Over 1 million tech questions and answers.

Yoga 2 pro registration

Q: Yoga 2 pro registration

I have registered my yoga 2 pro, which is out of warranty, several times. But I have not received a confirmation email. I need a document that shows my Lenovo is registered.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 200
Preferred Solution: Yoga 2 pro registration

I recommend downloading and running Reimage. It's a computer repair tool that has been proven to identify and fix many Windows problems with a high level of success.

I've used it in the past to identify and fix everything from blue screens (BSOD's), ActiveX errors, corrupt files and processes, dll/exe/sys errors, recover lost memory, Windows update problems, defragging, malware removal etc.

You can download it direct from this link http://downloadreimage.com/download.php. (This link will automatically start a download of Reimage that you can save to your computer.)

RELEVANCY SCORE 34.8

Nice











Solved!
View Solution.

A:For registration

..

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

i cannot do the hp registration process even though i bought this pc before one and half year. 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.8

Can anybody tell me how to change who the computer is registered to. If you look at the properties under the MY COMPUTER icon, under the general tab it tells who the computer is registered to. Is there any way of changing that without intalling the operating system again?

Thanks IN advance
 

A:Registration ?

Before doing this i recommend creating a system restore point(just in case)

What you need to do is open registry editor and navigate to

HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion

then on the right window look for RegisteredOwner and double click it. Overwrite what is currently there to what you want it to show then OK.

Done

Hope this helps
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

This problem has been vexing me for weeks. I have a Win2k SP3 network and domain, native mode. I recently had to convert (clean install from scratch with a reformat), the Win2k workstations to Standard PC, for IRQ control reasons. These are setup as a workgroup within a static 192.168. x.x subnet, with the DNS pointing to the internal server NIC, which passes it to the second NIC (multhomed), and then the cable modem/firewall with its own DHCP server. DHCP server is not installed/configured on the Win2k server, since the modem/firewall DHCP server handles the ISP dynamic address assignments.

The problem workstations were orginally in a separate Public organizational unit in AD, and under ACPI, they worked nominally. All workstation DNS and DHCP client services are running. The NIC card is a 3Com 3C905Ctx NM. From the beginning, the NIC under Standard PC could send, but not recieve packets. The current NIC driver updates were installed and verified, and device manager indicates no problems. Running a netdiag on it shows the computer cannot register with DNS. Neither the gateway or DNS address can be ping'd, but the problem PC can ping itself just fine. DNS was throughly analyzed, even to the point of flushing the cache 3 times, and then completly removing and reconstructing the DNS server and A pointer records from scratch. There were "cannot register" warnings for the DNS in the Event logs in the initial install. Running ipconfig /registerdns has no effect, ev... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.8

Hey, how do I change the owner name in the registration? Got a PC second hand from a friend and don't need his name in there anymore.
 

A:Registration

Start Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
From there you can edit the name in the Registered Owner key
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

I have had Windows 7 since October 25 2009. I have registered it and it is a valid, genuine copy of Windows 7. This morning, when I booted up, I got to my desktop and there was a window asking me to validate Windows. I click "Make Genuine" and it said that it was successful and I re-booted. When I re-booted everything was fine. I was just wondering what could have caused this. Any ideas?

Thank you,
Stephen Hobson

A:Re-Registration?

Do you have KB971033 installed?

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

Lo all,

Can someone give me some insight into the win xp home registration? My motherboard just crapped out and I'm looking at building a relatively new system, will XP deny me my registration because the old system and the new system vary so greatly?

Old system

Soyo 6vca slot 1 mb
p3 800 slot 1
512 mb sdram
geforce 2 mx400 vid

new system

asus p4s800 478 mb
p4 2.4 ghz 478
512 mb pc3200
geforce 5200

All other (albeit few) components are migrating.

Will I need a new copy of XP?

Thanks in advance

Rube
 

A:Win XP Registration

It's activation that you're concerned about, registration is optional and a non-issue.

If it's been more than 120 days since you last activated this copy of XP, then you'll have no problems. If it's been less than that, it's a simple call to M$ for a new activation number. Alot of members here have had to do that and report it's a painless procedure.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

I have a box with Celeron 400 with 98se. I removed a music cd during boot up and then powered down before boot up completed. I corrupted some code and I wanted to reinstall 98se. But when I got to the DOS command screen I could not recall what to type in to reinstall my 98se disk. So I got a XP disk from another computer that came with the computer. It was easy to restart computer and XP loaded. But there is no place to add the code to register and it will expire soon. I like it and am willing to pay for the upgrade. How can I make the upgrade to XP official on this box now?
 

A:XP Registration

Go to Help and Support and type in XP Registration. Look for Using online Registration. It'll show you what to do. Type in activating XP to find out how to activate it.

Lance.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

my son bought Star Wars Battlefront II 4 disc for pc used, but I don't see the registration # it is asking for, do you know how I can get it

Thanks,
 

A:registration #

Did they get all the packaging. Usually the key is on the jewelcase or in with the documentation.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

hi all
few questions.

Can I activate windows xp home twice or as many times I need ? I mean on the same computer ? I had a virus attack and wish to have a sytem cleanup.

Is it possible ?

and

N:B - I have not registered my copy of xp.
 

A:xp registration

Read other 8 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

hi i have bought window xp software and its not pirated bt after 3 days i started to get msg that this software is not valid.i cant not update my system too.tell me what should i do for updation of my system?

A:registration

run activation on it

it will pop up a window saying click here to activate

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz, x86 Family 15 Model 4 Stepping 4
Processor Count: 2
RAM: 2038 Mb
Graphics Card:
Hard Drives: C: Total - 476937 MB, Free - 459570 MB; D: Total - 238414 MB, Free - 237187 MB;
Motherboard: Dell Inc., 0HH807
Antivirus: McAfee Anti-Virus and Anti-Spyware, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled

I have a Dell refurbished computer with a Windows XP disk. How can I find the registration #. I know that it is in a paper pasted on the top of the computer but don't know which it is
 

A:Registration

Read other 8 answers
RELEVANCY SCORE 34.8

hi i dont think iv registerd properly i try to enter registration and i get this Service Error This is a valid log in @ HP but is not complete to log in to the store. Please click on registration button and complete your profile help please.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hi All

I need some serious help. I've got a remote computer which I access via VNC or logmein.com. The harddrive ,of this system, was copied with Norton Ghost and windows xp was already registered.
What I want to do is re-register windows with my own key, but...

...if I delete the ...system32\wpa.dbl registration file and reboot i won't be able to login remotely as the system must be inside windows before i can access it.

Is the anyway around this?

Thx
 

A:Windows XP re-registration

Do it locally.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Couldn't ignore hp registration window so I had to complete it. OK but when I finished i got a blue screen saying "Welcome to your new HP. You're all set. " I clicked the "Done" button and it went away only to reappear a few minutes later. I X'ed out and it returned a few minutes later. I minimized then deleted and it came back. Deleted through task manager and it returned. How the heck do I permamently get rid of this screen?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

A friend let me borrow and install Adobe Photo to see if I would like to purchase it. I entered the registration number but of course didn't register. I now have purchased the program for myself. Is there a way I can put my registration number in without having to go through a new installation?
 

A:Adobe registration

Nope--reinstall.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

The DNS server could not open socket for address 192.168.0.1.
Verify that this is a valid IP address for the server computer. If it is NOT valid use the Interfaces dialog under Server Properties in the DNS Manager to remove it from the list of IP interfaces. Then stop and restart the DNS server. (If this was the only IP interface on this machine and the DNS server may not have started as a result of this error. In that case remove the DNS\Parmeters\ ListenAddress value in the services section of the registry and restart.)

If this is a valid IP address for this machine, make sure that no other application (e.g. another DNS server) is running that would attempt to use the DNS port.

For more information, see "DNS server log reference" in the online Help.

I can't ping my server's dns address on my second server nor can i maintain the activedirectory remotely unless i specify the dns name in the hosts file
So it has to be a config problem with dns
I'll post you the server's ip settings and secondary ip settings
server :

Windows 2000 IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : WIN2KSRV
Primary DNS Suffix . . . . . . . : rightproductions.be
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : rightproductions.be
pandora.be (second adapter for internet)

Ethernet adapter INTERN:

Connection-specific DNS Suffix . : rightproductions.be... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hello,

I have noticed that when installing a new programme from a disc, a screen appears asking if you wish to register, now or later.
What are the advantages of registering.

Just curious as to why the option is available if not really necessary.

Thanks,

Cinders
 

A:registration of installations

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

So I don't remember all the websites i signed up to.
I was wondering if there is any way to see what websites your email is registered to.
 

A:Website registration. HELP!

You'll have to scroll through your Inbox and sort it out for yourself I'm afraid.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I hope you can give me a go around for this problem. I re-installed quicken 98 on our new xp computer. You can only use it 10 times without registering it. I tried to register online and it keeps giving me an error, so I called the 800 number to register it by phone. I got all these prompts, and basically was told they don't register the 98 version anymore and I would have to purchase a new version. Is there a way around this registration or a way I can make it think that I registered it? It was registered on our old win 98 computer.
 

A:quicken registration

Here is a shot in thev dark, but if you still have access to the version you installed on another machine, perhaps you could copy the "registered" version from that machine and install it on your new XP computer instead of using the Quicken CD and trying to re-register? Anyway, it is a thought.
 

Read other 3 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hey, I'm new here and there's only one thing I really wanted to ask.

I need to register for some sites - such as Ebay - but I cannot.

All I do is click on the 'register' link and it says page cannot be displayed. I've been in touch with Ebay helpers and they've suggested:

- Deleting Cookies / Caches / Temporary Files
- Deleting my History
- Turning On or Off the Windows XP Firewall

I have done so, and then tried the link again, but no success. It's not jsut ebay, it's a few other sites. The weird thing is - I can register to SOME sites fine with no problem, but when I try with others, the computer treats the link as if it's dead - and just says PAGE CANNOT BE DISPLAYED.

Anyone help???
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

When i try to create my account it highlights the email block and at the top of the registry form it says "Application does not belongs to any company." im confused.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I have purchased an HP Pavillion loaded with Vista.

I am trying to use the 'Word' prog and am asked for a 15 digit product code in order to register the prog before I can use it. Anybody any ideas as to how and where I can find this number and the steps I need to take to find it.

Many thanks,

tingtang.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hi,
I have just registered my XPS 15 9550 for the first time.
Accidentally I have inserted a wrong email address, and I can't seem to find a place where I can change it. I have used the dedicated "Dell product registration" software
Any ideas?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Please help!!

I have recently purchased a PC out of the paper. It came with a 30 day free trial for XP. I was also given a password number to use after this period.

The password number didn't work when the period was over and now the PC won't let me in when I start-up, it asks for a password or an option to close down.

I think I may have been sold a 'pup' my the seller (I assume it was an illegal copy?)

If I buy a copy of XP now how will I be able to install it if it only gives me 2 options.

Regards
 

A:Windows XP registration

Read other 14 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

i have some random program downloaded into my computer and in order to get it uninstalled i have to provide a stealth email message or registration information for us to verify ownership of my computer before the company give me the uninstallation software. I have no idea what a stealth email message or what sort of registration information they mean. i dont know how i would go about giving that information or where i would get it from. is it some sort of document or is it like something thats already on my computer?
 

A:registration information

Read other 9 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I guess my question got buried - about the nag HP pop up to register. Nothing makes it go away, even registering (THREE times!); options to "don't remind me again" are useless and disabling it at menu disables the entire printer. Here's the info - please help!
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 3:05:33 PM, on 9/10/2005
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\System32\igfxtray.exe
C:\WINDOWS\System32\hkcmd.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
C:\PROGRA~1\LAUNCH~1\CPLBCL53.EXE
C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_01\bin\jusched.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\BroadJump\Client Foundation\CFD.exe
C:\PROGRA~1\SBCSEL~1\SMARTB~1\MotiveSB.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpohmr08.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apntex.exe
C:\Program Files\SBC Self Support Tool\bin\mpbtn.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpoevm08.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOW... Read more

A:HP Registration Nag, I got lost

Closing duplicate.

Please continue here:

http://forums.techguy.org/t397480.html
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hi -

I have an Ivista VSS-400 hardware and software combo. I installed the product and it works fine on the computer that the install is on (video in a web page) When I try to have the output be shown on its own URL webpage which is a featuree of the software, It asks for a registration key so that it will give you back a web address that you can access with a browser on another machine to view your . The web site (inetcam.com) that gives the reg keys has been shut down. Is there any way to get a registration key to make this work and/or and unlock key so that you can access the additional modules that let you have a unique web URL for your output?

Thanks

Mark
 

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Just curious. Has anyone seen any figures on how many people register XP versus the number of activations? Does registration increase the ads from MS, or is there some benefit to be realized from doing so?
 

A:XP activation/ registration...

I always register everything, but I doubt that there's much benefit in it. Only thing might be if you someday needed a reactivation because of computer disaster - but even then I don't think you'd need to have registered. These are just my guesses.

Edited to add: Very little if any mail from MS.
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I downloaded an app from c-net which tells how many of my drivers are out of date. According to this app I have 5 drivers out of date.
I'm trying to update these drivers but I do not know what my registration key is or even if I have one or even what it means. I suspect it's some company looking for money. This is what I see - see screenshot.
O.S. is Windows XP Home.
 

A:Solved: Registration Key ???

Read other 6 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

i lost my registration key and i was gonna do a reformat. i have the xp on it right now is there anyways i can find it in the windows file itself?

Faye
 

A:lost registration key

http://www.belarc.com/free_download.html
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I recently bought a laptop pc with xp home addition pre installed, there was also a system disk and rescue disk supplied, but not a full virsion of xp home.

I have used it for a few weeks now and just realised i have not registered it?

I thought microsoft had an auto warning to register you copy of xp?

I just ask coz i have had no reminder to register the home addition so i assume Acer who i bought the laptop from, have pre registered the xp home software they pre installed. I would hate to have my licence terminated because i have not registered.

Anyone no if this is true?
thx...rob
 

A:Laptop and xp registration

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

i bought my computer at Best Buy. i ended up having to take the Display computer, because they were all out of the one i wanted. The only problem is now my computer is registered to Best Buy and it won't let me install files. how can i change the registration to my name?
 

A:Registration name change for XP

Check this out: http://xphelpandsupport.mvps.org/how_do_i_change_the_registered_o.htm
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Over an 18 months period I rebuild my computer, new hard drive one month, new PSU a few months later and so on. Iím about to change my motherboard, processor etc.

I understand that XP does a calculations when first installed and works out a number and if the calculations donít add up XP requires you to ring M$ to explain why.

How many times can you re-install XP on new machines before you have to ring them?
 

A:XP re-registration / re-installation

I couldn't tell you the exact number, but as long as you bought an original copy at one point and have a valid reason for needing another key you shouldn't have a problem obtaining one.
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

i have downloaded avast 4 which is free. i filled out the form for the register key. they were suppose to e-mail it in order for the program to work. they said it would take 30 minutes. i still have not got it. what now. i reaplied and gave another e-mail address. still no key.
 

A:avast registration key

Hi,
Why don't you send an email to the tech support of this program and say about your problem?
 

Read other 1 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hello!

I need help in speeding up the process for registration during an event.

Basically I have several spreadsheets with list of guests that will be attending a event. (Will upload a template spreadsheet)
IDENTIFICATION NO. NAME ATTENDING REGISTERED? TIMESTAMP
A1234567B JOHN SMITH YES
A7514812G JAMES BOND NO
A3813120R JACKIE CHAN YES
We have a barcode scanner that is able to read the identification no. and the current method we are using to track the registration is to use CTRL+F, scan the barcode which give the identification no. result, then find all and then go to the registered column to put yes and fill up the timestamp.

However this method can be quite time consuming especially with the no. of guests we are handling.

I have an idea on working around this issue but am not sure if it is workable or how to do it in the first place.

Idea: have another spreadsheet created with the purpose to just scan the barcode.

So all we have to do is to scan the barcode in that sheet, a timestamp will be created, and perhaps vlookup the result such that it will automatically find the guest and mark him as registered with timestamp on the other column. Then to scan the next person, we just have to press down arrow to another empty cell.

e.g. in the registered column, have a formula which states: if identification in ROW A matches any of the cell in sca... Read more

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Does it really require a new registration for the tenforums? If so, it will, will, will not accept my registration attempt saying I didn't do the captcha correctly when all you do is click a box and a big green checkmark appears ????

A:Does it really require a different registration?

Hello Jim,

I set you up an account at www.tenforums.com. Please check your PM for password.

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Can anyone help with this situation:
I have a Dell Dimension 4600 with Windows XP (Service Pack 2 not downloaded yet).
I have uninstalled Norton Antivirus 2002 + updates and have installed Virus Scan 2004 ver. 8.0(boxed version cd).
I was not able to register this product. Or at least, I don't think I registered this product.
The product is running and I have asked for updates. It responds that it is current---no updates available; yet the Security Center screen indicates that there are updates available.
The Security Index is 3.2
the Antivirus Index is 4.6.
It indicates an old version of antivirus software was detected.
I do not have a personal firewall at this point.
Exact version of VS:
Version 8.0
Build 8.0.22
Engine Version 4.2.60
DAT Version 4.0.4295
Thanks.
 

A:Product registration

Read other 7 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Trying to register Aspire Switch 10E but can't as when i select "register new Product", the only option apart from "cancel" all I get is a new blank form. How can I register my Acer?

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I have put Windows xp home on my sons computer, but he isnt connected to the internet how do i register him so he can continue using it?
 

A:XP Home registration

Hi fit

You should be able to activate by phone

Have a read of this
Hope this help
 

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

hi this is my first thread,my sons laptop wont let him sign in,it asking him to register, can anyone help,many thanks.
 

A:registration problems

Read other 10 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

I want to download webcam software but I am unable to register my system. It stops at "establishing secure connection" Please advise

Read other answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Hi all,
I am sorry if I am posting in the wrong section, but I have not found the appropriate one.
I own a Dell XPS 13, and I am having some problems in registering my product. In particular, I have tried to follow the registratrion procedure which can be found in the SupportAssist app but, when I need to specify my email, shipping address, city and so on, the following error pops up:
There was an unexpected error while updating user's information
(Actually the error is in italian, this is a traslation of mine)
Because of this error I am not able to complete the registration procedure.
Can someone help me?

A:Error during registration

If the system was purchased direct from Dell, go here:
www.dell.com/.../retailregistration
If the system was purchased through a third party (private seller, EBay, Amazon storefront, etc.), contact the seller.

Read other 2 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

One of my friends wants to join this forum where does she go to register?
 

A:Solved: registration

Read other 8 answers
RELEVANCY SCORE 34.4

Alright, so my girlfriend got her computer absolutely crawling with viruses, false anti-virus software, malware, and so much other gunk that I figured the best option was a clean wipe and a reinstallation of her OS. Well, the good news was I managed to pull the registration key using a program I found on the web.

The bad news is that there seems to be no copy of Windows XP Professional 32-bit edition within the circulation of her family. So, like the title says, I need a copy of it, but NOT the registration key. I haven't tried contacting windows directly (something which I plan to do) but I have a feeling that I'll either be charged for the disc or sold some BS reason why they don't have any.

If I am wrong, however, please let me know. If I am right or if you know of a way, is there any place I can retrieve a copy? I've tried torrents, and all there are are versions she doesn't used or hacked versions that have product keys built in. Not crazy about even touching those considering the legal issues. If you need more information I'll be standing by.
 

A:Need the disc, not the registration

Microsoft will not be able to help. If she purchased a retail copy of Windows XP and lost the disk, they're not going to replace it. If Windows came pre-installed on a computer she purchased, Microsoft offers no support or assistance at all. You'd have to contact the computer manufacturer to see if they will sell her a set of recovery disks for the computer. Otherwise, you need to find someone who has an OEM copy of Windows XP Professional. This site will not help with anything related to torrents.
 

Read other 3 answers