Over 1 million tech questions and answers.

What are the isssues with P53?

Q: What are the isssues with P53?

Hi, I have bought two P53 and they both had issues. When I returned the 2nd one, the case manager gave me a hard time to return my machine. I want to make sure that everything has been resolved before considering it again. Do you have these issues? What other issues do you have? P53 OLED----------- Ugly looking grids across the screen espcially the background is white. Is it due to the way Lenovo implemented the touch screen?- Becaues of the grids, letters are not solid nor good looking most of the time.- Coil Whine especially when the RTX GPU is pushed- Images are not much better looking than those from IPS screen. In some cases, pixelation when viewing videos is even worse (more ugier looking blocks of dark images). P53 IPS 4K------------ Wrobble at the bottom as reported by several users- LCD screen cannot be closed. Very large gap between the screen and the keyboard part- Backlight bleeding- Coil Whine especially when the RTX GPU is pushed- Noisy fans

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: What are the isssues with P53?

I recommend downloading and running Reimage. It's a computer repair tool that has been proven to identify and fix many Windows problems with a high level of success.

I've used it in the past to identify and fix everything from blue screens (BSOD's), ActiveX errors, corrupt files and processes, dll/exe/sys errors, recover lost memory, Windows update problems, defragging, malware removal etc.

You can download it direct from this link http://downloadreimage.com/download.php. (This link will automatically start a download of Reimage that you can save to your computer.)

RELEVANCY SCORE 47.6

Hi
Lately at a start up it takes my computer long time to establish network connection .The skype icon takes a long time to get green and the network icon is probing for a long time , what is most unusuall that i have a data streaming program that is connected immediately to the internet and the data streaming is working perfectly while the rest of the computer is still searching for it , while probing i cannot open Explorer/FireFox.
It is like i have 2 kinds of connections in 1 computer. the computer itself is connected to a router and another computer that is working on the same router does not suffer the same issues, i guess in one of the updates something has changed but i cannot put my finger on the cause.
Thank you

A:Lan isssues

Hi please try a system restore to a point before the issue first occurred.

If issue still persists is this a wired or wireless connection.

Turn off the data streaming program and see if things improve.

What is the data streaming program you are using?

Read other 4 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Hellofirst of all i hope everyone of u is having a great start of 2017  ok lets get to itso I got this laptop (LENOVO IDEAPAD Y700-15ISK 80NV00VXMB) i get good fps in games around 100-150ish in most games i playinternet on speedtest after multiple tests average of15-18ms     84 downloadspeed    4.85 upload speed but when entering a game my ping goes up to almost 300 for a couple seconds then it goes back to 25ish for about 5 seconds and it keeps going up and down I have tried a lot reinstalling windows, deleting the drivers and reinstalling them, cmd commands but nothing seems to work. maybe one of you has the solution   (also in game my internet gets dedicated to the game so its highest priority opening a music clip in youtube for example will take ages to load and its not nerve sense because i disabled netork priority in that)   Thanks in advance! 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 47.2

I currently run my computer on Vista Ultimate 64 and today something went wrong with my sound.
I noticed it when I tried to play music in Winamp and I got this message that no sound card was installed, same thing goes for Spotify. I've checked my device manager but it says that my sound card is working with no issues. If I go to the control panel under the sound part it says no device installed. I've tried to uninstall the drivers and update with new ones but the problem persist.
I have no clue on how to fix this, any help would be appreciated.

A:Soundcard isssues

Originally Posted by malte


I currently run my computer on Vista Ultimate 64 and today something went wrong with my sound.
I noticed it when I tried to play music in Winamp and I got this message that no sound card was installed, same thing goes for Spotify. I've checked my device manager but it says that my sound card is working with no issues. If I go to the control panel under the sound part it says no device installed. I've tried to uninstall the drivers and update with new ones but the problem persist.
I have no clue on how to fix this, any help would be appreciated.



malte

we need you to fill in your system specs (lower left corner in your posts) so we know what hardware you have.

you may want to try un-installing the sound driver then letting windows find ot for you.

ken

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Alright i was on MSN when i got a link and because im so guilable i clicked on it and installed some crazy c**** anyways it caused something called toolbar888 to install as well as yintstall and a number of other things =(

(i have no comp skills so please try and explain best you can )
---thanks in advance---
your friend stealthtastic
 

A:Number of Isssues

Read other 11 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Especially on my fps games, mainly anything HL2 based (CS, Dark Messiah of Might and Magic, etc) when I go into the shadows my hands or other textures on the walls become shiny or glossy when they definatly shouldn't.

Its not a HUGE issue, but it irks me just a tad that something isnt going right.

I have the latest Nvidia Drivers for my Geforce 6600.

I have a 17in Samsung LCD, 1.5 Ghz Ram, 2.17 Ghz AMD processor.

Anything to help would be appreciated.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46.8

i am having problems with my system bogging down so i defraged and scan disked and ran my anti virus. my last and final attempted i ran pc doc and it said it could not run my hard drive test what should i do i have an hp pavilion 533w someone please help me
 

A:hard drive isssues

please post more info
system and what service paks
processor
memory
have you added new device or softs as of late
do you know where event viewer is ,should check that
if xp you can watch the process's under alt ctrl del
this will have a tab for network watch net activaty for spyware
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I am just messing around with a plug and play moniter I have just trying to set the right resolution on it. The resolution on it now is 800 x 600 and its kinda off to the right of the screen and there is a bunch of black where the moniter should show the right resolution. even when I put the moniter to its highest resolution there is still some black left on the bottm. Can anyone help?
 

A:Moniter Resolution isssues.

There should be some buttons on the front of your monitor. Play around with those until you get your screen where you want.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I recently installed ad-aware and spybot ran both and cleaned up my system or so I thought, this morning I came down to 4 issues after the scan had run
first one was c:\system volume information\_restore{DE3544E9-93F4-4007-A1C3-C111615DC4CE}\RP153\A0024950.exe and it gives a reason probably a variant of win32/trojandownloader.agent trojan next was c:\system volume information\_restore{DE3544E9-93F4-4007-A1C3-C111615DC4CE}\RP132\A0023110.exe and it gives a reason probably a variant of win32/trojandownloader.agent trojan next one is c:\system volume information\_restore{DE3544E9-93F4-4007-A1C3-C111615DC4CE}\RP144\A0024098.exe and it gives a reason probably a variant of win32/trojandownloader.agent trojan but this one unlike the other two gives a different reason this one says a variant of win32/injector.rc trojan.
I ran Hijack this and this is the log
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 6:57:25 AM, on 7/29/2009
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.00.1905 SP1)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)

Running processes:
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Program Files\Orb Networks\Orb\bin\OrbTray.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe
C:\Program Files\Unlocker\UnlockerAssistant.exe
C:\Windows\WindowsMobile\wmdSync.exe
C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe
C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Auto Update\RIMAutoUpdate.exe
C:\Progra... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46

Hiya, I've recently purchased an Envy 15-ah150na which had W10 on it. I didnt want W10 so formatted the drive and I have a spare W7 pro I got from dreamspark premium which I want to install on the machine. I've enabled legacy mode in the BIOS and am using the USB 2.0 port on the right hand side. I have a 32GB USB flash drive which has the image transferred onto it using microsofts tool to make a bootable USB drive. the issue I'm running into is when the "expanding windows files" is at 1% I get the error: The only way I've kind of got around this is by trying to do the first part of thei nstall in another PC then transferring the HDD back into the laptop to complete. This is far from ideal... any ideas why its doing this?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46

Hello
first of all i hope everyone of u is having a great start of 2017 
 
ok lets get to it
so I got this laptop (LENOVO IDEAPAD Y700-15ISK 80NV00VXMB) i get good fps in games around 100-150ish in most games i play
internet on speedtest after multiple tests average of15-18ms     84 downloadspeed    4.85 upload speed
 
but when entering a game my ping goes up to almost 300 for a couple seconds then it goes back to 25ish for about 5 seconds and it keeps going up and down
 
I have tried a lot reinstalling windows, deleting the drivers and reinstalling them, cmd commands
 
but nothing seems to work. 
maybe one of you has the solution  
 
(also in game my internet gets dedicated to the game so its highest priority opening a music clip in youtube for example will take ages to load and its not nerve sense because i disabled netork priority in that) 
 
 
Thanks in advance! 
 
Mod's Edit: System model added to the front of Subject line to improve visibility / clarity.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

I used the windows explorer burn facility on windows 7

I removed all the waiting to be burnt temp files

clicked on photos and clicked on Burn to burn all to DVD - it burnt the files - but then when the burnt and finalised disk was placed back in the machine - it showed only 1 file burned and all the others marked as waiting to be burnt

I placed the disk into a different machine and it showed all the files and folder on the disk burnt

any idea what's going on here - making it difficult for my friend who is not computer literate and new to this type of thing - struggle with burning disks and i thought using windows explorer in windows 7 would be easiest - but not if it shows burnt disks ad waiting to be burnt

never had this issue on windows 7 pcs before when helping others burn ???
 

A:Burn on windows 7 - waiting to be burnt isssues

Read other 12 answers
RELEVANCY SCORE 45.2

Yesterday i re-installed XP Home SP2 from the disk and now i have Windows XP with missing drivers

The missing drivers are:

- Ethernet controller
- PCI communications thingy

And on computer startup i have no programs except the defaults, and a very old version of windows media player, on startup i also have a weird screen that is titled as 'OEM reset' with an option to shutdown, do an audit boot and build an RIS deployment image.. why have i got that?

I need to get the Ethernet controller asap and i cannot connect to the internet through my PC.

The PC is an old eMachines e4024, 2.9ghz intel pentium 4 with 512mb ram.

eMachines support is rubbish, they hardly give anything, that's why im posting here..
My ethernet controller is a Intel pro 10/100, thats as far as i have got to finding out what the controller is, everest did not tell me anything about an ethernet controller.. but i know it is manufactered by Intel, on intel's website they have a list of driver downloads for many ethernet controllers but im posting here cause i cant find my model.

Thanks in advance for your help!

A:Missing drivers! (Can't find them) Weird startup isssues

Hi .<<Yesterday i re-installed XP Home SP2 from the disk and now i have Windows XP with missing drivers>>What disk might that be? Is it a MS XP install CD?Is it a CD provided by eMachines for restoring your system?Did you have a drivers CD for your system? If so, did you run it?Did you delete everything on the C: partition and attempt a clean install...or did you attempt to do a repair install of your existing XP?FWIW: Drivers for E4024 desktop, http://downloads.emachines.com/emdriver.html?model=E4024Louis

Read other 1 answers