Over 1 million tech questions and answers.

laptop loads on aptio setup and wont go any further

Q: laptop loads on aptio setup and wont go any further

Hi,
i have an asus s2ooe, my daughter knocked it off the table and i had to use the trouble shoot recovery. something obviously went wrong. it now loads on aptio setup and goes no futher.. i don't know what to do to try and fix this, or even if there is anything i can do to fix it. i can't really afford to pay to have it checked and then pay for any other repairs that may be needed. so any advice would be much appreciated. thank you.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: laptop loads on aptio setup and wont go any further

I recommend downloading and running Reimage. It's a computer repair tool that has been proven to identify and fix many Windows problems with a high level of success.

I've used it in the past to identify and fix everything from blue screens (BSOD's), ActiveX errors, corrupt files and processes, dll/exe/sys errors, recover lost memory, Windows update problems, defragging, malware removal etc.

You can download it direct from this link http://downloadreimage.com/download.php. (This link will automatically start a download of Reimage that you can save to your computer.)

RELEVANCY SCORE 78.4
RELEVANCY SCORE 65.6

Hi, I've got a P34 gigabyte running on w10 and can't exit from aptio setup utility and not too many options available in the menu boot

I've got 1 ssd (system) + 1 hdd, none appears in the screen

Yesterday, I updated nvidia drivers before shuting down the laptop

Any help would be appreciated

 

A:aptio setup utility

Sorry, my HDD is recognized but serial ATA port 0 is empty
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 65.6

My new Asus s550ca cannot get past the Aptio Setup Utility. I have tried f10 and forcing shutdown but it still pops up. How can I get this to go away?
 

A:Aptio Setup Utility

some on it here

http://www.justanswer.com/computer/...l-not-exit-aptio-setup-utility-everytime.html

run the h/d makers diagnostic on the hard drive
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 65.6

I am stuck on this page and unable to go back to my desktop no matter what i do.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 65.6

Hey my name is Mendy and for the couple of months I been having trouble with aptio setup utility I am stuck on it and cannot exit out .
I have tried everything and dont want to go to the store because it cost money and if there is a easy way of fixing it , it would be waisting my money for a easy solution . so please help .
Thank you ,
Mendy
 

A:Aptio setup ultility

Make and model of this machine just might help us help you?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 65.6

Hello I am stuck in an Aptio Setup Utility menu loop and everything I have tried has not worked to get me out of it I was hoping maybe someone on here could help me figure it out
 

A:Aptio Setup Utility

I see you've marked your thread as Solved, what ended up resolving the issue?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 64.8

I have an Asus laptop and I got the notification that I can upgrade to Windows 10 if I wanted to. So, I clicked to update it and it did and when I restarted it, my mouse pad would not work. I was able to go into programs and click repair for the mouse and then it worked. I used my laptop for a few minutes and everything was fine and then I closed it and set it aside. Later that day, I opened it and I clicked on Chrome and I got the hour glass. I waited for a few minutes and nothing happened. So, I pressed and held the power button down to turn it off and turned it back on a few seconds later.
When I turned it back on I was at the Aptio Setup Utility screen and no matter what I pushed, I couldn't exit. My battery died and so I plugged it in and turned it back on. This time it said that it was being diagnosed. After a long while, it said they couldn't fix it and gave me the option of restarting it or advanced options. I clicked advanced options and chose to go back to Windows 8.1 hoping that it would return to normal. After that, I assumed it was doing that and I left it to make lunch for my son. When I came back to it and it had been awhile it was just a blue screen and was like that for a long time, so I again shut it down.

I went online and did a search and someone said to enable the launch CSM on the boot section and to disable the secure boot menu and then to restart and I would be able to get to the advanced options/recovery screen. So, I did do that and was ab... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

Have a brand new Asus X75A.

Attempting to connect my Android phone to the laptop via USB with no success. After having my father do a reboot it seemed to not connect but not affect my documents and other saved files.

Now after the 2nd attempt to connect both devices the Aptio Setup utility screen pops up.

I don't want to exit unless I can be assured that all the documents and data I have will not be removed!

Please help!!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

hi, am a new member, I have this a problem exiting the aptio setup utility on my toshiba satelite pro Which has never happened before, some weeks ago,it started has a new computer on its own and happen to lose all my files, and now am stuck in this setup utility, I can't exit no matter How hard I try...thanks.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

Hi
I bought a new laptop (Asus x75a) and when I received it I turned it on and it went into the aptio setup utility so I set the time and date and went over to save and exit only to return to the same screen. I've restored defaults and loading optimised settings but it always returns to it.
I disabled secure boot and enabled csm and this time it loaded the asus screen and went to a black screen saying reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device.
It should be preinstalled with win8 and no where in the user manuals does it detail the setup utility.
I've searched the web for a solution but I'm yet to find one. I've contacted the seller but I thought whilst I wait I would seek help here.
Any advise would be greatly appreciated

A:Stick in aptio setup utility

http://www.asus.com/us/Notebooks_Ultrabooks/X75A/
In the Appendix section of the User Manual...
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/X75A/E_eManual_X75A_VER7748.pdf
under Operating System and Software are the System BIOS Settings details.
 
Possibly set the BIOS to Defaults then refer to the section Recovering Your Notebook PC Using Recovery Partition.
Perform a full factory recovery.
 
If it is a NEW laptop it should be covered under a Manufacturers Warranty and contacting ASUS support would be a good move.
2-year limited International hardware warranty. *different by country
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Windows® 7 ) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting
 
http://www.asus.com/support/images/pdf/e8549_nb-warranty-card_148x105mm_final_0827.pdf

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 64.8

http://web.archive.org/record/http:/...bios5.jpg?Sf=1
http://web.archive.org/record/http:/...tings.jpg?SF=1

Hello. Please forgive me for this off-topic-post, but i would like to tell everybody, why i really like APTIO Setup Utility, the best BIOS-Settings.


The great advantage is not only the great user interface and the accurate help descriptions (that Ins?deH20 also has), but what i really love is:
The APTIO Setup-Utility does have ?Boot-Override? in the Exit-Tab‼
I don't have to press F12 to override. I can simply go to the BIOS-Settings. And if i am inside of the BIOS-Settings, i can simply override without exiting the settings and press F12. That's Aptio's greatest advantage. My Samsung 700G7A-S02 does also have APTIO.
Aptio Setup Utility Screenshot:


Other Setup Utilities:



Disadvantage: If Windows is hibernated, DualBoot (e.g. Hiren's Boot CD) is not supported, which did already cause a problem. But other BIOS-Firmwares do also not allow DualBoot with hibernation.

Please note, that this is no sneaky advertisement. This is just my opinion. The screenshots are not from my Computer.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

my Asus laptop froze and when I restarted it, a screen that said ?Aptio Setup Utility? popped up. I googled it and tried what everyone was recommending:
Select the Boot menu in the Aptio setup utility, select 'Launch CSM' and change to enable

Select the Security menu n the Aptio setup utility, select 'Secure Boot Control' and change to disable

Select Save & Exit and press 'yes'

Hold down the power button until the unit switches power off completely

Switch back on and continually press the F9 button for about ten seconds; this should now allow the unit to boot up into the Windows Recovery menu

Select 'Advanced Start Up' and wait until the recovery menu appears

Select ' Advanced Options'

Select 'System Restore' and select a date prior to when the problem occurred?.

The only problem is that once I switch the computer back on and try to press F9, it does nothing. I get a black screen that says ?Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key? I can get back into the Aptio Utility screen from here but I can?t get into my computer. How can I fix this and get back in???? I don?t know much about computers so I?m totally stuck and I NEED what?s on there for business.

 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.8

I'm sorry if I'm posting in the wrong form. I have a ASUS G75VX I was just finished cleaning my fan filter and went to turn my computer back on when the blue and grey Aptio Setup Utility popped up. I've did everything I could and nothing is working. I tried the Boot, Launch CSM changed disable to enable, Security, Secure Boot Control changed enabled to disabled and F10 to save and exit. It took me to a screen saying "Reboot and Select proper boot device or insert Boot Media in selected Boot device and press a key" I don't know what that means. Can someone please help?
 

A:Stuck on Aptio Setup Utility

You might have knocked loose the cables for the hard drive. It is saying it has nothing to boot from and since you were messing around inside it sounds like you may have knocked something loose.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 64.8

I was upgrading my hdd to an ssd on my Asus TP300l and I have put the new ssd into the computer, but when I boot up the computer, it seems to be stuck in Aptio setup utility and I have read a few instructions online on how to get out of the setup utility but they aren't working. Please help as soon as possible
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

Whenever I turn it on, Aptio Setup Utility comes up. I tried loading setup defaults but it didn't fix anything. I don't know what is wrong or how to fix it

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

How do I reboot a Asus windows 10 I think it is I need your help asap please give me a call 6672007582
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

Hi everybody, I have a small big problem: my laptop asus is blocked on aptio setup utility in the sense that every time I start it it redirects me to this menu. Why it's urgent: it's because I do not have access to my 2 OS window10 / ubuntu that contain important files for my studies that are happening right now. So, it is of paramount importance that I can solve this problem.

Then I tried some stuff for sure. In fact, there is a lot of result on google on this problem, but it's still the same solution: disabled fast boot, enabled launch CSM and do F10 or F9 at startup (I even tested F4, F5, F6, F8) and nothing works. If you do little research you will come across a solution has kind 10 steps of microsoft, bah the one does not work.

Then I tried to boot the Ubuntu installer on my USB key, but I can only test ubuntu without installing or installing it, but I want to access my old data. I then did the same for Window with the Window installer that offers troubleshooting. I tried the restore options but it asks me to select a system at startup but that's exactly what I do not have access to. Then boot diagnostic tool, good jme recalls more of all the options, but roughly there's nothing that works.

Finally I have to type on the console: bootrec / RebuildRbc and it says that it detects no installation windows, suddenly, it is a trick with the hard disk literally.

How I had this problem: I switched off my computer under ubuntu.

My laptop configuration... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

I?ve been stuck on this screen all morning I?ve tried many things I have an Asus X200M if you recommend to launch csm I don?t see that or have that. Please help before I get my butt whooped.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

Alright, my computer always shows the Aptio Setup Utility and won't bypass the feature. The launch CSM isnt working and I can't enable it due to Aptio Setup Utility keep on popping up.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 64.4

hello. New here. I have a Asus laptop running windows 8. When I boot up the laptop it pulls up a ?Aptio setup Utility? screen with all kinds of options on it. I?m trying to just get the laptop to get to the home screen. When I click save and exit it just comes back up any guidance would be so great full.

Thank you
 

A:Aptio setup Utility screen when booting

Use the right/left arrow keys to select Boot at the top of that screen and post a picture of the resulting screen please.
 

Read other 15 answers
RELEVANCY SCORE 63.6

Last night I woke up to find that my computer had on its display the aptio setup utility. I had never seen this before and turned off my computer. I restarted it in safe mode and after about 5 min or so my computer went to the blue screen of death for like a second then to the aptio setup utility. Now, before this happened I had been downloading files from utorrent for like 3 days straight as well as watching some on my computer (which is an Asus G55vw), so I'm not sure if this is maybe a virus of some sort? Or didn't know if my computer had been working too hard for the past too days? Either way I have no idea what to do and was wondering if I could get some help! Im on my gf's computer right now and still staring at the aptio setup utility screen.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 63.6

How to enable hardware virtualization in Aptio Setup Utility?
I am not able to enable it in BIOS.
I want this because while installing Androin 4.4 in Virtualbox it is giving some error.

I have also uploaded Speccy CPU configuration which states that virtulization is supported and few pics of my BIOS.
Thanks.

A:How to enable hardware virtualization in Aptio Setup Utili

Hello,

Most important question: What is the error? We're not all-knowing here.
It might not be VT-x related at all, Android should be x86 in a VM and expect it to act weird.

Check the Virtualbox forums for specific details.
But a bit more on the VT issue:
I got a pc (here Medion) with Aptio as well. Problem is that I have AMD cpu on this one so the comparison won't help much.
Here the BIOS reports virtualization is on, I think. If your pc is new this year/last year, than VT-x should normally be on by default.

BUT: here Speccy says virtualization is disabled as well! Be careful, it might be a false warning. I can use virtualization in Virtualbox: the tab is enabled and I don't get any errors/warnings. So VT is ON even if Spaccy says it isn't. Check multiple sources to make sure.

Actually a good place to look is the VM log: Vbox.log in the VM folder: I see in my case AMD-V is used so virtualization is enabled.

Code:
00:00:03.677075 HM: Using AMD-V implementation 2.0!


In your case for Intel you should search for VT-X because it will report it ON or OFF.
Sorry, I'm not on my Intel machine at the moment but the previous lines should tell you what you need.

Good luck.

Hopachi

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 62.8

I have a Dell Inspiron 5000 series laptop that keeps getting stuck in the Aptio utility loop and BIOS stuff and doesn?t allow me to load Windows 10 successfully. The other day my PC randomly had a blue screen of death and crashed and now it?s preventing me from getting back to my OS ever since. Sometimes upon booting it loads a PCI white screen saying ?Hard drive not installed.?

I ran the ePSA diagnostics to check and scan the system, but it only keeps saying it finished the tests with a yellow caution sign next to my hard drive. Is there anything I can do to get a successful boot? I just don?t want to lose everything I was working on.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 62.8

Greetings forums!

Firstly, thanks for taking the time to read this post. I've done my best to google, try everything I possibly could imagine and still things aren't going my way - you're my biggest hope!
Background information & my probable earlier mistakes
The computer in question is an ASUS K55D that, used to, run Windows 8.1. Since this OS did not cooperate with our home network I decided it was a good idea to install Windows 7.

Long story short it doesn't boot via USB or DVD so I try to do it from inside W8.1 (under the presumption that it'd install it on the same disk and do the "Windows Old Folder" thing) - works fine until the reboot when it forgets about the installation, then goes into a weird boot loop that finally ended up in continuing to install W7.
I let it finish and, lo and behold, the computer crashes and boots into chkdsk (or some similar utility) claiming there's loads of issues. Que a long time of non-sensical information (did not look like any tool I've ever used before) and a lot of error messages (this is in post, by the way) that lasted for a few hours. So I decide to reboot again.

Suddenly the laptop decides it DOES want to boot into the DVD, since it can't get into W8.1 anymore. I try to install but when I try to select my newly formatted HDD it gives me "cannot install to partition of the GPT format".

So I press "delete" in the hopes of my computer understanding that ... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 62.8

Hello,

was long time member unfortunately it seems that my account got wiped? Or im assuming you guys have some cap on non-active accounts.

Non the less, im here about my x751s. Today i turned it on and it made 5 rapid sequential beeps and goes straight to the BIO's menu.
Ive tried launch csm route, but that gives me the " No bootable driver" error, On startup ive tried esc, f1, f8, f9, f10, f11, f12 none of them work.

I opened my laptop and looked around, safely unclipped the mother board connections and nothing looks out of place i unscrewed the HDD it looks good none of the small slits are moved and the pins are also fine.

Any ideas?

Thank you,
David
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 61.6

My MSi laptop is stuck in the aptio setup utility and if i turn my laptop off or try to exit, it will return to the same screen. It has been like this since i updated it to windows 10. please help.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 60.4

Asus Q502LA

This started last night, I was playing a game on steam when my computer froze. It then went to a blue stop screen and said it needed to reboot. It took to long so I did a manual shutoff by holding the button down for 10sec. Well after that, all I get is this screen. Any help would be much appreciated. I believe it's windows 10, but might be 8.
 

A:Wont boot past aptio utility screen

That the BIOS screen. Simply "save and exit".

If it doesn't boot into Windows, provide further information on what happens next.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 55.6

Hi.

I have an Asus laptop, model X551C. My laptop was working fine until recently when i switched it on and it asked for a password in a strange screen. (See screen shot below)
When i entered my normal password it took me to this screen.
If i press any button it just repeats the message and does nothing. When i first noticed the strange password screen it took me here.

To the aptio setup utility screen. I looked online and read that my boot up order may be wrong so I tried to resolve it by going to the boot menu section of aptio this is what I see.


It doesn't appear that my hard drive is listed (I may be wrong) I have tried everthing to get it to start Windows with no luck.

I may have some of the other menus configured wrong not sure.

Does anyone know what may have caused this and how I may fix this frustrating issue ?

Thanks
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 55.6

My Asus computer is stuck in the Aptio setup utility screen. (American Megatrends version 304). See screen grab

I have tried removing battery and power. Any tips on how to extract it from this screen?

Thanks in advance.
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 49.2

Hey guys! I'm new here and have a really serious problem in my friend's computer!
My friend told me that he opened some king of game (.exe file probably) played it for a while then his computer suddenly restarted itself. However, the problem is that since then his computer doesn't seem to load the Windows startup screen and instead it loads the BIOS setup screen directly after turning the computer on. (It doesn't seem to even try to load the Windows Boot.ini file).
It just shows the motherboard splash screen with a message "Loading Setup..." and then enters the BIOS setup in few seconds.

Do you know anything about this problem? Please help!

Thanks in advance!
 

A:Windows doesn't load at startup - directly loads BIOS setup!

maybe the CMOS battery is dead and it is trying to get you to set the date?

Boot from a Windows XP CD and go into Recovery Console and run c: /fixboot
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 48.8

hey, ive got a couple of viruses that wont go away, i keep healing them with AVG then they come back, Here's a picture of them in the Virus Vault :

Shot at 2007-07-04
 

A:Loads of trojans that wont go away.

Read other 16 answers
RELEVANCY SCORE 48.8

It loads and the icons load but error message states,configuration errors?
 

A:Encarta loads but wont run

Try uninstalling (Start -> Control Panel -> Add Remove Programs) then re-installing. If it is an old version of Encarta you may need to run it in compatability mode. You may also need to run the installation/setup program as an Adminstrator.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 48.8

Please advise! I have Vista Ultimate 64bit. Vista will boot up and load. The screen is populated with icons. However this is all that it will do. The side bar only stays black and loads nothing else. The cursor only shows the thinking circle when I go over the sidebar. It wont boot up the network (no internet access or other network computers) or any program that I attempt to click on. If I happen to get anything to load it's only a blank window and goes no further (except for documents folder). It locks up the window until I hit Ctrl +alt+ Del and get to task manager to cancel. The only thing I have been able to do is to get to my documents folder and view items. I attempted to copy some files to an external hard drive but It wont even do that.
The only program I have been able to access is Microsoft Security Essentials. It wants to run an update but it's stuck (I guess possibly because the network is not working???). I checked out the computer hardware by running a Kubuntu live CD in trial mode and I was able to access internet, etc during this test. In Kubuntu from the live CD - ALL hardware worked as it is supposed to. In fact I was able to view my C drive and all its files and folders. So I know that the system hardware is not an issue. Unless it's a hard drive issue. (By the way I do NOT double boot I only run Vista on the machine with the issue; therefore, It can't be a conflict with another OS.)

Also, I cant get vista to run in safe mode either. It tr... Read more

A:Vista loads but then it wont do anything

Do you have the Vista installation disc?

Tom

Read other 11 answers
RELEVANCY SCORE 48.8

I have installed a program called Micrografx DrawPrint StudioThe installation was fine no errors or glitchesWhen I got to run the program I get thisand then it just wont runI have installed this program on three other systems all using windows XP homeMy system isXP home, version 2002, service pack 2any help would be greatBTWI have tried the compatible mode to run the program as well with no luckThanks in advanceBlue

A:Software Loads But Wont Run

Try turning off error reporting so we can see what the error is that you're gettingHere's how to do thatMarkhttp://www.microsoft.com

Read other 10 answers
RELEVANCY SCORE 48.8

Good Day, I have a question here. I started my laptop up the other day and it loaded into windows just fine. But when I try and run a program, I get Windows cannot open this file, and it gives me an option to assiciate a progream.

All the icons are also messed up and have a .ink file extention at the end.
I have tried to restore but that wont load, I tried to load into safe mode but same thing.
I have no Idea what caused this, I cant even get into the even viewer.
I have some pictures and a few other files that i cannot loose otherwise I would just wipe it and reinstall. If you have some Ideads please let me know thatnka

Dr.Rockin
 

A:Xp Loads to desktop but wont run anything

Read other 13 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

I have an old XPS 420 with a few upgraded parts like the ram, graphics card and hard drive. It has been working fine for years with this setup. It runs Windows 7 Ultimate 64-bit SP1.

Here is the start of my problem.
I received a new keyboard and the computer was at the windows login screen when I disconnected old keyboard from USB port and inserted new keyboard into the same USB port. The new keyboard didn't function at all. I clicked on restart computer. After restarting the computer BIOS loaded but it stopped during the brief Intel matrix info screen.

I had previously removed my DVD drive from SATA port 1 and normally I could just press F1 at this point and continue to windows login. But instead none of the keys would work. I tried to plug the old keyboard back in and still no response at that same screen. I pressed the power button off and then on again to try once more. No response from the keyboard. I then attempted to go into the F2 BIOS menu and the keyboards properly responded there. Also going to the F12 boot menu worked. But it would never go past that after exiting.

I created a usb bootable device with my windows install disk on it and booted the installation. I tried startup recovery. Nothing. I tried going to the DOS prompt to run chkdsk /r and unmounting the HDD so it can fix errors if any. There were no errors. At this point I decided to sacrifice my data and attempt a new windows install. It would go through the install process, but during the restar... Read more

A:[SOLVED] BIOS loads, windows wont

Hi, make sure all power is off to the unit, open it and remove the cmos battery, leave it out for at least 20mins then replace it. Have all peripherals plugged in and restart computer, go to BIOS and load system defaults save and exit, restart computer.

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 47.6

Hi.
The above has just started to happen, so i have run spybot, ad-aware and AVG but still im having same problem. Below is my Hijackthis log. Any help would be much appreciated.

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 19:44:27, on 27/08/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\WINDOWS\system32\LVCOMSX.EXE
C:\Program Files\Logitech\Video\LogiTray.exe
C:\WINDOWS\BCMSMMSG.exe
C:\Program Files\Adobe\Photoshop Album Starter Edition\3.0\Apps\apdproxy.exe
C:\Program Files\LogMeIn\x86\LogMeInSystray.exe
C:\Program Files\Multimedia Combo Set\MouseDrv.exe
C:\Program Files\Multimedia Combo Set\PS2USBKbdDrv.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe
C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe
C:\WINDOWS\system32\Rundll32.exe
C:\WINDOWS\system32\rundll32... Read more

A:Really slow, Explorer wont work, Loads of Pop ups

Bump
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

when i turn on my computer it loads fine at first but then stops after the background icons taskbar all load fantastic except the only thing you can do is drag the little highlight box around or switch highlighted icons with the arrow keys

A:computer wont load processes after it loads explorer

Hi Wizard,

Can you boot in to Safe Mode at all? If so, do you have the same issues?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Windows 2000 / XP users:

As the computer is booting, tap the "F8 key" continuously until you get the "Windows Advanced Options" menu. Use your arrow keys to move to "Safe Mode" and press your Enter key.

Trouble Getting into Windows 2000 or Windows XP Safe mode - If after several attempts you are unable to get into Windows 2000 or Windows XP Safe Mode as the computer is booting into Windows, turn off your computer. When the computer is turned on the next time Windows should notice that the computer did not successfully boot and give you the Safe Mode screen.

Read other 4 answers
RELEVANCY SCORE 47.2

I have for the last year tried to down XP security service pack but every time it down loads then freezes and the installation fails. the automatic updates work fine and down load and install correctly. Anybody have any ideas on this.
Athlon xp 2400 - 512 ram ( i think)
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 46.8

Hi!
I was having a stupid issue with a spyware when using the search area in Firefox redirecting me to a different site and running Spyware doctor, Kaspersky, Spybot and Super Antispyware did not help so I decided to try running them in safe mode and started with Adware. Bad move...it said if found something and needed to restart, after the restart programs won't start anymore. If I tried to uninstall them it says it there is a problem like maybe it has been uninstalled already and offers me to remove the key which I did not do of course.
I have tried to rename some apps to .com or .pif to run them but they wont start.
It seems the only program that starts is Sonar 8...go figure...everything else just nothing...no processes show for any program when I try to run them.
Never seen this before.
Any suggestions?

A:Windows 7 64 bits loads but programs just wont start..whats going on?

If it was my computer I would use these two programs.http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.htmlhttp://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.htmlUpdate them and run in normal mode.Next run sfc /scannowYou might have to run th sfc /scannow first.http://pcsupport.about.com/b/2009/05/25/sfc-scannow-repairs-windows-files-the-easy-way.htm

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 45.6

Hi could you please help me with the hijackthis report and what to check fix please !!i have had and tryed to remove these [email protected] with bingoo.exe\ mytob.i\ mytob.au\ mytob.k\ mytob.aq\ mytob.ch\ mytob.bu\ mytob.ar\ mytob.ak\ mytob.ef\ mytob.dh\mytob.hm\mytob.d\ hellbot\ hellmsn\backdoor.sdbot\ ctfmon infected with raidys trojan or spyhoaxer a or something\ kelvir\ cnyhkey exe keylogger\virtumonde sci\ mal heurito get this far i had to uninstall all microsoft updates(because hosts were redirected from microsoft), switch off restore on all drives, download free virus remover tools from sophos and symantec. then do a factory reset only to find the infections were still in my regestry,which i removed by hand used some virus removal tools,did another factory reset. At first, each time i installed a program to remove virus's etc it worked untill i rebooted then appears to be switched off from the inside.they still do scans,but found nothing but the pc was acting wierd.(this was happening before i found any bugs) i uninstalled and deleted spybot search and destroy when i reinstalled a fresh copy it found virtumonde sci and my host files had been redirected. i found that norton internet security has been infected same day i joined bleepingcomputer.com 21 sep 08(this was a new installation) eg. c\windows\downloaded program files\symantec script ru... Read more

A:Ive Had And Attempted To Remove Loads Of Bugs(list Included In Report Cos They Wont All Fit In This Title)

I apologize for the very long delay. We have a huge backlog of HijackThis Logs to handle and it has been taking us greater time than normal to get caught up. If you are still having a problem, and want us to analyze your information, please reply to this topic stating that you still need help and I will work with you on resolving your computer problems. If your problem has been resolved, please post a reply letting us know so we can close your topic.

Unfortunately, if I do not hear back from you within 5 days, I will be forced to close your topic. If you still need help after I have closed your topic, feel free to create a new one.

Once again, I apologize for the delay in responding to this topic.

Read other 35 answers
RELEVANCY SCORE 45.6

I can use my internt through the task manager can anybody help?

A:My computer loads the user menue Ibut my desktop wont load its just my wallpaper

Tell us what specifically you are doing and what error message your receiving. You wouldn't "use the internet through task manager" If you have an internet connection, then you would just use your Browser, Internet Explorer, Firefox or whatever.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 43.6

As soon as I log on, for the first 40 seconds, as the icons are loading the laptop is fine.
A minute in the destop freezes, I can't do anything and the only thing that moves is the mouse.

I've tried safemode and it works fine on safemode.

Last night I turned off my Laptop manually before a windows update could complete itself - could it be a reprecussion of this? If so, how do I go about fixing it?

I've tried system restores to no avail, and I'm not sure as to what to do next!

Please help!

Read other answers
RELEVANCY SCORE 43.6

my friend gave me his 4yr old laptop computer(vaio pcg-grv550), he said it works fine except, sometimes it turns off by itself especially when he uses a memory consuming software like photo and video editing program. i tried to format the pc and have a clean installation but soon after it booted from the cd and starts copying the files, the system turns off and after that, even if i try to reboot without the installation cd, the pc turns off right after windows starts. i thought it was just the ram so i bought a new memory but the problem persist. if i let it turned off for an hour or so. it starts working again though for another half an hour or so. what should i do to prevent it from turning off?
 

A:Solved: laptop turning off just after the os loads. help me, please!

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 43.6

I have an Acer Aspire 5920 with Windows Vista.

I thought I had lost my hdd until i found a link on here with my exact problem.

http://forums.techguy.org/windows-vista/811722-solved-windows-vista.html

i followed all the advice given on previos post.
Before, when I ran the Dir C: command nothing came up.
i was finaly able to run chkdsk for the c drive and many files were repaired and recovered.

before i was not able to do anything, now I can log in, but after the desktop loads...everything stops. When I click on icons, nothing happens and the harddrive doesn't even run. Even when i try to go to the start menu, nothing. A couple of times, the screen even dimmed as though i had turned the brightness up to max.

i got back to the command propt and tried to restore with

C:\Windows\system32\rstrui.exe /offline C:/windows
after entering this command i am back to the command prompt
X:\windows\system32

everytime i run chkdsk C: /f indexes are deleted and/or recovered

i.e.
deleting index entry diagperf.dll in index $I30 of file 3206
deleting index entry Werfault.exe in index $I30 of file 3206.

recovering orphaned file diagperf.dll (39188) into directory file 38206
recovering orphaned file WerFault.exe (55861) into directory file 38206

I have run chkdsk 3 times and these same problems seem to be there.

If i try to use system restore i am told that no restore points have been created on my system's disk.

I thought my problem originaly was my harddrive...but it seem... Read more

A:Laptop dies after desktop loads

Read other 6 answers