related.
Thanks
Matthew

Read other answers
RELEVANCY SCORE 96.4

I see posting that Explorer 11 would be available in May of 2019 for 2012 slandered and 8.0.  Is this true?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 94.4

We have an important LOB application (QuickBooks 2018) that requires that requires Internet Explorer 11 for QB to operate correctly.  Unfortunately our server runs Windows Server 2012 Essentials as an operating system (not R2).  From reviewing
various Microsoft documents, I realize that IE 11 is not supported on Server 2012.  However, we need to be able to run QuickBooks, which requires that version of IE.  Upgrading the server OS to 2012 R2 would take hours, because there is no in-place
upgrade option.  We would have to reinstall and configure the OS again from scratch.
Is there anything we can do to resolve this problem?
Thanks for any assistance you can offer.


John

Read other answers
RELEVANCY SCORE 91.6

Hey,
recently Microsoft released an optional update to Internet explorer 11 on Server 2012 "R1". (Previously IE11 was installed)
I made the big mistake of installing it, now IE11 is crashing every day - usually with this errors:
Name of the failed application: Explorer.EXE, Version: 6.2.9200.16628, Timestamp: 0x51a94434
Name of the faulty module: twinui.dll, Version: 6.2.9200.22769, Timestamp: 0x5cd484c5
Exception code: 0x80270249
Error offset: 0x000000000037d52b
ID of the failed process: 0x41c8
Start time of the failed application: 0x01d56de546b7c940
Path of the failed application: C: \ Windows \ Explorer.EXE
Path of the failed module: C: \ Windows \ System32 \ twinui.dll
Report identifier: 4ad79613-d9e0-11e9-9504-44a84240e5ec
Full name of the failed package:
Application ID that is relative to the failed package:Name of the failed application: Explorer.EXE, Version: 6.2.9200.16628, Timestamp: 0x51a94434
Name of the faulty module: twinui.dll, Version: 6.2.9200.22769, Timestamp: 0x5cd484c5
Exception code: 0x80270249
Error offset: 0x000000000037d52b
ID of the failed process: 0x41c8
Start time of the failed application: 0x01d56de546b7c940
Path of the failed application: C: \ Windows \ Explorer.EXE
Path of the failed module: C: \ Windows \ System32 \ twinui.dll
Report identifier: 4ad79613-d9e0-11e9-9504-44a84240e5ec
Full name of the failed package:
Application ID that is relative to the failed package:
Or this:
Name of the failed application: ta... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 91.6

Using AOL 9.0 IE6 won't work. First noticed this when I ran AOL spyware. I uninstalled that, reinstalled IE6. I tried NETZERO, same thing. Have to use Netscape. I thought maybe network problem, so I reconfigured & even uninstalled card. I've gone thru Internet options & network settings over & over. AOL is no help, of course. I appreciate any other help. Dave
 

A:Cannot find server - Internet Explorer

Read other 12 answers
RELEVANCY SCORE 91.6

I connected my computer up to an ethernet connection and it says that the internet connection is connected, but I cannot browse - internet explorer cannot find server and says that the page cannot be displayed. Firefox does not work either.

The connection works fine on other computers.

I contacted my ISP's technical help and worked through the basic troubleshooting - the computer can ping the modem, but not any webpages. They have suggested that something on the computer is blocking the connection.

I have uninstalled Avast and turned off the windows firewall to ensure they are not the problem - no change.

The computer has previously been infected by malware (av suite) which was blocking a previous USB connection, but this issue was solved. I am unable to use this previous connection now to see if that will work.

I have run Super AntiSpy and it came up with two malware.trace which I deleted - no change.

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.1
OS Version: Microsoft Windows XP Home Edition, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, x86 Family 15 Model 2 Stepping 9
Processor Count: 1
RAM: 1214 Mb
Graphics Card: RADEON 9000 SERIES, 64 Mb
Hard Drives: C: Total - 57231 MB, Free - 9944 MB;
Motherboard: TOSHIBA, DFL10, Null, 0123456789AB
Antivirus: avast! antivirus 4.8.1368 [VPS 100711-1], Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 3:50:52 PM, on 9/12/2010
Platform: Wi... Read more

A:Internet explorer cannot find server

Your computer is still infected. Please click on Report and kindly ask to be moved to the Virus & Other Malware Removal forum. Be sure to provide the appropriate reports in that forum after reading THIS. From there, be patient. You should get an answer within the next 48 hours. Those guys are really busy!

I strongly advise that you update IE6 to IE8. IE6 isn't supported anymore by Microsoft, and is considered unsafe.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 91.6

undefined

Using Windows XP Home Edition w/service pack 2 and Internet Explorer 6 I suddenly cannot connect to the internet. My wireless connection is "excellent" (our other 2 computers can connect) but I am now getting "Cannot find server" or "could not open search page" everytime I try to connect to the internet using Internet explorer 6 or try to retrieve my email using outlook express. Please help - I am so and Thanks.

serraup

A:Internet Explorer 6 cannot find server

Please download HijackThis. Create a folder at C:\HJT and move HijackThis.exe there. Run a scan and save the log file. Post the whole log file here. Do not fix anything since most of them listed there are harmless (some are system required). This program will help us determine if there is any spyware/malware on your computer.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 91.6

Ok so recently i used killdisk to delete everything on my dell computer. I reinstalled windows xp sucessfully. I only have the first service pack downloaded. I have installed a netgear adaptar So I can wirelessly connect to the Internet and it shows up that it is connected in the bottom right but when I open Internet explorer it says can not find server. Please help.

A:Internet explorer can not find server

Go to Start/Run and type devmgmt.msc and press Enter. In the Device Manager do you see any devices with yellow marks? If so, these are devices that need to have drivers installed. If you have a driver disc for your Netgear Adapter, install it (remove the adapter before running the driver, and plug it in when it says to) You can go to the Dell/Support/Download Drivers web site, type in your Make and Model # and it will take you to the download page for your particular machine. Download all the other drivers for your computer marked with yellow in the Device Manager.

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 90.4

I am trying to access http://www.collectionscanada.gc.ca/index-e.html on Firefox 3.07 and get a blank page with done on the botton left side. On IE 6 I get Cannot find server or DNS Error Internet Explorer for the same URL. I do not have a problem with reaching any other web sites.My PC is Windows XP3. This problem occurred within the past few days. So far I have cleared the cache on both browsers. Turned off Avast On Acess scanner and Comodo firewall to no avail. Any suggestions would be appreciated.Thanks Daisymay

A:Cannot find server or DNS Error Internet Explorer

Worked fine for me.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 90.4

Using XP on a brand new Dell laptop (Latitude 630). When I boot up Internet Explorer works fine, but after about 5 minutes it loses the server and requires shut down and restart to get back on the internet. This happens when on my company's network or on my home wireless. Computer had to have encryption replaced due to a seperate problem two weeks ago. Thinking the computer needs to be reimaged. Any ideas on solutions??

Read other answers
RELEVANCY SCORE 90.4

I'm on a network system with two computers running Windows XP pro. I installed AVG 7 on the secondary computer and after AVG scanned the comp. it found 11 Trojan horses and put them in their vault. Now everytime I try to connect to the internet it gives me [cannot find server-Microsoft Internet Explorer]. I uninstalled AVG and disabled Zone Alarm and it still gives the same message, so I tried running System Restore and it tells me "restoration incomplete". After checking around, the main computer has an IP number 192.168.1.100 and the secondary one has IP 169.254.184.142. I tried running the connection wizard and still didn't help. Is the secondary IP number starting with the 169 an invalid number, as I was told this was such, and if so, how do I correct the number to match the main computer?

Any help will be appreciated

A:Can not find server-Microsoft Internet Explorer

Hope someone points me in the right direction!

Read other 11 answers
RELEVANCY SCORE 90

This on on a clean install of 1601 and upgrades on two other machines. The error came back on the clean install. On the other two, removing two programs and changing user seems to have it cleared up (so far). The error on the clean install really has me ticked off. I did a clean boot. Not many programs at this time. Ticked off because I only had this issue once on the last upgrade where a clean install fixed it. This error has been around for a long time and MS can't fix it !!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 89.6

Hi,

I am having an issue with offline files created offline syncing back to the server. I have set up a network share to be available offline on a client computer. All files are available offline without issue. Here is the issue however. If I set the folder to work offline any file I create in the folder when it is offline just disappears when the folder comes back online, there are no conflicts or sync failures reported in sync center. If I create a new folder offline the folder does sync back to the server. Any changes made to an existing file are also replicated back to the server once the share is back online. So the issue is only with newly created files when the share is offline. I have not been able to replicate this error on any other file server in our environment, However I have recreated the issue with multiple shares with multiple Win 7 clients on this file server.

Steps taken so far.

Checked and reset permission levels on the share.
Recreated new shares from scratch for testing.
Disabled and enabled offline files on the client computer and cleared the offline cache.
Check various registry entry settings.
Disabled cashing on the File server.
Tested with XP the issue does not exist with XP.

I have spent hours researching this error online to no avail.

The clients are running Windows 7 Enterprise 64 bit
The File server is Server 2003 Standard 32 bit with SP2

Any help or ideas would be most welcome.

A:Offline Folder sync issue, Win 7 Client Server 2003 Flie Server.

I've seen the complaints about this problem but with no clear resolution. There are some hot fixes listed that may help, updating to Windows 7 SP1 is supposed to help in some cases but nothing seems for certain.

No way for me to recreate this problem but apparently others have the same problem.

Offline created files disappear after re-connect

Browse by Tags - The troubleshooters and problem solvers... - Site Home - TechNet Blogs

Administratively assigned offline files on Win7 client disappear from server (Network Steve Forum)

The Group Policy settings in the next link may have an effect on this problem.

http://mcpmag.com/articles/2003/11/0...ine-files.aspx

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 89.2

Hi everyone,
 
Here is my issue, my computer is functioning ok except for internet explorer. I am able to google and search things but when I try to enter a number of different sites (such as the malwarebytes download page) I receive a message that says "the proxy server isn't responding." "Check your proxy settings 127.0.0.1:8877." When I go into internet options --> Connections----> Lan Settings, the "user proxy server for your lan" is checked and greyed out. I have run malwarebytes which did not fix the issue. Someone mentioned checking a proxy setting in regedit which was set to 1, when I change it to 0 as I was recommended, It did not fix the issue and simply reverted to 1. Im not sure if that is relevant at all but this issue is quite frustrating and any help you could provide would be greatly appreciated.
 
Thanks!
 

A:Internet Explorer says "The Proxy Server Isn't responding" and settings locked

Hello,
Please follow the instructions in ==>This Guide<== starting at step 6. If you cannot complete a step, skip it and continue.
Once the proper logs are created, then post them in a reply to this topic by using the Add Reply button.
If you can produce at least some of the logs, then please create the post and explain what happens when you try to create the log(s) that you couldn't get. If you cannot produce any of the logs, then still post the reply and explain that you followed the Prep. Guide, were unable to create the logs, and describe what happens when you try to create the logs.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 88.8

Hi;
I am having the KMS Server with Server 2012 KMS Key,which is hosted on Windows server 2012 R2.

We need to update the KMS Server 2K12 Key to 2K16 KMS Key, Is there any way to Get the detail that the key will activate these OS Versions?

MBAM Report Feature Error Alert

Read other answers
RELEVANCY SCORE 88.8

have been trying to syncronize my gmail in Windows essentials 2012.
I had for outgoing mail smtp.gmail.com, for incoming mail pop.gmail.com, checked the authentication box. I double checked my log on on gmail with user name and password. Yet I still get "can not connect to server"
I did check mark the imap box in the gmail account.

A:server settings for gmail in W.E's 2012

POP and SMPT change gmail to googlemail.com
465 and 995 are the ports

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 88

I have just installed a new server 2003 machine, it is working with a linksys wrt54g router that provides internet access, during the setup i disabled the dhcp on the router as requested.

I could access the external internet with no problem on the server, then i ran the internet and exchange setup and gave it all the required setting now all i can access on any of my machines connected to the network is the internal sites, when i try and access any external sites it defaults back to the internal site.

What have I done wrong?

Thanks
 

A:Server 2003 internet issue

anyone?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 87.2

Well basically im trying to connect to a minecraft server
Minecraft is a game if you dont know what it is then look at this link and it tells you :www.minecraft.net
So when i try and connect to a server it comes up with this java error : Internal Execption java.socket.netTimeout Read timeout

Im pretty sure its to do with my internet because i have tryed it on multiple computers and they have the same error

If someone could help me that would be wonderful because this error is really annoying
 

A:Internet Issue when trying to connect to a game server

http://www.minecraftforum.net/topic...tion-javanetsocketexception-connection-reset/
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 87.2

Hello,
I'm having issues connecting to the internet with my desktop computer through my wireless router (my laptop works just fine). If I connect LAN directly to my modem the IE works jsut fine, but if I connect WAN or LAN to the router I can't seem to get to the internet. The connection shows that it is connected in the network connections area, however. I've gone through the settings on my laptop and they match what I have on my desktop, so I'm lost as to where to go next. Is this a DHCP server issue?

Oh and the most frustrating part, is that on a fresh reboot, you can log right on and IE will work for one or two pages, and then the error page comes up. It also seems to be runing IE more slowly than it used to. I've run spybot and my norton and both are clean to see if it was virus related, but I'm just an ametur so any suggestions are appreciated!

Josh

A:Internet connection issue (DHCP server?)

So are you saying that when your desktop computer is connected to the router via network cable, your IE won't work? And if you connect the computer directly to the modem, IE works?

Since you have a wireless router your laptop works fine which is good. Hmmm...........on the desktop computer I would try to un-install IE and re-install it again and see if that helps. Also perform a windows update on that desktop computer.

I would also try to perform a windows repair and see if that helps as well.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 87.2

Steam tends to hang when I try to update the Inernet list of servers for Half-Life games. I also have a hard time staying connected to Steam's servers when trying to update/download a game. This is a different comp than what is in my specs.

AMD Athlon 64 3200+
2 GHz, 2 GB Ram

Running with nVidia firewall and AVG Free Edition. I've configured the nVidia firewall to allow the correct ports for Steam.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 87.2

Hi,

We have a server 2003 office domain. It connects to the internet via a sonicwall router then out to Charter on a static IP. The gateway is a static IP. When our server with Ad that controls all users is up, we have internet, and when it is down we don't. But, the gateway is set in all workstations, so we are trying to figure out why a workstation can't get out to the internet even when our server is down?

Thanks!
 

A:internet and server 2003 and network DNS issue

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 87.2

While working through patching our servers, there are several servers that MBSA is reporting that patches are missing:
MS13-002  Security Update for Microsoft Office 2007 suites (KB2687499)
MS11-073  Security Updates for Microsoft Office 2007 System (KB2584063)
2526310  Microsoft Office Access Runtime and Data Connectivity 2007 Service Pace 3
The servers are running Windows 2012 R2 and were patched this week with the current May, 2018 patches.

I downloaded the items to WSUS.  WSUS reports that 0 computers need these.

Any idea why these are showing up and/or how to ignore them?
Thanks

Read other answers
RELEVANCY SCORE 86

I want install windows 2012 on my server (IBM) but it request RAID controller driver (LCI m 5014)

Read other answers
RELEVANCY SCORE 85.2

Hello

Today my internet speed had slowed down and i received a DCOM Server Process Launcher shutdown message.

My connection gives me 970 KB/s but today i was only getting 150 KB/s.

I called my ISP, they told me to run a few commands including "netstat -n" and they said that my computer was infected with malware

And my computer has become quite slow.

I tried running GMER, i got BSOD.
================
HijackThis log
================

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 5:27:32 AM, on 8/28/2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
D:\Program Files\Online Armor\OAcat.exe
D:\Program Files\Online Armor\oasrv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\WINDOWS\system32\ASTSRV.EXE
D:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\system32\dgdersvc.exe
D:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\ekrn.exe
C:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
D:\PROGRA~1\GFI\GFIBAC~1\GFIHInst.exe
D:\PROGRA~1\GFI\GFIBAC~1\GFIHSC~1.EXE
D:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
D:\Program Files\... Read more

A:Internet Speed has slowed down! + DCOM Server Shutdown issue

Hiya

Sorry for the lateness in a reply, but these forums are very busy

Are you still having this problem? If so, can you rescan with the DDS and HijackThis and post the fresh logs

Regards

eddie
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 85.2

I am facing problem in Internet Connectivity issues as when i installed W7 SP1 it installed successfully and restart automatically. After restarting, I connected my MTS Mblaze Dongle to the port, application started successfully and i clicked on Connect,but when connect firefox shows - The proxy server is refusing your connections..
I tried in IE9 but i am getting the error..i reinstalled the Mblaze App but nothing changed..I somehow manages to change ff proxy setting to No Proxy Option and it started working but the other applications are not connecting to internet, only ff working...I turned off firewall but getting same error...I tried to uninstall SP1 update but unable to do so..help me out of this ...Pls
Thanks In Advance..:)

A:Internet Connectivity issue - proxy server refusing connections

Hi Kaso

Click on the type Internet Options inside the Search programs and files box . Press <ENTER> when you see Internet Options under Programs (1)
Go to the tab Connections
At the bottom, click on LAN settings
Uncheck the " Use a proxy server for your LAN and check Bypass proxy server for local addresses "
Click apply and Ok

Read other 3 answers