Over 1 million tech questions and answers.

Lenovo 700 Audio and Camera "not installed"

Q: Lenovo 700 Audio and Camera "not installed"

Windows Updated, now Audio Cards and Camera do not operate. Message on Device Manager "Properties" for all devices is "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)" will not install new drivers, dowloaded from Lenovo, neither device is recognised, troubleshooter cannot solve, uninstall and reinstall fails. Norton cannot find any viruses, Norton Power eraser fails half wy through. Any ideas

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: Lenovo 700 Audio and Camera "not installed"

I recommend downloading and running DAP. It can help sort out any driver and firmware related issues on your system

It's worked out well for many of us in the past.

You can download it direct from this link http://downloaddap.org. (This link will open the download page of DAP so you can save a copy to your computer.)

RELEVANCY SCORE 64.8

Afternoon all, I'm hoping someone can help! 
 
I've been trying to set up my skype on my laptop ready for a meeting tomorrow and it appears I have no driver actually instaleld for my webcam. I have looked online for ideas on how to fix this but I seem to be drawing a blank so far. There is no driver showing in device manager at all so it's not even just an update thats needed. 
 
Hope someone can help as my meeting tomorrow morning is really important. 
 
Thanks in advance  
 
Moderator note: Title edited for clarity.
 
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

Afternoon all, I'm hoping someone can help!  I've been trying to set up my skype on my laptop ready for a meeting tomorrow and it appears I have no driver actually instaleld for my webcam. I have looked online for ideas on how to fix this but I seem to be drawing a blank so far. There is no driver showing in device manager at all so it's not even just an update thats needed.  Hope someone can help as my meeting tomorrow morning is really important.  Thanks in advance    

Read other answers
RELEVANCY SCORE 62.8

I have a Lenovo G510 running Windows 10, upgraded from 8.1 long ago.  I'm not sure if there was a recent update that caused this problem, but one evening everythings was fine, and I know because I fell asleep with the "Simply noise" website playing white noise, and when I woke up, there was no sound.  I tried all the normal fixes (reinstalled drivers in device manager, downloaded latest drivers directly from Lenovo website and tried them, restarted Audio Endpoint and Audiosrv in taskmanager, even went into regedit and checked that the value for the audio endpoint was correct, but made no registry changes) all to no avail.I was beginning to think that there was a wiring problem and was getting ready to open it up and look around, but decided to try something else first.  I put in my ubuntu live cd and restarted without installing ubuntu.  All audio works in Ubuntu. Speakers, headphone and mic jacks, and I even tried my usb>headphones/mic adapter and everything works.  I'm planning to dualboot ubuntu while waiting to find a fix in windows, but I've never had a dedicated Linux machine so I'd like to still be able to turn to Windows since I'm about to go back to school in a few weeks.Please let me know if there's a fix out there for this that I haven't tried, or if I need to post more information to check for other problems that may have caused this.  Thanks in advance! -Tronk

Read other answers
RELEVANCY SCORE 58.8

Hello everyone,I was reading something on my computer and I wanted to listen to music, but I couldn't hear anything. I thought that I maybe muted sounds but it wasn't the problem apparently. I looked at the audio icon and it shows red x. And when I move my mouse to the icon it shows that "No Audio Output Device Is Installed".   Maybe some of you know some kind of solution to this problem. Thank you. 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 58.4

A while ago my sound suddenly sopped working on my lenovo yoga 910. It might have been after a windows update, but i can't remember. There is a red cross next to the sound icon which says: no audio output device is installed. I have tried reintalling the correct realtek audio driver from lenovos website, but without succes. When i go to device manager I can only see one sound driver from intel, and not the one from realtek i have tried installing. I really don't have any idea of how to fix thisThanks in advance

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.2

Hii got new Lenovo G510 last week windows 8 64bit operating system core i3In its specs it se clearly shown that it have 720 p hd camera but when i opened the camera app from start menu it only shows 0.1MP (4:3) and 0.3 (4:3) option and result is so dark and laggy  I checked the driver in device manger it shows properly installed by this name 'Lenovo Easy Camera" driver details are Microsoft driver version 6.2.9200.16664 i tried to update it from internet but it says its updated i tried manually install the driver from here " C:\drivers\Camera Driver (AVC, Liteon, Bison, Chicony)" but Warning message pops up  " NO APPROPRIATE DRIVER TO B INSTALLED" Then i tried to install it from her C:\drivers\Camera Driver (AVC, Liteon, Bison, Chicony)\HD\Bison\3.13.301.1 but setup gets "failed" at the end and says "please plugin the device and restart the setup" PLEASE HELP ME PLEASE

A:Lenovo G510 Camera Dark Poor camera Result Issue

I bought g510 week ago and the camera is terrible black, and blur i tried many drivers many ways but nothing succed... how to fix it!

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 54.4

error: 0xA00F4244<NoCamerasAreAttached> been on device management and cant find any camera or webcam but the laptop is meant to have integrated camera built in.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 50.8

Hello, I have a new T530 with Windows 8 OS. I am having trouble using the integrated camera. It functions neither in the Windows camera app nor in Skype. In both cases I get a picture with a gray background and a camera with a line through it. In Device manager, the camera does appear, is enabled, and the drivers are up to date.After looking through other threads, I tried checking whether the camera was plugged in and indeed it was. When using Skype and I set the camera to on (Skype did detect the camera), I still got the gray no camera image, but the green light on the camera itself turned on.I also tried using Fn+F6 to check settings. Lenovo settings opens, but the when I click the camera settings Icon, the screen loads a blank page that says "Camera" in the top right and has a back button (left pointing arrow) in the top left hand corner. The back button does not seem to work and I must change the window to something else in order to exit/close settings.I tried manually installing both camera drivers and "power management" ("energy management"?) drivers. Neither of this solved either of these issues.Please help me to resolve this problem. Thank you.

A:T530 Lenovo Integrated Camera not working, Lenovo ...

Hi, euterpenc
 
I would make sure that the BIOS is up to date in the system. The current BIOS for your system is 2.07 and can be found here. Also, I would ensure that the chipset drivers are up to date, and those can be found here.
 
Hope it helps, and let me know how it goes
Adam




______________________________________________________________________________________________________________Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution!" This will help the rest of the community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 48.4

Recently upgraded a Dell Inspiron 3847 to an SSD and did a clean-install of Windows 7 Home-Premium x64 using Dell media. Post install, I cannot get the audio working. Device manager shows ...
Bluetooth Audio DriverHigh Definition Audio Device (yellow exclamation point)Realtek High Definition AudioI have tried the following to fix:
1. Uninstalling and deleting the driver then re-downloading using Dell Detect 2. Installing the RealTek R282 driver from the RealTek site3. Windows Update does not find the driver if it is uninstalled4. Right click on entry in device manager and letting Windows find it5. Installing it manually from the Dell siteAny help is greatly appreciated and thanks in advance.

A:No Audio Post Clean Install. Realtek Audio Driver Installed but High Definition Audio Driver fails every time?

same principle as mentioned here: en.community.dell.com/.../20027104

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 48.4

Hello, and thanks in advance for your time!Earlier this afternoon, I noticed that the sound on my Thinkpad W510 was no longer working. I hadn't really done anything of note with my computer- just updated Adobe Reader to v9.2, that I can think of. When I checked the notification area, I saw this:However, when I right click and click "Playback Devices", I get the following: I immediately checked Device Manager, and found that everything appeared to be fine:I tried uninstalled and reinstalling the Conexant and NVIDIA drivers, as well as updating BIOS. Nothing seems to help, When try to use the mute/volume buttons on the keyboard, the speaker mute button lights up when pressed, but the microphone mute and volume +/- buttons don't appear to do anything. I've also tried plugging in headphones, and that does not make any difference. When I boot from an Ubuntu CD, however, sound works fine, so I don't think that it's a hardware issue.Anything that you folks could do to point in the right direction would be greatly appreciated. Thanks!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48

I think I've tried everything you've suggested to Repair my WIN7 install (to get my camera installed). It's supposed to be driverless and does install in 5 seconds flat on my friend 's near-identical system, and HIS working camera won't function on my system. The four attached images show what I'm getting (even after the SFC /SCANNOW in an elevated CMD box). Image 1: I start the upgrade (repair WIN7) and it tells me to restart the computer . Image 2: after copying the temp files, it copies the regular Windows files to 100%. Image 3: it stalls at 0% during "gathering". Image 4: it tells me that setup cannot continue, and that I should reboot, restart setup and check for upgrades (done it literally a dozen times or more now). When it was working on my friend's computer, it had two driver files "something-THUNK.dll" and an .ax file. Both are missing off of both computers but I bet they would re-appear if I plugged into his computer again... There isn't any software IN the camera. It's just a little CMOS number that is supposed to be UVC, and IS in my friend's computer. I've unplugged everything but the keyboard and mouse, uninstalled or disabled half a dozen things (SuperAntiSPyware, Spybot S&D, AVAST, KXdriver (to run my SB Live 5.0) and anything that I could imagine was interfering. Any clues or hints? I'm slowly going insane here...

A:Trying to get my camera installed

Hello SFwriter,

Does the camera have a memory card in it? If so, you should be able to just plug it into a memory card reader instead to upload the images into the computer.

Hope this helps,
Shawn

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 48

i have lenovo solution center 3.3.004 and it automatically was prompting for update to 3.4, when i try to update it shows an error "this version of the lenovo solution center can only be installed on select lenovo computers"

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48

I used Lenovo Settings on my Lenovo Yoga 3 11 for the battery conservations mode. So I was forced to install Lenovo Companion since it recently replaced Lenovo Settings.Ever since I did this, I have noticed the following:* Screen brightness keeps changing by itself slightly* Screen contrast keeps changing by itself slightly* Colours look muted and unsaturated, and filtered. Makes the sceen look worse than it should.* trackpad is only ignorred if the tablet mode is fully flat. The slightest opening causes the trackpad and keyboard to become sensitive. All of this irrespective of whether Dynamic Brighness Control is enabled or disabled in Lenvovo Companion hardware settings, and regarless of whether recommended hardware settings are used.Anyone else noticed anything similar? I'll report back after I've uninistalled the app to see whether any of these behaviours disappear.

A:Noticed issues ever since I installed Lenovo Companion (which replaced Lenovo Settings)

So I deactivated "Change brightness autoatically when lighting changes" in Windows Display Settings. This seems to have been the cause of the brightness and contrast changes, but the colours still look blander than I recall. Sorry to suspect Lenovov Companion so quickly, but the changes coincided with it's installation. Admittedly Windows 10 Fall edition just landed too.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

Hello, and thanks in advance for your time!

Earlier this afternoon, I noticed that the sound on my Thinkpad W510 was no longer working. I hadn't really done anything of note with my computer- just updated Adobe Reader to v9.2, that I can think of. When I checked the notification area, I saw this:



However, when I right click and click "Playback Devices", I get the following:



I immediately checked Device Manager, and found that everything appeared to be fine:



I tried uninstalled and reinstalling the Conexant and NVIDIA drivers, as well as updating BIOS. Nothing seems to help,

When try to use the mute/volume buttons on the keyboard, the speaker mute button lights up when pressed, but the microphone mute and volume +/- buttons don't appear to do anything. I've also tried plugging in headphones, and that does not make any difference. When I boot from an Ubuntu CD, however, sound works fine, so I don't think that it's a hardware issue.

Anything that you folks could do to point in the right direction would be greatly appreciated. Thanks!

A:No sound: No Audio Output Device is Installed, even when it is installed

The Red X on the speaker icon in the notification area means there are no speakers plugged into the Green Speaker out jack on the back of the computer.

Read other 4 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I tried to install the software that came with my digital camera. When I put the disk in the A drive, I get this error message:

"A:\device attached to system not working"

Does anyone know what this means? It's a Casio QV 300 digital camera, if that helps.
 

A:Can't get digital camera software installed

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I am running Windows 7 Home Premium on my Dell Inspiron E1505.

I have had no problems with it for several years; however, recently my computer has booted with a red 'X' on my audio and tells me that "No Audio Output Device is Installed." I checked my Drivers and my High Definition Sound and 2 Base System Device drivers have Yellow Question Marks by them. I tried to update the drivers manually but it says Windows Cannot Find Support for your Base System Device and it says my High Definition Audio is already up to date. I have also tried uninstalling the drivers and rebooting Windows to let the system automatically search and update the drivers. This too has failed. I do not have my Windows 7 disc available at the moment to be able to do a clean install.

Any help you could give would be greatly appreciated.
 

A:No Audio; Driver Downloads Fail and No Audio Output Device Installed

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/inspiron-e1505

Dell link to driver downloads. Start there for now.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

Hi and thanks for looking

HP Dv9705ea. In a mess; History uncertain (belonged to daughters friend) and Ive been asked to fix it.
So reinstall Vista (Home Premium) SP2 x86 - no problem
Windows updates - no problem
But - no sound. Speaker icon has red cross and message No Audio Device Installed
Control Panel ->Sounds: Same message (Disabled and disconnected devices both ticked)
Device manager has no sounds device (not even an audio, video and game controllers group) even with show hidden devices)
I checked the HP website and there are two sets of audio drivers (Conextant and Raeltek)
Tried installing Conextant but they reported 'no hardware found'
Raeltek installed OK with no messages (so hopefully the PC has Raeltek audio hardware?)
But still no sound

So I am beginning to think I have a hardware problem? Is this likely?
Is simply replacing the sound card likely to fix it?
All thoughts welcome
KR
R

PS I ran SFC /scannow. Trying to open the log file CBS produced an audible beep (with the error message access denied) ! First sounds Ive heard the PC make!
SFC reports that it fixed a number of corrupt files so I rebooted

A:No Audio Device Installed; No audio, vidweo game controlers group

90% is an hardware problem...can you please tell me what happens when you connect the headphones into the jack?
if you can hear sounds there is a problem on integrated speakers...otherwise there is a problem with your audiocard...BUT download and burn a Linux UBUNTU LIVE distribution and launch it....try to play any sound...if works torough integrated speakers, you may have got wrong drivers for your windows installation.

Read other 5 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

Hello All!!

I have seen similar threads here but my problem is slightly different.
I have ASUS P4S8X-MX which have built in audio of Realtek AC'97 .
I am using Windows XP SP2 for quite a time and everything was fine unless i tried to install an updated driver for my sound. After updating, i got Code 10 error , device cannot start.
I uninstalled the drivers, Restart my PC and then installed my previous version of drivers.
Everything was fine and i can see volume icon in task bar. But when i tried playing an audio file there wasn't any sound. I clicked volume icon to raise it but it was disabled.
I double click it to open Mixer .. there are only 3 options (normally it use to have lot ..wave,speaker,etc..) Now it has only Wave , SW Synth, CD Player.. and No recording device.

I did try re-installing the drivers again and again but no LUCK..

I tried using Drivers Sweeper to remove the tracks .. doing that in Safe Mode and then again Installed Old drivers. It all go well but in the end its same situation with sound disabled.

I don't want to reinstall my Windows , is there any way to fix it ?

One thing i noticed is every time I install drivers the sound manager shows up at task bar but in moments it disappears while the soundman.exe is running in Processes and I can't find it in Control Panel as well (where it use to be) .


Its been 8 hours since I am struggling with that. But No LUCK!

Note: My PnP Software Device Enumerator is worki... Read more

A:Realtek AC'97 audio - drivers installed properly & services running but no audio

Hi muazzam

Is best to upgrade to SP3 (if only because MS has dropped support for SP2) but can start, for now, looking at your problem while you continue running with SP2

Let's start with these initial steps
1) List any Problem Devices

Make sure all your devices are connected and powered on
Click Start->Run, enter: msinfo32. Click the + sign next to Components to expand it
Click Problem Devices. Anything appear?
If yes, click on it, Ctrl-A to select all, Ctrl-C to copy it, Ctrl-V to paste into next post
2) Generate and attach a DirectX report

click Start->Run, enter dxdiag
Notice progress in lower left window corner
When done, click Save Information button and save to your Desktop
In TechSpot, use the paper clip icon to attach the report. (If you don't see icon you may need to first click Go Advanced)
3) If there were no Problem Devices (step 1 above) then also check on your Windows Audio service if Status=Started and StartupType=Automatic

I'll have a look and we can take it from there
 

Read other 12 answers
RELEVANCY SCORE 46.4

No sound.
Little speaker with the red 'x' appeared yesterday
I have gone through the whole update drivers circus to no avail, my laptop can't detect that it has speakers built in so it doesn't bother finding a driver for them.

This is where I am at:
- Intel Display Audio is the only driver installed for sound
- This means that sound works when the laptop is plugged into an HDMI
- When HDMI is not plugged in, the computer cannot find the built in speakers.
- I have Linux on this system and audio does not work there as well

I would call this a broken chipset, but the fact that the computer still processes audio with the HDMI cable attached is confusing me. Also, the 'audio board' for this laptop has 2 usb ports attached to it, and those both work fine.

Any help would be appreciated

A:No Audio Output Device is installed, HDMI Audio Out Works

Hi welcome to the forum

first thing i would check is the bios to make sure it is enabled.

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 46.4

I have a microsoft surface pro 2 running windows 8.1. I installed the emulator bluestacks 3 to use some android apps. The camera on my surface works fine but when I try and use it on the bluestacks apps, it displays a green screen with some obscured images
along the top.  I tried it though viber, instagram & the HD camera system app that comes with bluestacks.  Viber can't help me as they don't support emulators. Bluestacks support recommended I install the latest version (3) which I did but
no change.  I tried installing youcam but the same thing happens.  Would love some help. Thanks.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46.4

Hello!
Win 98 SE, Pentium 3, 256 MB Ram. 80 GB hard drive with 71.4 GB free and free system resources of 88%.

Daughter has a FujiFilm FinePix digital camera (330 model), which she got at Xmas. Installed the software at that time and everything worked fine. In March, had a hard drive failure and new HD was installed. We loaded back in all of the software that was installed prior to the replacement of the HD. Shortly after, computer would not boot fully (desktop appeared, without icons and the cursor arrow and hourglass combo appeared and stayed there. C+A+D would only freeze up the computer.) Thinking that there was a problem with the new HD (same symptom as when it failed), I took it back to the shop, who couldn't find anything wrong with it.....they did disable or remove the non-necessary start-up items (including the camera software). Worked just fine until we re-installed the camera software and the same problem occurred.

I thought that she could just install the software when she she wanted to upload picture from the camera and uninstall after, but after installing the software, it prompts a re-start and the problem occurs. We are able to boot into safe mode and uninstall the camera software, but are not able to upload pictures from safe mode. I talked to tech support at Fuji (software source) and they were not able to explain why this occurs, and told me contact the PC manufacturer (it's a PowerSpec....Micro Center's house brand), which I have not don... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46.4

I now have the following Lenovo UTILITY software on my computer: ONE-KEY OPTIMIZERLENOVO SYSTEM UPDATELENOVO COMPANIONLENOVO SETTINGSLENOVO SOLUTION CENTREMy question is: I notice that some of the features of each utilility are duplicated in another utilility listed above. Does anyone know through their own experience, which of the above can be uninstalled and still have all the useful functions or features? PS This isn't a final exam question

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46.4

I now have the following Lenovo UTILITY software on my computer: ONE-KEY OPTIMIZERLENOVO SYSTEM UPDATELENOVO COMPANIONLENOVO SETTINGSLENOVO SOLUTION CENTREMy question is: I notice that some of the features of each utilility are duplicated in another utilility listed above. Does anyone know through their own experience, which of the above can be uninstalled and still have all the useful functions or features? PS This isn't a final exam question 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46

hello everyone:

i looked in on seven forums trying to find a fix for my driver problem, a lot of friends here were helpfull, i like to give back a little even if my pc is working fine now.

my pc is a desktop running windows 7 pro, motherboard esc a780gm-a, i had a problem with my hd audio driver, under my control panel audio device i only could see "no audio device installed" even when i installed it 10 times, i also saw on my right conner "no audio output installed"

i had a logitech camera installed.

the fix:
i found that my logitech camera was somehow in conflict with my audio device, it kep telling me "communication mic ???" something like that, well after uninstall the logitech camera software my audio came back and its now working perfect.

i hope this helps.

check if you have a camera with a built in mic, this might be your problem.
thank you all.

A:HD audio driver fixed-no output audio installed

Welcome to Seven Forums ruddy17. Thanks for posting, it may help someone. A Guy

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 46

Hello.

Im having the dreadful "No Audio Output Device is Installed" problem on my realtek audio.

It worked some months ago, but im in no position to do a roll back. Im sure the hardware is just fine, it works with Ubuntu.

The computer is a Dell Vostro 430.
My OS is win7 64bit.

I tried the newest Realtek driver suite, the recommended dell-drivers and some basic windows-drivers. Nothing makes the "No Audio Output Device is Installed" go away.

Any help is welcome.
Ive attached my sound-related reg. I believe my realtek device is 0001.

A:Realtek Audio: No Audio Output Device is Installed

The Dell driver is required, non Dell drivers will either not work or not work correctly.

First thing, is the Integrated Audio enabled in the BIOS? (F2 at boot up to enter Setup).

Second, on Dell's (and many others) if the motherboard chipset drivers were not installed, the sound device will not work. In this model there are Intel motherboard chipset drivers. Try installing them and then the Dell sound driver. Dell Drivers

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 46

Hi!

I have Fujitsu Lifebook UH552, after I do upgrade from Win7 to Win10, camera on my laptop has a blue screen (see image bellow)



What can it be?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

I have uninstalled and reinstalled the driver for Lenovo z50-75 camera and nothing is working. I need some assist because calling into the call center was the worst experience in my life.  

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

I have uninstalled and reinstalled the driver for Lenovo z50-75 camera and nothing is working. I need some assist because calling into the call center was the worst experience in my life.  

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

I'm trying to set up my Lenovo USB2.0 UVC Camera to work with Skype. I installed the drivers and tried opening the amcap program to adjust the image. However, it gives the message "This image cannot be viewed properly! Please check your camera plug-in!" This camera is built into my Lenovo LCD monitor. Obviously this is saying that the camera is not connected, but I'm not sure what cords are needed and where to plug them. Help would be appriciated
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

H guys, I have Lenovo G50-80, i7 and today my camera stopped working. I can see the light is on, but the screen is black. Occassionally the picture appears, but it's frozen. I tried updating drivers, uninstalling and reinstalling the cam and drivers again, but nothing seems to be working. I ran diagnostics and this is what I got (attachment). Is it time to buy an external camera, or this one can be fixed? Thank you so much


























lenovo.JPG ?111 KB

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

Hello,i need help with lenovo z51 i camera  for W7 64 bit i  have problem with installing when i try it looks like this:  "No Appropriate Driver to be installed"

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

My camera used to work and i used it frequently. i worked one day and the next after making no downloads or changes to my computer it stopped working. The Imaging devices under device manager is gone and when i try to re-download the appropriate driver it says there is nothing to apply the driver to. It is as if the camera literally is gone. I have tried keyboard shortcuts and looking in device manager i don't know what else to try please help. Thanks!
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

My camera has just gone off, just a black screen I have turned my phone off and on but hasn't helped .pls advise me 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

Hi, I own a company called "Cooper Webdesign", where I develop Drupal CMS solutions for private and business companies. I use the Y70-70 as a development-machine to test features I develop for my customers. In this case I am developing a feature where a company will have a live-stream connection through a page like this: http://www.cooper.dk and this: http://www.cooper.dk/cases But the driver for the camera for Windows 10, 64-bit doesnt work. Does anyone have a solution for this? Best regards,Cooper Webdesign

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

The camera suddently stopped working and I cant get it fixed. The application for camera says that it cant detect a camera. Its not even showing up in device manager to reinstall the drivers. I also tried downloading drivers from lenovos website and it wont install giving me an error. Any help would be highly appriciated 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6
RELEVANCY SCORE 45.2

Hey
I tried all the possible ways but was unable to install the sound driver. Can anybody assist me or take remote control to fix the issue?
Really need Help
Thanks
SpaceJam
 

A:No Audio Out is installed - Windows 10 ( installed on mac)

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 45.2

I just bought a notebook Lenovo G450 and I had drivers not found problem. My OS is Windows XP SP2. In Device Manager, there are four "Audio Device on High Definition Audio Bus" device with exclamation mark. Below is the link to the screenshot of my device manager (pardon me, you have copy-paste the link manually since my post count is still below 5 so I cannot post link/image here):

There is no sound problem since I had successfully installed the sound driver from lenovo (The name is "Conexant High Definition SmartAudio 221" as you can see on the screenshot above) and the sound is working without problem. I also had installed Microsoft UAA Bus Driver before installing the sound driver.

I had tried installing realtek and nvidia high definition audio driver and all required drivers from lenovo (http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=370748), but still no avail. The four yellow exclamation marks is still exist.

So I need help to identify what actually are the devices that shown as "Audio Device on High Definition Audio Bus"? And where can I get the driver for that devices?

These are the device IDs:

Code:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_000B&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&15CAAF27&0&0001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_000B&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&15CAAF27&0&0101
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_000B&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&15CA... Read more

A:Audio Device on High Definition Audio Bus driver not found on Lenovo G450

I'd advise you should first upgrade to SP3. Then report back if you still have the problem and can proceed from there
 

Read other 12 answers
RELEVANCY SCORE 44.8

Camera is not being detected. Tried to download drivers off of lenova website and camera still wasn't detected. Also tried the solution on https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-100-305-500-Edge/IdeaPad-510s-camera-not-working/m-p/358... and https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-P-Y-and-Z-series/Z570-webcam-not-detected/m-p/1085049/highlight/... but those did not work either.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 44.8

Hi there. I am having trouble finding the camera on my 910. I tried doing a factory reset on the computer, but it couldn't find the driver. I tried going to lenovo's website and manually installing it, but still nothing. The last thing I have resorted to is to install legacy hardware, but I'm not sure which device I should install. I appreciate any advice! Also, an important note is that I cracked the screen on it a while back and had Geek Squad replace it using the accident replacement plan they offer. I am unsure whether the camera was incorporated before then, as I never needed to use it until recently.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 44.8

i have the problem with my camera of my laptop ...because when i acept the new windows 10 make not work...i put all the new drivers but i donīt see any change... and i dont know what else can i do...i try to find a solution looking for on google but i dont see any answer only the same question on diferents pages...


























problema.png ?262 KB

Read other answers