Over 1 million tech questions and answers.

Fibocom 850-GL WWAN does not install / seem to exist

Q: Fibocom 850-GL WWAN does not install / seem to exist

Hi all, Am running an X1 6th Gen, in which my Fibocom 850-GL has been sporadically working. 1. The device does not appear in Device Manager under Network Adaptors at all (even if I search for hidden devices)2. Lenovo Vantage picks up that the device drivers need to be updated, and asks me to download the update3. The update runs, and when the laptop reboots, a small white install box appears in the bottom right of the window... and then does nothing.4. A few seconds later, the Windows 'Device Disconnected' chime sounds5. A few seconds later, the Windwos 'Device Connected' chime sounds6. I can re-install the drivers7. Cycle back to point 2. I'm unable to uninstall the device as it doesn't ever show in device manager; just constantly get Windows finding / un-finding the device, and it never installs. Running latest version of Windows 10; Vantage + Windows seem to think everything is updated. Thanks in advance!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: Fibocom 850-GL WWAN does not install / seem to exist

I recommend downloading and running DAP. It can help sort out any driver and firmware related issues on your system

It's worked out well for many of us in the past.

You can download it direct from this link http://downloaddap.org. (This link will open the download page of DAP so you can save a copy to your computer.)

RELEVANCY SCORE 84.8

Anyone know where to buy the antennas for this product Thinkpad Fibocom L850-GL CAT9 M.2 WWAN. I would be a great help. Also do I need a professional to install these cables?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 74.4

Hello all, just bought a X1 carbon from costco. i noticed a empty WWAN slot when i took the bottem cover off. i think i believe a Fibocom WWAN will fit there but i cant find where i can buy it anywhere . i will be using this for work and need this WWAN. can anyone tell me what the part number is and where i can buy one? thank you 20KG-0022US.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 73.6

I want to know if a Lenovo P52 WWAN card will permit me to use that laptop as an additional device in our Google Fi account, which we use for our Android phones.  The card Fibocom L850-GL 4G LTE-A cat 9 is listed as available for P52 workstations.  A Fi chat said that I should use a "data only SIM card", but that does not help me unless I know how to use that in the P52.   I understatnd that the Fibocom card is supposed to work with Verizon, but I want to know if it will also work with Google Fi.





https://www.ingber.com

Read other answers
RELEVANCY SCORE 73.6

I want to know if a Lenovo P52 WWAN card will permit me to use that laptop as an additional device in our Google Fi account, which we use for our Android phones.  The card Fibocom L850-GL 4G LTE-A cat 9 is listed as available for P52 workstations.  A Fi chat said that I should use a "data only SIM card", but that does not help me unless I know how to use that in the P52.   I understatnd that the Fibocom card is supposed to work with Verizon, but I want to know if it will also work with Google Fi.





https://www.ingber.com

Read other answers
RELEVANCY SCORE 73.6

Hello,   I consedering buying a THINKPAD X1 CARBON (GEN 7), the Fibocom L850-GL 4G LTE CAT9  is included in the price, I guess it is used to acces 4G network with a SIM card exactly like a smartphone. But in this case what is the use of the wwan option ? As far as I understand it is also used to acces  cellular network ?What is the difference ? Please feel free to explain if I got this wrong  Thx

Read other answers
RELEVANCY SCORE 72.8

I bought X1 Carbon 6th and X280, both with Fibocom L850-GL. WWAN with Linux do not work. I searched and found the reason. The PCI-E must be disabled, so that the card can run with USB. It seems that Lenovo did not offered a solution since July 2017.  I searched but do not find any direct contact to Lenovo to ask the question.  The WWAN is important for me and Windows is no option anymore. Anybody know if there is an other WWAN card wich works with Linux  and X1 Carbon 6th / X280 ?Anybody know if there is a chance that Lenovo solve the problem with a bios update? Many new Lenovo Thinkpads have this Fibocom L850-GL inside and many business user use Linux...

Read other answers
RELEVANCY SCORE 72

Hi, i have problems to get into internet via wwan card Fibocom L831-EAU on W10. System sees the SIM, it prompts for PIN an then I see signal strength bars. Ive already received some SMS. The problem is, I still see the message No internet access. I cant understand why. The SIM was tested in a mobile phone and internet works normal there. I have tried also another SIM from other network operator, but still No internet access.  Any ideas? Thanks in advance.  Matus

Read other answers
RELEVANCY SCORE 72

Hi ,I have issue about WWAN Fibocom L850-GL+Antenna  after i bought it and installed already.I has follow this step:1.update bios to version 1.4 and enable wwan2.all update new drivers include fibocom 850-GL from lenovo websiteProblem is why i can't see the cellular network show in my network connection?Can anybody give me advise?My laptop is X1 carbon gen6th Machine Type Model: 20KGS45M00Processor: 1x Intel Core i7-8550U Processor(Core i7-8550U)Memory: 1x 16GBLPDDR3-2133Operating System: Windows 10 Pro 64(EN:English)Hard Drive: 1x 256GBSATAM.2Wireless Network: 1x Intel Wireless-AC 8265 2x2 ACPorts: 1x Microphone/Headphone JacksCamera: 1x 720p HD Camera with Array MicGraphics: 1x Intel UHD 620Monitor: 14.0 WQHD LEDThank you very much for your time and assistance in this matter.     

Read other answers
RELEVANCY SCORE 71.2

Over the last few weeks, I've had at least a half dozen T480s that have severe spikes in latentcy and packet loss when using the Fibocom L850-GL, making them pretty much useless for our users who need them for remote desktop.The usual "working" baseline for these machines on our network is around 40-70ms pings. Show below are the occasional spikes past 3 seconds and timeouts along with the current firmware.    The work around I was using to fix this problem was uninstalling the drivers/firmware from Device Manager, and letting Windows reinstall them, but that doesn't seem to be working anymore.  Any help would be appreciated.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 71.2

We have ~750 T480s (model 20L8S4HL00) laptops running Win10 Enterprise 1703 in our environment, and at least 35 of the laptops have non-functional Fibocom L850-GL WWAN modules. What makes matters worse is that this issue can also cause repeated BSoDs, sometimes multiple per day. Problem Symptoms and Actions TakenThe "Intel(R) USB Flash Loader utility" / "Fibocom USB Flash Loader Utility" repeatedly connects and disconnects roughly once a minute, and when doing so the Windows "device unplugged" sound is heard. The HWID of this device is "USB\VID_8087&PID_07F5\5&1AD8E564&0&6". Refer to the screenshot below The frequent and repeated hardware disconnections cause problems with the enterprise security software we use for encrypting external media, to the point that after a certain point the computer experiences a BSoDThe only associated driver that remains active in Device Manager is the "Intel(R) XMM7360-P WWAN", all other associated WWAN drivers show up as hidden with code 45 (disconnected)If all WWAN drivers are uninstalled and the drivers are deleted, the only devices that are subsequently discovered are the flash loader utility and the Intel XMM7360, all of the others are no longer found and Windows cannot seem to find them againInstalling all of the latest device drivers and firmware using the Lenovo System Update tool do not mitigate this issue, nor does manually uninstalling/reinstalling the WWAN driversTemporarily disabling the built-in... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 71.2

So I just added a WWAN card (Fibocom L850-GL (FRU 01AX792)) to the X1 Yoga 3rd Gen, but the typically "pre-installed" Antenna is not pre installed, I guess next year the Sim slot won't be there if you don't buy it out the door with it.  Does anyone know the Lenovo FU... i mean FRU... Part number for the WWAN Antenna for (Fibocom L850-GL (FRU 01AX792)) These connectors are tiny.  

Read other answers
RELEVANCY SCORE 71.2

https://www3.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/thinkpad-x/ThinkPad-X280/p/22TP2TX2800Because I need LTE900 (Band 8) for my LTE module.  Is my model support with Fibocom L850-GL 4G LTE-A Cat9 which in the list of x280?Lenovo Part no. : 01AX786

Read other answers
RELEVANCY SCORE 69.6

Hi allMy WWAN was working previously. I have updated my Windows to 1809 October update.However now my WWAN toggle is missing in windows 10 I can see in device manager -Network\ Fibocom L850-GL is missing (shows up in hidden devices) - as error 45 - not connectedSystem\ Intel XMM7360-P is listed as working I've sinced downgraded - but still can't find the toggle.Anyone have problems after updating windows?  Or anyone NOT have problem after updating?  Thank you 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 68.8

1.I update Fibocom WWAN L830-EB firmware in Dec,2018. 2.When I put in SIM card ,The Windows Settings -> Cellular network become to "No service",,than Advanced options can not be APN setting. 3.The 18300.1002.00.01.01.17 version repeated restart Windows Cellular Service  when I used my NB4.I tried to downgrade to 18300.1002.00.01.01.14 or 11.Still can not work.It is like the Fibocom WWAN L830-EB DEAD! If you can help us! Thank you very much! The same Issuehttps://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/T480-Fibocom-L830-EB-with-firmware-ver-1... https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/T480s-issue-with-Fibocom-L830-EB-after-u... https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/Fibocom-L850-GL-not-working-in-T480s/td-...

Read other answers
RELEVANCY SCORE 68

 Hello All, New T480 with the Fibocom L850-GL wwan card. Clean install of Windows 10 Pro x64, Redstone 4 (v. 1803). All Windows Updates applied. All Lenovo updates applied through the Vantage app via the Microsoft Store, and manually checked from the support page of the website (BIOS, WWAN, etc. updates). Following the manual, I pulled the external battery, disabled the internal battery, then inserted my T-Mobile USA sim card, then reassembled everything, then rebooted. Manually installed the latest L580-GL drivers from Lenovo. First off, the L850-GL is being shown as a USB device, as opposed to PCIE, with a hardware device instance path of USB\VID_8087&PID_0AC9&MI_00\7&4FA6012&0&0000, and a hardware location of 0000.0000.0000.003.000.000.000.000.000 in the properties dialogue screen in Device Manager. The Driver tab shows the provider is Microsoft with a date of 4/10/2018 and a version of 10.0.17134.1.... I suspect much of that to be a sign that something isn't right from the get-go... Second, every time I close the lid of the machine or leave it running long enough to enduce the proper level of sleep/hibernation, the card simply stops (with a hardware error 43 warning in Device Manager). At that point, my "T-Mobile LTE" network option no longer appears in the Windows 10 notification/network connections sidebar. My only recourse thus far has been to uninstall the L850 in device manager, "Sca... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 68

1.I update Fibocom WWAN L830-EB firmware in Dec,2018. 2.When I put in SIM card ,The Windows Settings -> Cellular network become to "No service",,than Advanced options can not be APN setting. 3.The 18300.1002.00.01.01.17 version always restart Windows Cellular service when I used my NB4.I tried to downgrade to 18300.1002.00.01.01.14 or 11.Still can not work.It works like the Fibocom WWAN L830-EB is DEAD! If you can help us! Thank you very much! The same Issuehttps://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/T480-Fibocom-L830-EB-with-firmware-ver-1... https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/T480s-issue-with-Fibocom-L830-EB-after-u... https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-T400-T500-and-newer-T/Fibocom-L850-GL-not-working-in-T480s/td-...

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48.8

Hi!I am sitting with my new ThinkPad P53s and trying to get the WWAN to work. I have put a SIM in the slot, and the card is looking OK. When I try to connect the troubleshooter says "WWAN Autoconfig is not installed".How do I install / Where can I find it?  

A:install WWAN on P53s

Welcome to the CommunityWWAN Autoconfig is a Windows built-in service. But, most likely, your laptop hasn't internal wwan modem since this service starts automatically once the modem is installed. What's the laptop's MTM code?

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 48.4

I recently picked up a T430 on ebay. 2344-BPU, in mint condition. 8g, 128g SSD, Win10 Pro. WWAN-ready - no card, but antenna wires are present.I bought, from newegg.com, the Sierra MC7700. It came in a sealed box with a Lenovo label, and a brand new sim card. Installed the card and the sim card. Installed the driver package from the Lenovo site (g7w413ww.exe for Win10). Drivers installed successfully, but the card does not show up in device mgr.After much playing around with other stuff in Win10, I decided to yank the SSD & replace it with a hard drive & install Windows 7 Pro. Installed the driver package from the Lenovo site (g1w404ww.exe for Win7). Drivers installed successfully, but, again, the card does not show up in device mgr. Downloaded & tried to run Lenovo's LMBA, but it says "there is not a supported wireless wan card installed". There are no "unknowns" in Dev Mgr, and no error messages when booting. Everything else works just fine.This WWAN card is supposedly supported for the T430, but I'm having no success with it.Here's the info on the card:p/n on box: 0A36320, p/n on card: 0B42410, FRU on card: 04W42410, EC: 357608, Header code: VQ237Planar board p/n: 0B56240BIOS: 2.76Of course, I have no way to tell if the card is defective, as I don't have anyplace else to plug it in. Same for the slot - nothing else to plug in to test.Hope someone here can help. I'd like to see this work, it'd be a lot more convenient when traveling than the USB-attached air car... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48.4

Hi,Would appreciate any thoughts on whether it's possible to install an M2 SSD instead of the 4G module on the 2018 X1 (i.e. installing a second ssd to expand storage). Would I have to have a particular model (e.g. with the WWAN antennas) or is that irrelevant?Any thoughts on which M2 SSD's might be compatible (https://www.laptopmain.com/laptop-m-2-ngff-ssd-compatibility-list not up to date)  Many thanks,Rehan

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48.4

I purchased a WWAN card for my T440P, but I am unable to get the wireless antenna cables to attach to the card. It almost looks like the connectors for the card and the antenna cables are both male. Is there a trick to this? Both my husband and I tried, but there is simply no getting these to attach. Is it possible I have the wrong card? Is my computer not able to take a WWAN card? The SN is PC-003VBA. Thanks.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48.4

Currently, I'm using latitude e7240.
Now, I want to buy e7470.
When I found some information, there is a WWAN/HCA port.
My old one is WWAN/MSATA port.
I really want to use additional  SSD at my new laptop.
Can I install or add additonal SSD at WWAN/HCA port??
this one is e747040's slot

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48.4

I would like to install a 1TB SSD into the unused WWAN slot of my P52. Is that possible? This would, BTW, be in addition to three other intalled SSD drives (one in the 2.5 bay and two in the M.2 NVMe 2280 slots.) I purchased a Dogfish SSD M.2 2242 1TB, and it fits into the WWAN slot (and lights up). But so far, after a high dozen reboots, I cannot get the laptop to recognize it. It does not show up in ?disk management? or ?Samsung Magician?. Is this installation possible, or simply incompatible? Can the P52 recognize four drives? Does it require a BIOS reconfiguration? And, if so, what would I need to do? Thanks, in advance, for any advice that you can provide. -FRANK (Baertracks)

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48

Hi all, I need some assistance in adding LTE/WWAN options to a P52 laptop that wasn't ordered as 'WWAN Ready' The laptop has a SIM Card slot but no M.2 WWAN Module or WWAN Antennas connected to it. I have been back and forth with Lenovo many times and they say it's not possible to upgrade this unit as it wasn't purchased originally as WWAN Ready.. which I think means the laptop would be installed with an M.2 WWAN Module and the WWAN antenna I am able to find the M.2 WWAN Module which is compatible however not finding any WWAN antenna. Lenovo said they don't stock them for this Laptop. Lenovo ThinkPad Fibocom L850-GL CAT9 WWAN - wireless cellular modem - 4G LT - PART # 4XC0R38452 Does anyone have any experience with these? Thanks

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48

Hi, wondering if anyone knows if the WWAN card can be user installed? Are the antennas, already there, etc?Product number 20HRCTO1WW.Thanks!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 48

Hi, rcently had a drive crash after the fan stp working, replace the fan&drive and install a fresh copy of win7 32bit. I have a problem with the wwan card & drivers. Please help by providing the description and drivers to operate this wwan card (2723a-undp1) I cannot see any un recognize device in the device manager. Thank you,Isic

A:how to install the wwan card - pavilion dv3 2090ej

Hi: It is very possible you need to install the HP Connection Manager software. This package provides the HP Connection Manager for the supported notebook running a supported operating system. File name: sp53394.exe If your WWAN card was turned off by the connection manager or wireless assistant software, it will not show up in the device manager until you install the software and turn it on.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 48

Hi. Is it possible to install sata SSD mini-PCI wwan port and its correct operation?BIOS version F.64Motherboard HM65

A:Is it possible to install sata SSD mini-PCI wwan port and it...

Hi, M.2 mini WWAN slot may work but not very often and it can be very small capacity. I don't think BIOS on your machine supports it because it is designed for a WWAN card. Regards.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

I don't know where to post this topic, so hope someone will put in the right place.

I did a search on this forum for this condition and did not find anything.

I have tried to install several programs and the computer tells me it already exist. This in
not true. In doing some research I found that you can uninstall update KB2918614, and
the programs will install.

I have uninstalled this update three times and it still gets back in the installed updates.
It does seem to cause this problem.

Some of you Microsoft VP's might want to check this out.

Thanks for your time, I hope this helps someone.
 

A:Trying to install programs, says already exist.

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

football manager 2010. just got it. and ready install. and i was ready to play. when this window pop up d3dx9_dll does not exist this can be fixed by re insatll the game. and i did but still dont work.

what do i need to do ?? please help me
 

A:d3dx9_dll not exist re install ???

Try downloading and installing the latest directx runtimes found here
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

Hello, On 3 March, 2017 I had ordered the below specific machine: - Intel Core i5-7200U Processor (3MB Cache, up to 3.1Ghz)- Windows 10 Home 64- Windows 10 Home 64 WE (EN/FR/DE/NL/IT)- 14" FHD (1920 x 1080) IPS, anti-glare, non-touch- 12GB DDR4-2133 4GB Onboard +8GB (1 SoDIMM)- Intel HD Graphics 620- Black- 720p HD Camera with MIC- Keyboard Backlit - English Euro- Hardware dTPM- No Fingerprint Reader- Hardware dTPM2.0 Enabled- 256 GB Solid State Drive PCIe-NVMe OPAL2.0 - Capable- 3 Cell Li-Ion Battery 23.5WH Front- 3 Cell Li-Ion Battery 26WH Rear- 45W AC Adapter - UK(3pin)- Intel Dual Band Wireless AC(2x2) 8265, Bluetooth Version 4.1- WWAN- Integrated Mobile Broadband upgradable- 14.0" FHD IPS 250nit (1920 x 1080),No Multi-Touch,720p HD Camera,Mic,WWAN Antenna,No WiGig Antenna,WLAN,Black- Publication - WE (FR/GE/IT/DU/EN)- Think 3 Year On-site Which after I received it the first thing I did was replace the onboard windows 10 with a linux distribution. However, I wanted to use the WWAN with the sim card and I read that in order to do that I have to "enable it" using windows. So I downloaded a windows 10 dvd and did the installation again. However I can't find any option for the Mobile Broadband. How do I enable it from a fresh Windows Installation? Thanks in advance, Notes: 1. I have checked Security IO/Bios and it is enabled.2. Is there a way to check for the sticker serial number from elsewhere? Aparently was so low quality that half the numbers... Read more

A:Activating WWAN on fresh windows 10 install on t470s

Hello and welcome,
 
The serial number and machine type are available on the main page of BIOS.  Don't post your S/N here.  You can use it via the support link above to get an exact part list for you machine.
 
The way I read
 
- WWAN- Integrated Mobile Broadband upgradable
 
Is that you have antennas but no WWAN card.  S/N and or MT-M should confirm yes or no.  Do you see a WWAN device in Device Manager?
 
Z.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Hi everyone, I'm a student and planning to buy the Campus version of the Thinkpad T480s with the Nvidia chip. It doesn't come with a WWAN module, but I'd like to add one. Information on that topic seems sparse and I tried to look for M.2 slot WWAN modules at different online stores. I found a few ones, namely- Huawei ME906S, listed to be compatible with 2016 Thinkpads- Sierra EM7455, listed to be compatible with the *70 series Thinkpads- Fibocom L831-EA (Intel XMM 7160), listed to be compatible with *70 series Thinkpads According to this reddit, at least the Huawei and Sierra ones are incompatible unauthorized for a T480s which, if true, is simply inconvenient, annoying and disappointing. As I mentioned above, buying a Thinkpad with a pre-installed LTE module is not an option because I'd like to have the Nvidia chip and am buying a Lenovo Campus Thinkpad which comes at a reduced price (and in Germany, it's the only way to get one with an Nvidia chip). As the Lenovo configurator and the T480s platform specifications indicate, the Fibocom L830-EB (Intel XMM 7262) and Fibocom L850-GL (Intel XMM 7360) are officially used and should definitely be compatible. However, I can't find them anywhere except pre-configured with a Thinkpad, which is not an option for me. Can anyone please help me with either of the following:- Is the Fibocom L831-EA (Intel XMM 7160) authorized for and compatible with the T480s?- Is there any place where I can get a Fibocom L83... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Hello How can I find if my model type of Lenovo ThinkPad Yoga 370 type 20JJ-S4W61C is WWAN or not? WWAN model: 8GB 2133MHz DDR4 soldered to systemboardNon-WWAN model: 16GB max / 2133MHz DDR4, one DDR4 SO-DIMM socket I dont see it in Lenovo Vantage utility and even can't searched it google/duckduckgo. And of course, how can I identify it without opening a laptop chassis physically. thank you

Read other answers
RELEVANCY SCORE 47.2

I'm running a Dell Inspiron 9300 with Win XP SP2 with all current updates and patches. For several months, my computer has been confused about installing USB devices. Whenever I plug in any new device, it recognizes that it's there but can never find the driver. I finally figured out it will find the driver if I point it to the win/inf file folder. Once I do that, the device appears to install normally.

However, if I later plug the device in again, up pops the Found New Hardware Wizard and it goes through the same thing every time. I've finally just started canceling out the wizard, since I know the device has been installed already. When I do this, despite all the dire warnings the OS gives me, the devices always work fine.

This happens with every USB device, from a 500Gb external HD, to my Blackberry, to my Garmin GPS, to my digital camera and pocket PC.

It's driving me crazy that I can't find a solution to this irritating behavior, so I'm wondering if anyone here can help.

Thanks for any ideas you might offer!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 47.2

This is driving me a bit nuts. Everytime I download a program, or sometimes try to install from a CD, the auto install for the program looks to E:/ to install, instead of C:/, and of course can't find it, as E:/ doesn't exist.

Can anyone tell me how to fix this? It's driving me nuts. I do have a D:/ which is a dvd-rw drive. No E though!

A:Software tries to install to E:/ (which doesn't exist....)

look up your hard drive letter and when the program asks you where you want to install just click on the letter you set your hard drive to.

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

Hello all, I am new to this forum.

I just did a clean install from Vista to Windows 7 32 bit. I didnt reformat any drive, and just pop in the dvd, click install.

After completion, I went into my C drive and found this.



Looking at the dates of those files, it seems that a lot of old files in the C drive still exist! Someone please give me some advice.

And I thought I did a clean install.

A:Help! Many old files exist after clean install of Win 7

Chill, I have a brand new win7 computer and these are what my folders look like- same as yours.



See this thread, it answers your question.

Help Brand New Dell Laptop with old dated folders

Read other 5 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I've done a "reverse upgrade" and moved from my light T450s to a somewhat heavier T440p, and in doing so I have gained a lot of speed. Now I'd like to do the ultimate upgrade and install an M.2 SSD into the PCIE slot in the T440p, but I'm having trouble sourcing what I believe to be the appropriate card.  I think I need a 2242 size card, but everything seems to be 2280-size, and I bought one from Amazon only to find that the pins wouldn't fit in the slot. Can anyone help me and let me know exactly what specs the drive should be? Does my motherboard actually support such a device?  Thanks in advance, Nigel

A:Can I install an M.2 PCIE drive into the unused WWAN slot on my T440p?

The WWAN slot in the T440p can support a SATA 2242 m.2 SSD.  PCIe/NVMe is not supported.  You should find better availability for SATA cards.
 
Z.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

I have bought T470s model 20JT last month. It was without LTE modem. I have ordered EM7455 with FRU 01AX746. After install the modem, notebook hang on Lenovo logo, after restart it shows "to interrupt normal strat up, press Enter" and I hit Enter, and then F1 but laptop hang on "Entering setup . . . ." message. I was install modem with and without internal battery. After I remove modem, notebook start normally. Any sugestions? Help please. PS. Sorry about my english, I'm from Poland.

A:T470s hang on Lenovo logo after WWAN EM7455 install

Welcome to the CommunityCould you provide the modem sticker photo? You might paint the IMEI on the photo.

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

System: Acer 5733Z notebook. OS: Windows 7. Problem: Program I paid for installed updater/phone home dialer I don't WANT. Paid Program: Nuance Dragon Naturally Speaking 12. Unwanted Program: FLEXnet Control Software Management Agent (or some such name, you can find exact name with Google search like I did) by Acresso(?). Occurence: If you buy ANY Nuance product, you're gonna have this junk installed.

Previous Efforts to cure the problem : 1. Revo Uninstaller. 2. Geek Uninstaller. 3. Built-in Windows 7 Uninstaller.

Results of Previous Efforts: None of the above found it.

Question: Is there an uninstaller that will find programs Revo Uninstaller, Geek Uninstaller, or Windows 7 software uninstaller won't find? Thank you

A:Does this kind of 'install monitor' or un-installer even exist?

Can you shorten that up a tad. Don't need a book.
What is not working?
What have you tried to solve the problem.
What are you trying to do or find out?

Is this your notebook?

http://www.amazon.com/s/?ie=UTF8&key...l_3k1k7h64s8_e

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

Call this I guess the case of the phantom hard drive...installed a Canon Multifunction Pixma PRINTER
(all auto pilot plug n' play stuff) and when the pc went to recognize the installation, along with printer, I found , "DRIVE F"-REMOVABLE HARD DRIVE STORAGE DEVICE" under "MY COMPUTER", and on all subsequent reboots, all I get is the "FOUND NEW HARDWARE WIZZARD" coming on looking for the damn thing when it clearlly isn't installed. Checking the device manger, under "OTHER DEVICEs", the non-existant hard drive seems to have taken-up resisdence as an "UNKNOWN DEVICE"-

I've tried deletinging and reinstalling the printer, and the same thing happens, although I think this all stems from the initial install. Both pc and printer have worked normally together in the past- there's absolutley no explaination how/why this happened- and Canon is clueless.

My objrective is to remove the non-existant removable had drive storage device, stop the wizzard from appearing everytime I boot-up the pc, and get a normal printer install of just the printer and none of the baggage it seems to be bringing along with it- the extra, non-existant drives and devices!

This has become a huge pain, particularly dealing with that NEW INSTALL WIZZARD looking for something that doesnt exist. FYI, also tried a restore point- helped a bit, but caused the windows to shut -down on t he reboot- like a new install creating a blue screen when... Read more

A:printer install causes additional new devices to appear that don't exist...

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 46.8

Are there any undocumented installation options for Windows XP's Service Pack 3.

I've had to install SP3 hundreds of times and I haven't seen a situation yet where I would have benefitted from backing up files and creating restore points. I could save a lot of time if there were a way to eliminate these parts of the process.
 

A:Do install options for XP's Service Pack 3 exist?

http://support.microsoft.com/kb/296861
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 46.4

Hello! I've been trying to search this problem up at google but I can't seem to find anyone in my situation. Anyways my account have been deleted from the login screen, basicly. I was in the SYSTEM ACCOUNT to see if I could change some settings in my computer.
After I logged off, and tried to login to my normal account again. It was not there. Only the Administrator account to which I used to get into the SYSTEM ACCOUNT. Now, my user does exist. Because when I go into users in my documents
It is there, and the one im trying to get into is called "natalask". I've been trying to go and see if the account is disabled, but there is just 2 accounts that exists there where I  can choose to disable and enable accounts. Administrator
and test, I created test after this I couldn't get into natalask by the way. Does anyone know my problem? How do I solve this?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46

When trying to install the gateway, I get the error:  "The ATA Console, https://IPADDRESSOFATACENTERHERE, returned an error while attempting...... review the ATA Console and IIS error logs."
So I did.  There are no gateway logs in the ATA center install directory.
I checked the IIS logs of the ATA Center, and in IIS I see: 

"
2016-03-07 22:12:20 IP POST /Api/Authentication/Login - 443 - IP - - 200 0 0 38
2016-03-07 22:12:27 IP POST /Api/Authentication/Login - 443 - IP - - 200 0 0 16
2016-03-07 22:12:37 IP POST /Api/Authentication/Login - 443 - IP - - 200 0 0 13
2016-03-07 22:12:37 IP POST /Api/SystemProfiles/Gateways/NAMEOFGATEWAYMACHINE - 443 MYUSERNAME IP - - 500 0 0 7
"
So it appears the gateway has successfully connected, not sure why it isn't working past that.  
Other things I have tried:
uninstalling and reinstalling ATA center
changed certificates from a "good" one to a self signed... on both gateway and ATA center
changed iis ports and bindings
different usernames and tried domain/ and [email protected]
opened firewall completely between the machines, all protocols, all ports.
Nothing in the event logs.  No errors, no successes, nothing.
tried reboots between these things.
So any ideas?  Am I missing something?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 45.6

Please help
I inserted a Sky star 2 PCI card and windows is registering it and starts the driver install process but then this happens :
"windows found driver software for your device but encountered an error while attempting to install it
Insufficient system resources exist to complete the requested service"
The card is fully functional I tested it. HELPPPPPP
I run Vista Ultimate 64 bit Q9550 4GB ram 1 TB hard .
Bug.jpg

A:Insufficnt Sieystem Resources Exist to Complete the driver install

Welcome
Right click on the task bar to bring up task manager, look at performance, how much memory is available and free. If that looks like it does not have problems. Go to event viewer and look for errors that occured during the download period, if none then try to download in clean boot and if necessary safe mode with networking. http://support.microsoft.com/kb/929135

I suspect that if you have enough memory, there is a conflict that is causing the problem. Hopefully it will be resolved with clean boot.

Read other 10 answers