Over 1 million tech questions and answers.

M900: VGA PORT NOT WORK

Q: M900: VGA PORT NOT WORK

WE RECEIVE A NEW ORDER OF THINKCENTRE M900, WHEN WE CONNECTED THE VGA ADAPTER IN THAT PORT IT NOT WORKED?

RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: M900: VGA PORT NOT WORK

I recommend downloading and running Reimage. It's a computer repair tool that has been proven to identify and fix many Windows problems with a high level of success.

I've used it in the past to identify and fix everything from blue screens (BSOD's), ActiveX errors, corrupt files and processes, dll/exe/sys errors, recover lost memory, Windows update problems, defragging, malware removal etc.

You can download it direct from this link http://downloadreimage.com/download.php. (This link will automatically start a download of Reimage that you can save to your computer.)

A: M900: VGA PORT NOT WORK

I just received an M900 and the VGA port is not working either. I actually added some extras to this computer and I'm surprise the Lenovo staff did not conduct a VGA port check. I've personally bought over 16 IBM/Lenovo desktops or laptops in the last 18 yrs for myself and family and I've never had a problem. Our company buys about 20 Lenovos per year and no problem. I just hope Lenovo is not starting to drop the ball on having quality products. The service repaiman called me to schedule the repair and he said his had to work on 8 VGA issues in last two weeks. All brand new Lenovo computers.

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 58.8

HELP!!    Cannot get my new M900 to recognize my older monitor...It has the blue plug and goes right into the back of the computer, however, the monitor shuts off or goes into sleep mode when I plug it in....Do I now need  a new monitor??
 
 
 
Mod:  edited title for clarity

A:M900 - VGA port not working

Can you give me the system model number ?    When you say older and blue connector, do you mean VGA ?   What's the history of this monitor and cable, has it been used recently ?   Do you have another system you can test both on ?   Thx,  Alan. 
 
M900 SFF rear video connectors?

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 57.6

I have a M900 Tiny with three display ports. This unit will only display to my acer display on the top port. The other two it wont. I took it to work and hooked it up to a 4k monitor and each port worked fine. I tried another long DP cable at home and it didnt work. Is it the cable length of the Display port cable? If so is there a "for sure" workable 15 to 20 foot display port cable out there I can buy. Confused and tired.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 57.6

Hi, I have M900 Tiny and Lenovo 2324 24" Diplasy using Displayport adapter and HDMI cable. The monitor blacks out for two or three seconds and comes back while watching Movie (Netflix, other online streaming) and sometimes blackout and if I do not reconnect cable, screen stays black. 1. Update video driver manually, found instruction here, still same2. changed HDMI cable, not displayport (female to HDMI) adaptor, which is brand new, still same3. uninstalled Intel video card drive, restarted and Windows installed it again, still same. Same happens from both outputs, I was searching solutions for three days, tried different ways, nothing changed. Any ideas? I bought DisplayPort Adaptor from Maplin. P.S. Also, when I connect M900 to my TV with Microsoft Wireless Display Adaptor, after 10 minutes, it disconnects.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 56

Morning, Trying to figure out something here, this is, for all intents and purposes, something new for me, as I've been mostly a "Mom n Pop" Tech vs "Business Tech" so, anyway. I'm working with M900, and M910Q with Intel 530 Integrated for video. I'm trying to trouble the following issues to verify if I missed anything, before punting said minipcs to Lenovo for RMA. Anywho, issues: 1. A M910Q, only the DP port with the metal bracket will work. When the Primary is plugged in, any secondary plugged into the other ports will show up under that port when looking at it in the Intel GFX Display view. I figured this out when I changed the resolution on the 2nd monitor, primary changes. Primary is the live monitor. 2. We have a number of M910s and M900's where when trying to use dual monitors, thru DP -> VGA or DP -> DVI. Monitors would flicker like strobe lights. This can sometimes be bandaided by swapping cables and adapters, but not completely remove the issue. I will point out that we do not have any actual DP Capable monitors on site. Not yet anyway, and those that will be, are going to ThinkCentres with Discrete Cards in them... Ideas? Am I miss anything? I don't see anything in the BIOS to help me, and updating the drivers doesn't seem to provide resolution either. Most are running old drivers, but a few are running the latest for the machine.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 54.4

Hey, I have the m900 with an i5-6500, 8gb ddr4 2133mhz ram, and I put a 550w psu, ssd, and gtx 1060 6gb in, it's been working good but I want to put 16gb more ram into it for a total of 24gb. https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232716 Will this ram work in my system? If it doesnt work well with the 2x4gb sticks from lenovo can i just put the new 16gb in and just have 16gbs total or am I good to just add the 16gb to my current 8gb ram from lenovo and mix them?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 54

It's a brand new M900 Mini Tower - i7 and ThinkVision T2224p 21.5-inch WVA LED Bac. The monitor will go to power saving mode shortly after booting up the machine. I don't have a DVI cable so I couldn't test the port from the graphic card. I would still VGA to re-install the machine wouldn't I? 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 54

I am having an issue enabling BitLocker on some of our m900 computers. After flashing the latest firmware on 2 different computers, I get the error "The Trusted Platform Module (TPM) on this computer does not work with the current BIOS. Contact the computer manufacturer for BIOS updgrade instructions." The other picture I have included is of another m900 on our domain with BitLocker enabled and working. The left side of the picture is the BIOS details of the working one, the right side is of one with the latest BIOS. I would like to rollback to an earlier version of the BIOS like the one in my attached picture; can someone point me in the direction to get that BIOS version firmware?    

Read other answers
RELEVANCY SCORE 52.4

Hello all, my M900 has the new Yellow Retagnular power adapter commonly known as a TRIM connector.My question is: How can the M900 be happy with the connector being pluged in ,in either direction? Most connectors are polarized but not this ONE? Lastly I have one empty memory slot and I would like to add another 4GB stick. What isthe exact memory information that I will need to purchase a new memory stick for my M900. thanks ROb

A:New Power adapter for M900 called TRIM question, and M900 memory part numbers.

http://psref.lenovo.com/Product/ThinkCentre_M900_Tiny32GB max, DDR4 2133, two 260-pin SO-DIMM sockets, dual-channel capable http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for//thinkcentre-m900-tiny Do you have a tiny or tower? Per your other post tiny.Parts are here:http://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/desktops-and-all-in-ones/thinkcentre-m-series-desktops/th...You should find all power connector options within the list and memory options.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 48.4

Hello,

I just got a new ISP. They are blocking port 80. This means I cannot access my websites being hosting on my server running out of my home network.

So if I go to www.mm-theory.com, which I used to be able to do with my previous provider, it tells me: the site cannot be reached. I'm trying to open port 5000 so that I can get to my site by typing www.mm-theory.com:5000, but that doesn't seem to be working either.

I'm wondering if anyone can help me troubleshoot the issue.

I have the domain mm-theory.com registered with register.com. When I log into my account with them, this is what I have set for the IPv4 and IPv6 addresses:

The IPv6 address is left blank because Telus (my current ISP) changes it on a daily basis. Technical support at register.com told me I could leave it blank and only have the IPv4 address, so I did that.

When I go to whatismyip.com, this is what I see:

When I go onto my Windows Server 2003, this is what I get when I type ipconfig /all:

...and I see this when I open the properties for mm-theory.com in IIS on my my server:

This is what I have set for port forwarding on my router:

Does anyone know what might be going wrong? Thanks.

EDIT: I am not able to get the screen captures to show up. You can see them here:

https://www.computerforum.com/threads/port-forwarding-to-port-5000-not-working.243989/
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.6

Hello, I have an Inspiron 7548 notebook, Service Tag: <Admin Note: Removed as per privacy policy>, Express Service Code: <Admin Note: Removed as per privacy policy>Buy 2 USB 3.0 USB memory stick 128 gb each and does not recognize the pendrive, nor appears in file explorer, the ports work well as it takes pendrive 128gb 2.0,Update the bios DELL inc. A07 03/17/16 and still I do not recognize them.I appreciate any information, thanks

A:USB port 3.0 does not work

Hi GRANFENICIO,
Do the 3.0 drives work fine on another machine? Have you tested them on the port of the left and right side of the machine? 
Are there any unknown devices in device manager? What is the current OS installed on the system?
If the system was working fine earlier, then perform a system restore to restore the machine to an earlier point where it was working fine - http://bit.ly/1JEw2ov 
Reinstall the chipset drivers from here - http://dell.to/2j2zUKh 
Enable the built in admin account and check if it works fine - http://bit.ly/1JoFhcw
Restart the system and press f12 key on startup - choose diagnostics. Let it run the diags and if you encounter any errors - make a note of the complete error and report the same to us. These are onboard diagnostics and they might possible pick some error if the hardware is not functional. 
Also, please click my DELL-username and write me a private conversation with the service tag and your contact details(Name and Email) for case records.
Let us know if you have any other queries.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.6

Hello again ... well sir ... I have a gigabyte GA-78LMT-USB3 (6.0) mobo. When I first installed the board the port worked fine ... then I had a driver issue that cause the computer to do the BSOD when trying to go into windows ... after I got that straighten out the 3.0 USB port would not work. I went to the gigabyte support site and got the driver for my ver board, but it would not install ... I got a message ... "Sorry install wizard can't find the proper component for the current platform." This was a VIA windows XHCI driver.

Now I contacted gigabyte support and told me I needed to download and install SP4 for xp ... I don't know about this since this isn't from microsoft ... the question is will it solve my problem?

A:3.0 USB Port Won't Work

I don't know who you talked to, but there is no such thing as Windows XP SP4. The last service pack Microsoft had for XP was SP3.
To know what you have, go to Start/Run and type sysdm.cp[ and press enter. In the System Properties window it will tell you what version of Windows and the Service Pack, it will also tell you the processor and amount of RAM. If you don't already have SP3 please download it. https://www.microsoft.com/en-us/down...ils.aspx?id=24
Next go to Start/Run and type devmgmt.msc and press enter. In the Device Manager are there any devices with Yellow flags? If so, these need drivers.
Even if you have no yellow flags, go to the Gigabytes drivers page for your model, GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-78LMT-USB3 (rev. 6.0) and download the Chiipset Driver install this first then the USB 3.0 Driver.

Read other 4 answers
RELEVANCY SCORE 41.6

WE RECEIVE A NEW ORDER OF THINKCENTRE M900, WHEN WE CONNECTED THE VGA ADAPTER IN THAT PORT IT NOT WORKED?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.6

I have a Y50 and had a motherboard replacement recently. The USB 3.0 ports don't work after that. When I connect a device to the port, I hear the sound you get when a device is connected. However, the device is not read and I can't even charge up my phone from that port.  The 2.0 ports work fine. There is no driver for Windows 10 as well.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.6

Hello, I just recently went to plug in my ipod to put new music on it and my computer would not recognize it. I don't know when this started but it had to be in the last 2 months. I then noticed that my external hard drive was not showing up in my computer either. Ive checked all 3 ports and when i plug anything it it turns on BUT nothing comes up in my computer and I dont see them under anything in device manager. My ipod turns on and my external hard drive light comes one but still nothing in the computer. I have tried downloading new drive from HP.com but still no luck. I have no idea what else to try - I can only go so far from what I read online. I have an HP Pavilion g6. I do not know the model number or anything because there is nothing on the bottom of my computer. When I look in device manager i do get this message - see attached please. and please tell me you can help me.
 

A:No USB port will work

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 41.6

i had to reinstall my operating system but now none of my usb ports works (why)?

A:usb port want work

Did you reinstall your motherboard drivers?
Go into control panel>system>hardware>device manager
click view then click show hidden devices
Check for any yellow alerts

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.6

I'am running Windows 2000 Pro. I have a dual USB port, but only one of the ports will work. Does this mean I have to replace the USB card, if this is the case can I put a USB 2.0 card in my machine or does it have to be the same as the broken one, which I think is USB 1. Hope someone can help.
 

A:USB port won't work

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I have an Intel Cam hook up to a USB port, I've loaded the proper software and during boot up Windows98 saw and load the driver. However, I still get the "unknown device" display. Also, the device manager has an (X) over the USB line, which tells me it is not working properly.

Is configuring and PLug and play that for USB that difficult. Any solution??? Thanks.
 

A:Intel cam in USB port won't work

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I've got a Westell E90-610014-06 router, and I'm trying to get it to forward port 53640 to my computer. I set up port forwarding for port 53640-53640, with 53640 as the base port. I'm using TCP. The host device is set as my computer. I've disabled all firewalls, both on the router and on the computer. For some reason, the port forwarding is still not working. Does anyone have a suggestion to get my port-forwarding to work?
 

A:Can't Get Port Forwarding to Work

See if this tutorial works: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Westell/E90-610014-06/E90-610014-06index.htm
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

OK I am new here so I will probably transgress some unwritten laws!
So, I have had a Maxtor one touch USB HDD for some time now. I use it every day. It will sit there happily flashing off and on, there is no problem with data in or out, usually. Then, for no other reason than the lead gets knocked slightly or the likes, it starts to click and connects/disconnects until I wiggle the plug in the port, in which case the clicking stops. So I use another lead, no difference. I plug something else into the same port but there is no problem with the connection?

My next thought is to try another port. I have three all told and a USB hub. It is not recognised in the hub, one of the remaining ports does nothing and the third does exactly the same as the first but will not stop clicking, ever, regardless of wigglage. All other devices Cameras etc. work perfectly with no poor connections in all ports.

I am in the middle of check disk on one of the two partitions of the HDD. Then I intend to use SeaTools for Windows to check out the whole drive. So right now my failing ports are my biggest concern. I am at a loss as to how I identify the ports in device manager and configure them to take all devices?
Help would be great.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.2

The X1 has 2 USB ports - the USB 3 port works fine The USB 2 port on the left side detects added devices but non of the attached devices will work (eg : keyboard, mouse, wireless adapter, etc) The port has been working fine up to now - Is the port toast or is this a setting issue ? The system is up to date with current patches and Lenovo System updates and BIOS Steve

A:X1 (3444) USB 2 port does not work

Which OS do you have?I suggest You to flash a USB stick with some Linux distro (Ubuntu for example)Then boot from stick and chose "Try Ubuntu",when you start it you can try to connect some USB device on that "not working" USB portand then You will know for sure if it's a hardware or a software problem.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I'm trying to get my camera to work, or converter device (SD/ MMC reader/ writer)

what might be the problem? thanks
 

A:Most devices do not work in the USB port

The link to the image doesn't seem to work for me, I get a 404 error. Can you check it and try again?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

xps 8300, how would i go about fixing the  front port, the back mic jack on the audio card works just fine.
thanks

A:Cannot get Mic to work in front 3.5mm port

Hi,
Thank you for writing to the Dell Community Forum. 
Request you to provide the following information to isolate the issue:

Are the other ports (headphone jack, USB ports working fine) on the front I/O panel working fine?
Were there any software/hardware changes or updates done after which the problem started?
Did the issue start after the system was put to sleep or hibernate?
Would it be possible to reseat the front I/O connector cable on the motherboard following the instructions from the manual : http://dell.to/1Mtt90r 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hello, I'm essentially re-posting here, as my original post was marked as solved by another poster, when indeed the problem persists.  I've got a Dell external monitor hooked up to my brand new P1 laptop, using the HDMI port on the left side of the laptop.  I'm using an HDMI to DisplayPort cable to connect to the monitor.  I know the monitor (and the port on the monitor) work, because I can plug it into my old laptop and everything works fine.  I've searched around the internet and posted to this forum, and tried the following: -I've got the most up-to-date BIOS/drivers/firmware available from Lenovo.-I've tried multiple cables to take that out of the equation.-As stated previously, confirmed the monitor/port itself works with another laptop.-Tried to manually ask Windows to detect the display.-Turned on screen extension.-Used a paper clip to hit the reset button at the bottom of the case.-Instructed the BIOS to wait 2 seconds before enabling external displays. Just FYI, so that there's no confusion and I'm as clear as possible: it doesn't matter when I plug in the monitor (i.e., it's plugged in during boot or I plug it in after boot), the monitor is not detected by the laptop, and the monitor doesn't see any signal from the laptop. Is there something really simple I'm missing?  Like the P1 doesn't support HDMI-to-DisplayPort?  It seems unlikely, but I feel like I've tried everything I know of to this point and just can't get ... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I'm trying to get my camera to work, or converter device (SD/ MMC reader/ writer)

what might be the problem? thanks

A:Most devices do not work in the USB port

I would try this:

1 - Shutdown and disconnect all USB devices (including any internal devices)

2 - Boot up, and in Device Manager, delete all entries under the USB category

3 - reboot

4 - reboot again

5 - Shut down and reconnect any internal USB devices

6 - Boot up, and try your camera

Read other 5 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hey everyone,

I hunted out an old router (D-Link DSL G604T running on DSL-G624T firmware - I read you could use that firmware because it's more up-to-date) earlier on because my other one decided to throw in the towel. I've got pretty much everything set back up and it's working fine, but there's just one thing which I can't get working.

I've got a LAN drive which also acts as an FTP server. I have an account with dyndns.org, and when I type in my host name it brings up my router settings page, but when I try to FTP to it it won't do a thing. I've forwarded the port, put it in the DMZ, turned off the router's firewall, pretty much everything I can think of and I still can't connect to it! This worked fine on my old router, so I don't know why it won't now.

Any ideas?

Thanks
 

A:FTP Port Forwarding Just Won't Work!

Read other 15 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I was wondering anyone else ran into this issue. I got a logitech vx revolution and when i plave the reciever into certain usb port on either my netbook or laptop it doesn't work. But when i place into other usb port on the same machine it works. Is there a reason for this and how do i fix it. Thanks
My usb drive works on the all the usb ports.

A:certain usb port don't work with usb reciever

  
Quote: Originally Posted by kn0c


I was wondering anyone else ran into this issue. I got a logitech vx revolution and when i plave the reciever into certain usb port on either my netbook or laptop it doesn't work. But when i place into other usb port on the same machine it works. Is there a reason for this and how do i fix it. Thanks
My usb drive works on the all the usb ports.


Maybe one port is USB 1.1 and the other 2.0. Check the driver in device manager by typing device manager in search. Go to the USB tab and make sure there are no yellow triangles on anything USB.

Ken

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hello, Brand new P1 laptop and I cannot get the HDMI port to work when connected to an external monitor (HDMI-to-DisplayPort).  I've scoured the interwebs, from AskJeeves to HotBot, and cannot find an answer that works.  Stuff tried so far: -Making sure all drivers/BIOS were up to date (they are).-Multiple cables.-Making sure that screen extend is on.-Monitor works.-Checked the BIOS settings for any clue of port disabling.-Pressed the reset button on the bottom of the case.-Used four-letter words.-Sprayed incense on Jobu. Now I'm just using one 4K 15.6" laptop screen like some kind of peasant.  Please help!

A:New P1 - Can't get HDMI port to work

Can you try it from Linux? When I had problems with my V510 with HDMI Audio, I downloaded Ubuntu and booted it from USB. It worked perfect there so I know it was an issue with Windows 10 and Lenovo compatibility. You can even try it without installing it completely, just use it in test mode. This way you can see if it's a hardware problem or something wrong with BIOS or software compatibility. In my case it was solved by a BIOS update after 9 months.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Im trying to get port forwarding to work and it just won't seem to. I followed all the instructions on www.portforward.com for my router - Dlink DI-714P+ , but still i couldn't get it to work. I also tried using DMZ (Demilitarized Zone) which was meant to give my computer direct access to the internet but that didn't work either. I turned off all my firewalls.

I can't think of anything else to try. Im running Windows XP with service pack 2. If anyone can think of anything I can try it would be much appreciated.
 

A:Port Forwarding won't work

What are you trying to port forward from and to? Which service are you trying to use?
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hi all,

I have three computers working off of a LinkSYs router. 2 of the 3 computers are working great. The third computer which has been working for about 2 months, now will not let me get on the internet. When I unplugged the cable for this computer (Which is running windows 98SE) and put it into the port that my #2 computer is on, I was able to log on to the internet.

Would this mean that I need a new router? When I plug in my cable from my #2 computer into the port that was not working, it also does not work.

Just need confirmation that it appears I may need a new router>

Or is it something else.

Thanks

Nancy
 

A:Can a port not work on a router?

Read other 16 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hello, guys! So my problem is that one of my ports are not working. I have 2 ports (3.0 and 2.0) and the 2.0 is not working. It all began with preinstalling the laptop and from then the 2.0 port is not working. I tried to return to previous versions of the drivers but still didnt work. Thanks in advance!

A:USB port 2.0 doesn't work

Try the port with Windows in Safe Mode.

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I recently installed wampserver on my computer (apache, mysql, php). It is apache 2.2.17 version. However i cannot get it to start, and the wamp server icon stays yellow.

I've tried to find some information on other forums. Apparently the problem is that port 80 is used by another program and therefore apache cant use it. But i cannot find out which program (information not available). I don't have skype installed, so that cant be the problem. Any suggestions how to identify and turn of the other program using port 80?

Thanks.

A:apache does not work, port 80 is used by...

If you type 127.0.0.1 or localhost into your webbrowser does any page display?

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

the HP Photosmart series is disconnected

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I have one router set up for port forwarding to a "host". But the single computer behind it can't get web pages from outside and telnet from outside can't seem to get past the router. What am I missing?

I'm running this test configuration with two routers. The main router R1 is connected to the internet (cable modem). My local computer (client) is connected to that as well. The second router R2 has its WAN port connected to the a LAN port of R1.
The host is connected to a LAN port of R2.

R2 responds to ping from my computer (ie via R1). But although the telnet port is opened in R2, the host does not respond. Also the host can't see to the internet, but I don't know if the block is R1 or R2. Both computers are running XP Pro SP3, and both have their firewalls disabled.

I can't see what I'm missing. This is my first time at port forwarding. R2 is a Linksys BEFW11S4 v1.52
 

A:Help Port forwarding won't work.

Read other 11 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

I have an ideacentre 700-25ISH with two HDMI ports, and i have two HD monitors.  the first monitor is connected to the "primary" HDMI port and works perfectly.  i tried connecting the second monitor to the other HDMI port, and it's not recognized.  the only way i get it to work is connecting thru the VGA port, and of course that doesn't give me HD.  i now have the second monitor connected by VGA and HDMI, but the HDMI isn't recognized.  any ideas?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Alright, here goes. I bought a Gateway N79 (x64) from Best Buy in May of 2011 and about 6 months ago my Ethernet port just quit working. I am in school right now so I have not had enough time to deal with it. My computer has an icon (light up button) on the top of the keyboard and it will connect but every time I accidentally hit the button it turns off; and I finally just need to fix it! In my device manager there are no exclamation points or anything that detects that there is an error. The Ethernet cord that I have running from my modem is detected by the modem but not the computer. Any help would be appreciated and if more information is needed, I will gladly give it... Thanxxx in advance!

A:Ethernet Port Won't Work, help!

Go to Start/Search and type ncpa.cpl and press enter. In the Network Connections is the Local Area Connection has a Red X next to it? If, so, Right click it and Enable it. You can also Right click the Local Area Connection/Properties/Internet Protocol Version 4/Properties. Make sure Obtain an IP Address and a a DNS Server address are both check to Automatically.
If this still fails, you may need to install a PCI NIC (Ethernet Card)

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

Hey ! Can anyone help me with this ?
My usb ports (3) wont work. Nothing is recognize anymore. When I go in Device Manager, under universal serial bus controller, I have 5 tiny triangle with exclamation points.
When I check the specs it says:

Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)

I have an Acer Aspire One D150-1189
Win 7 Built 7100
Intel(R) Atom(TM) CPU N270 1.60GHz
1.00gb Ram
32-bit

A:UsB port won't work anymore :(

Make sure the drivers are updated.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 41.2

My computer crashed about a month and I want to format it. When I plug in the keyboard to go into bios it does not work. if i plug in anything at all it doesnt work, every usb port that is.
What is wrong?
its an asus eebox 1501
thanks
 

A:USB port wont work

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 40.8

Some idiot disabled the usb port of my lenovo stick 300 so.. when i connect a keyboard or a mouse.... does not work at all....Is there any solution for this

Read other answers
RELEVANCY SCORE 40.8

Just wondering if any 1 no's how to enable the dvi port on my acer laptop, my philips tv has dvi input but says no signal but it's no the tv's fult 4 sure thanks 4 looking

spec: Acer Aspire 9502wsmi (laptop)
1.73 Centrino, ATI m Radeon x7oo pci express 128 vram, 80GB HD, 512 DDR2, 17&quot; WXGA TFT LCD.
TV / mpeg built in.
Bluetooth &amp; wireless
 

A:Acer DVI port wont work

If it is anything like my HP laptop, you use Fn keys to switch from the LCD to the output jacks.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 40.8

Any ideas on how to diagnose/solve this one (in particular recommendations on utilities that might help would be welcomed). My Sony Vaio PCG-K23 has three USB ports - two on the left hand side and one at the back. Let's refer to them as 0, 1 and two proceeding from the nearest to the furthest. When I insert my 128MB USB flash drive into USB port 0 or 2 it works fine. When I insert it into USB port 1 the LED flashes as it registers and then blinks regularly as would be expected if it was working fine but Windows is never notified that a new storage device has been inserted. I have checked Event Manager, Device Manager and Everest to see if there's anything untoward reported but - other than the fact that the device is not listed when in USB port 1! - there's nothing significant there. I have the latest drivers etc. Any ideas why one of the three USB ports would (not) work in this way? If there is some specific information that I need to post to assist with diagnosis let me know. Thanks.
 

A:Vaio PCG-K23: one USB port of three doesn't work

Read other 12 answers
RELEVANCY SCORE 40.8

I know if need WOL to work. The light at the LAN port should stay on even the computer already shutdown. I'm using T440s for testing (I've T440s, T450s and T460s). Below configuration were made: In Windows 10 - Device Manager - Intel Ethernet  Connection I128-V1. At Advanced tab, "Energy Efficient Ethernet" change to Off, "Wake on Link Settings" change to Forced, "Wake on Magic Packet" already Enabled2. At Power Management tab. Check both "Allow this device to wake the computer" and "Only allow a magic packet to wake the computer" In BIOS1. At Config > Network. "Wake On LAN" set to AC and Battery

Read other answers
RELEVANCY SCORE 40.8

Dear sir, i have been searching and trying port forwarding more than one year, i tried almost everything still didn't open my port. i am using bsnl broadband connection with the router T2-B-Gawv1.4U10Y-BI, my OS is windows 7. my intention is send audio or video streaming through the selected port over internet with the help of vlc player, for that purpose i have to open or forward the port no say 12345, the protocol is TCP and UDP.My local ip address is 192.168.1.11 and my dynamic ip address is IP address is 199.188.237.131. so i request kindly help me, i asked many friends and not yet it is solved.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 40.8

my notebook hp 15 D002SL has a USB3 port on the left side. Doesn't see an external USB3 disc , while the other two ports that are USB2 do. Another notebook with usb3 port working has Renesas drivers, hp15 doesn't.Can help me?best regards,Tommaso 

A:USB3 port doesnt work

tmmsgrll Hello;I read your post about suspected USB port problems and wanted to help.Here are some troubleshooting steps you can try:HP Notebook PCs - Testing for Hardware Failures (Windows 10, 8) | HP® Customer SupportHP PCs - Troubleshooting USB connections (Windows 10, 8)Good Luck========================================================================I am a volunteer and I do not work for, nor do I represent, HP.---------------------------------------------------------------If my posts helped you, please click the Thumbs-Up symbol on my post to say thanks.If my posts solved your problem please click "Accept As Solution".========================================================================

Read other 1 answers